QUOTE(Cikadelė @ 2005 08 26, 10:50)
Cikadelė, 26 Rug 2005 - 10:50, paraÅ�Ä—:
Cikadelė, 26 Rug 2005 - 10:50, paraÅ�Ä—:
Staarm, neperežyvaj, kokį vardelį turi tavo sūnus tokį, kokie vardai tau patinka- tokie, niekas čia nesmerkia....tiesiog labai smarkiai reaguoji 
Staarm, neperežyvaj, kokį vardelį turi tavo sūnus tokį, kokie vardai tau patinka- tokie, niekas čia nesmerkia....tiesiog labai smarkiai reaguoji
Mano manymu, maniskio vardas super grazus, labai vyriskas, ir jo reiksme labai jau vyriska. O nuomoniu yra visokiu, kas grazu vienam, kitam gali but baisu. Man tikrai darosi keista, kai vardu temose atrodo is paciu normaliausiu vardu issidirbineja. As ne minutes nesuabejojau savo vaiko vardu, ir net neisivaizduoju, kad galetu but kitoks. Man patinka idomus, ne masiniai vardai, nors Latvijoje mano berniuko vardas butu beveik masinis, Vokietijoje ju taip pat pilna, o Lietuvoje ju yra, bet ne tiek jau ir daug.
Beje pasirodo jis yra serialinis, bet man tas maziausiai rupi. Zinau, kad jis buvo seriale "Anciukas Bete" nes ta suzinojau butent is drauges. Ir man keistas nusistatymas yra pries vardus, as taip pat neduociau niekada lietuvisko vardo, bet jokiu budu nesu pries juos nusistacius, nes kaip minejau, as tik uz isskirtinius vardus, o vardai jie visi vienaip ar kitaip grazus.