Įkraunama...
Įkraunama...

"svetimi" vardai mūsų Lietuvoje...

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 18, 23:04)
Mano mamos toks vardas smile.gif Bet man reiksme nepatinka - sopulingoji, kenciancioji.

oh nežinojom vardo reikšmės tai dabar apniko abejonės g.gif kaip manot, reikia tam teikti daug reikšmės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunojiNėštukė @ 2010 10 19, 17:19)
oh nežinojom vardo reikšmės tai dabar apniko abejonės  g.gif  kaip manot, reikia tam teikti daug reikšmės?  ax.gif

As visada megstu pasidometi vardu reiksmemis, bet nemanau, kad jos turi kokios itakos vaiko gyvenimui ar charakteriui. Paziurejus i mano mama tikrai nepanasu, kad turi smile.gif
Atsakyti
Dar mergytei galvojam Milita, o berniukui Skaistis arba Vakaris blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunojiNėštukė @ 2010 10 20, 22:38)
Dar mergytei galvojam Milita, o berniukui Skaistis arba Vakaris  blush2.gif

Vakaris labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunojiNėštukė @ 2010 10 19, 14:19)
oh nežinojom vardo reikšmės tai dabar apniko abejonės  g.gif  kaip manot, reikia tam teikti daug reikšmės?  ax.gif

absoliučiai ne mirksiukas.gif bent jau pati reikšmė gyvenimui įtakos nedaro, t.y. nepakreipia jo varde "užkoduota" linkme.
Atsakyti
Vakaris- wub.gif Skaistis- schmoll.gif
Atsakyti
niu va radau kazka apie vardukus temute 4u.gif as ir suku galva del vardo ir ju reiksmes.sakiau jei bus berniukas pavadinsim Danieliumi,o del mergaites nesu tikra-bet patiko vardas Danelija ax.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaie @ 2010 11 01, 14:35)
niu va radau kazka apie vardukus temute  4u.gif  as ir suku galva del vardo ir ju reiksmes.sakiau jei bus berniukas pavadinsim Danieliumi,o del mergaites nesu tikra-bet patiko vardas Danelija ax.gif  nestuke.gif

Kiek prisimenu jus is kitos temos, gyvenate ne Lietuvoje, tai ar tada rasysite Danelija ar Danelia? Nes jei su J, tai ja gali vadinti Danelidzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 11 01, 10:33)
Kiek prisimenu jus is kitos temos, gyvenate ne Lietuvoje, tai ar tada rasysite Danelija ar Danelia? Nes jei su J, tai ja gali vadinti Danelidzia doh.gif

taip gerai pamenat-kokioi as tik temoi nesu tongue.gif juokauju.......... pas mus berniukisku vardu yra Daniel-tai berniuka Danieliu taip ir vadintu,o del mergaites vardo jei tikra esu tai turetu sakyti Daniela,siaip as nieko pries uz uzsenietiskus vardelius yra ir labai graziu,mano mazasis turi ne lietuviska (man jis labai patiko) smile.gif o dabar noriu deti toki europini,kad butu ir lietuviskas ir graziai istarti galetu kad ir sutrumpintai EU salyse 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 11 01, 12:33)

o ispanakalbese salyse vadins Danelicha, nes j tariasi kaip ch. Nors is esmes nesvarbu kaip rasosi, kai zmonems prisistatai ir pasakai,kaip tariasi tavo vardas tai taip ir vadina smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti