Įkraunama...
Įkraunama...

"svetimi" vardai mūsų Lietuvoje...

Man graziausi vardai be siuolaikiniu navarotu (kai prigalvojama, kad tik vardas butu vienintelis, niekas tokio neturetu), nes daznai nuvaziuojama i lankas..
Atsakyti
QUOTE(moshke123 @ 2009 11 20, 11:38)
Man graziausi vardai be siuolaikiniu navarotu (kai prigalvojama, kad tik vardas butu vienintelis, niekas tokio neturetu), nes daznai nuvaziuojama i lankas..

Tikrai taip!
Atsakyti
QUOTE(*badabum* @ 2009 11 13, 21:25)
yra graziu lietuvisku vardu, bet sioje srityje irgi kartais "nusivaziuojama" i lankas, kai pradeda vaikus vadinti Vejais, Viesulais, Vasarom ar Konkoreziais doh.gif  tai jau geriau biblijiniai vardai.

Dar baisiau, kai tevai noredami pazenklinti vaika, kaip ju paciu pratesima ir ju meiles vaisiu sugalvoja naujadara is savo vardu taip ir gainasi Rutenis is Rutos ir Vytenio doh.gif

o man vardas Vejas grazus bigsmile.gif Ir neskamba pigiai. Jug ir mergaitem yra duodami, susije su gamta ar jos reiskiniais vardai, tokie vardai kaip Ruta, Ausra, Rasa, Liepa ir kt.
Atsakyti
Man tai visi tie meksikietisku serialu vardai: chose armandas ir pan,tai tikrai negrazu.is tiesu graziausia yra lietuviski vardai mano nuomone,uztat savo mazylei ir daviau lietuviska varda blush2.gif man grazu ax.gif
Atsakyti
Na geras bigsmile.gif perskaicius tema suzinojau kad mano sunaus vardas yra "serialu topas" ir labiausia peikiamas visu... ph34r.gif
Va ka reiskia neziureti ir nebuti serialu fanatike...

O varda rinkom kad tiktu prie pavardes, kuri nera lietuviska ir be lietuvisku galiuniu.., ir vardas koks buvo zodyne (be lietuvybiu, be galuniu) toki ir davem..

Ps. Ir beja.., serialu heroju vardai nera is bambos traukti.. jie kaip ir visi kiti vardai yra isrenkami is vardynu, zodynu.. t y
Atejo pagaliau lietuvisku serialu era.. kuriu perzonazu vardus tuoj taip pat pradesim "serialiskais" vadinti lotuliukas.gif ir bus kaip man.. kad po dvieju metu suzinosit kad jusu vaiko vardas yra "is serialu"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krabytee: 05 gruodžio 2009 - 15:17
QUOTE(Krabytee @ 2009 12 05, 17:14)
Na geras  bigsmile.gif  perskaicius tema suzinojau kad mano sunaus vardas yra "serialu topas" ir labiausia peikiamas visu...  ph34r.gif

O varda rinkom kad tiktu prie pavardes, kuri nera lietuviska ir be lietuvisku galiuniu.., ir vardas koks buvo zodyne (be lietuvybiu, be galuniu) toki ir davem..

Ps. Ir beja.., serialu heroju vardai nera is bambos traukti.. jie kaip ir visi kiti vardai yra isrenkami is vardynu, zodynu.. t y
Atejo pagaliau lietuvisku serialu era.. kuriu perzonazu vardus tuoj taip pat pradesim "serialiskais" vadinti  lotuliukas.gif ir bus kaip man.. kad po dvieju metu suzinosit kad jusu vaiko vardas yra "is serialu"

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Krabytee @ 2009 12 05, 13:14)
Na geras  bigsmile.gif  perskaicius tema suzinojau kad mano sunaus vardas yra "serialu topas" ir labiausia peikiamas visu...  ph34r.gif

Atejo pagaliau lietuvisku serialu era.. kuriu perzonazu vardus tuoj taip pat pradesim "serialiskais" vadinti  lotuliukas.gif ir bus kaip man.. kad po dvieju metu suzinosit kad jusu vaiko vardas yra "is serialu"

biggrin.gif drinks_cheers.gif pritariu
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*badabum* @ 2009 11 12, 17:53)

nes jei vaikams duotume tik lietuviskus vardus tai klaseje sedetu vien tik Rutos, Astos, Rasos, Jurgitos ir pan. ir taip is kartos i karta doh.gif

O Lenkijoje taip ir duoda vardus "is kartos i karta", vis besikartojancius. Tai ir sutiksi ten Teresa ar Anatoliju ir vos gimusi mazyli, ir susirietusi senuka/senuke ir dar suzinosi, kad ju proteviai buvo ir Teresa, ir Anatolijus doh.gif Gal, anot lenku, tai ir patriotiska, bet man nelabai patinka schmoll.gif
Atsakyti
As uz lietuviskus vardus, bet dabartiniais grobalizacijos laikais daugelis tevu rinkdami varda paziuri, kad butu jo atitikmenu kitomis kalbomis, na ziuri, kad butu tarptautinis, nes su lietuviskas gyvenant uzsieny sunkoka - niekas neistaria.
Atsakyti
QUOTE(Krabytee @ 2009 12 05, 17:14)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
pats juokingiausias vardas kuri girdejau LIETUVOJE tai kaip viena mama kviete dukryte saukdama SUPISITA...
va cia tai tikrai serialu auka...
Atsakyti