Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (23 tema)

QUOTE(Armana @ 2009 03 31, 11:29)

Man neduoda ramybės auto, kažin kaip reiks balsuoti. Visi darbai labai geri, jaučiasi, kad daug darbo ir meilės įdėta į kiekvieną nuotraukytę, jau dabar galva sukasi nuo pasirinkimo  wacko.gif

Aš tą patį mąstau, labai sunku bus pasirinkti už ką balsus atiduoti, tiek daug gerų darbų... doh.gif
Atsakyti
aha, su balsavimu tai sunku bus.... o už pažengusių auto balsuojam ar ne?

Armana, vis pamirštu paklaust - kai tu tą pūkuotuką apšvietei taip?
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 31, 11:15)
aha, su balsavimu tai sunku bus.... o už pažengusių auto balsuojam ar ne?

Armana, vis pamirštu paklaust - kai tu tą pūkuotuką apšvietei taip?

O tai kaip nustatyti kuris auto pazengusios g.gif
Atsakyti
tiek norejau pricituoti... bet kad po to pievas pjauna SM smile.gif.. tai vat del gimdymu fotografavimo noriu pasisakyti, kad man ir gi nelabai g.gif .. na suprantu tos emocijos ir visa kita.. bet kazkaip... nu nezinau nezinau....

kad nevisiem ND realiai to PS reikia...nebent minimaliai as siuose idejau du koliazus kriaukle (nebepamenu pavadinimo tikro ) ir šyškiuka , kuriu fotkes su PS tik pasharpintos ir pakirptos, taip, kaip mano akim geriau isrode

as ne konkreciai kalbejau ax.gif , siaip apskritai apie foto, .. nu aisku cia diskusija iki nukritimo.. bet as uz senaja tradicine juostine fotografija, ir dabartine mano skaitmena, tai tik priemone mokytis (man atrodo, kad mazenes sanaudos, nei nemokant fotkint vis pirkaliot juosteles, jas ryskint ir pan), cia sau isimetetei i kompa ir iskart matai.. na va ta negerai padarei va ana... smile.gif bet cia tik mano pamastymas. Kiekvienas turim savo poziuri ir supratima i fotografija 4u.gif (vien ti kka pasako Zitlali pvz. smile.gif )
Atsakyti
siak tiek apie vaiku fotografavima http://digital-photo...ion-in-children
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 03 31, 12:24)
O tai kaip nustatyti kuris auto pazengusios  g.gif

As irgi pazengusiu nepazystu, isskyrus Sea, kuri prisistate. smile.gif Na, turiu tik istarima... tongue.gif
Tai uz tas pazengusias, kurias pazistu, nebalsuosiu. smile.gif Balsuosiu uz sunkiai plusancias pradziamoksles. biggrin.gif

O siaip tai sitas balsavimas - tikras galvos skausmas. doh.gif Anksciau tai greitai pabalsuodavau, ir nesukdavau daug galvos. Bet dabar tai neisivaizduoju, kaip suktis. Yra 3 foto, uz kurias tikrai balsuosiu. Ir yra dar gal 20, kurioms be jokios abejones taip pat reikia duoti balsu... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 31 kovo 2009 - 11:31

Na jei nuspręsim nebalsuot, tai supažindinsim kas pažįstam biggrin.gif arba gal pačios prisipažins biggrin.gif
Atsakyti

kai kurias žinau, mačiau darbus.

QUOTE(Nikkė @ 2009 03 31, 12:28)
O siaip tai sitas balsavimas - tikras galvos skausmas.  doh.gif Anksciau tai greitai pabalsuodavau, ir nesukdavau daug galvos. Bet dabar tai neisivaizduoju, kaip suktis. Yra 3 foto, uz kurias tikrai balsuosiu. Ir yra dar gal 20, kurioms be jokios abejones taip pat reikia duoti balsu...  doh.gif  biggrin.gif

va va, panašiai ir pas mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 03 31, 11:24)

as irgi nepazistu pazengusiuju blush2.gif

QUOTE(vugi @ 2009 03 31, 11:27)
as ne konkreciai kalbejau ax.gif , siaip apskritai apie foto, .. nu aisku cia diskusija iki nukritimo.. bet as uz senaja tradicine juostine fotografija, ir dabartine mano skaitmena, tai tik priemone mokytis (man atrodo, kad mazenes sanaudos, nei nemokant fotkint vis pirkaliot juosteles, jas ryskint ir pan), cia sau isimetetei i kompa ir iskart matai.. na va ta negerai padarei va ana... smile.gif bet cia tik mano pamastymas. Kiekvienas turim savo poziuri ir supratima i fotografija  4u.gif  (vien ti kka pasako Zitlali pvz. smile.gif )

tai nelabai ir supratau, ka tu norejai pasakyt blush2.gif blush2.gif nes sau konkreciai ir netaikiau as biggrin.gif tik siaip sakau, kad ne visur tas superinis mokejimas naudotis PS yra reikalingas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 31 kovo 2009 - 11:52
QUOTE(Valetta @ 2009 03 31, 11:51)
Rasytce, man tai patinka PS isikisimas nuotraukose, bet, kad as nemoku taip padaryti, tas nervina  doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

gal ir man tai kliuna, nes as nemoku taip kaip kitos moka doh.gif biggrin.gif

o mokeciau tik daryciau ir tyleciau kaip zuvis rolleyes.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 31, 11:52)
A kodėl du ND buvo padaryti? Ar tik ne todėl, kad dauguma nenorėjo auto? Tai, kad tiems nenorintiems būtų ką veikt ir be auto  biggrin.gif

nepamenu kad buciau pretenzijas reiskus del ND kiekiu ir temu tongue.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 03 30, 16:38)

nu pabandyk tu dar pazyst del ryskumo nono.gif tongue.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 03 30, 20:04)
Techninių ND "Kompozicija ir įtaiga" rezultatai

Kiti darbai balsų negavo. Balsavo 33 temos dalyviai.

Sveikinu visas dalyvavusias ir ypac Sadi, RamuteS bei Armana 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai nustebino Ruste ir Boruzka blink.gif 4u.gif

QUOTE(ediper @ 2009 03 30, 20:37)
O nuo ko tos demes danguje pasidaro?

Reik valyt matrica (sencorius ir matrica - tai tas pat smile.gif ) nera ko bijot - ten labai paprastas darbelis smile.gif jau 2 kartus ta dariau smile.gif nusipirkit rinkini, arba tiesiog tinka pompyte, kur vaistinese buna vaiku nosytems valyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 31, 11:51)
as irgi nepazistu pazengusiuju blush2.gif

as tris pazinau, nebalsuosiu uz jas, nors ir laaabai grazus darbai rolleyes.gif
Atsakyti