QUOTE(Tulpelyte @ 2009 08 22, 17:53)
O niekas nebande vien citrinos sulciu tepti? Sako sviesina demeles po spuogeliu Ar reiktu tik demes tepti tomis sultimis ar visa veida?
nebandziau, bet maciau youtube vaizdeli kaip kosmetologe demonstravo kaip sviesint demes su citrina, tai tiesiog paeme per puse perpjauta citrina ir svelniai masazavo veida
Bet gal su citrina vasarai negalima, juk rugstys
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 08 22, 22:12)
Bet gal su citrina vasarai negalima, juk rugstys
Nežinau ar vasarą galima ją darytis. Aš dariausi rudenį. O dariausi, nes girdėjau, jog panaikina blizgesį nuo veido, nes ankščiau jis pas mane blizgėdavo
Na, pamenu kad šiek tiek graužia odą, bet pakenčiamai. Galiu pasakyti, kad ir blizgesį nuėmė Jaučiu rūgštelė ir poras pravalo gerai Tik vat dėl dėmių nieko negaliu pasakyti, nes pas mane jų nėra ir nebuvo
QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 24, 17:01)
Nežinau ar vasarą galima ją darytis. Aš dariausi rudenį. O dariausi, nes girdėjau, jog panaikina blizgesį nuo veido, nes ankščiau jis pas mane blizgėdavo
Na, pamenu kad šiek tiek graužia odą, bet pakenčiamai. Galiu pasakyti, kad ir blizgesį nuėmė Jaučiu rūgštelė ir poras pravalo gerai Tik vat dėl dėmių nieko negaliu pasakyti, nes pas mane jų nėra ir nebuvo
O tai tik nuo citrinos neblizga? Ar naudoji kazkokias priemones nuo blizgesio?
nebuvo kurios isbere nuo agurku kaukes?
QUOTE(Melajja @ 2009 08 25, 15:51)
nebuvo kurios isbere nuo agurku kaukes?
manes tai ne
aš katik iš po grožio procedūrų Labai patiko man pomidorų kaukytė :} sumaliau pomidorą ir kiaušinio baltymą, tai taip gerai poras sutrauke, taip malonu dabar
QUOTE(kamius @ 2009 08 31, 20:41)
aš katik iš po grožio procedūrų Labai patiko man pomidorų kaukytė :} sumaliau pomidorą ir kiaušinio baltymą, tai taip gerai poras sutrauke, taip malonu dabar
man nuo sios kaukes siek tiek grazze veida, manau del pomidoro
bet labai patiko cia ideta pieno-liepziedziu kauke, visai nesausina ir poras sutrauke
Parasysiu ,merginos , ir as.Geriausia veido valymo priemone (man) muiliukas+druskyte.Issimuilini rankas,.uzgeri druskytei ir masazuoji veiduka.Po to deti varškės kauke. Su ja daug darbo,bet busit patenkintos -veidas sviesus ,lygus ,svelnus pasidaro .Pasaka,ne kauke Puse (ar visa,cia priklauso nuo veido gabaritu ) pakelio varskes,citrinos keletas lašelių ir grietine(arba pienas,jei veido oda riebi).Gerai istriname viska,tik (aisku) ne metaliniu saukstu metalineme dubenelyje,kad gautusi tyrele.Uztepame veiduka ir prigulame 20 min. Reikia tepti storu sluoksniu.Kai turesit laiko -pabandykit ir parasykit atsiliepimus.
QUOTE(burbanti @ 2009 09 01, 14:51)
Parasysiu ,merginos , ir as.Geriausia veido valymo priemone (man) muiliukas+druskyte.Issimuilini rankas,.uzgeri druskytei ir masazuoji veiduka.Po to deti varškės kauke. Su ja daug darbo,bet busit patenkintos -veidas sviesus ,lygus ,svelnus pasidaro .Pasaka,ne kauke Puse (ar visa,cia priklauso nuo veido gabaritu ) pakelio varskes,citrinos keletas lašelių ir grietine(arba pienas,jei veido oda riebi).Gerai istriname viska,tik (aisku) ne metaliniu saukstu metalineme dubenelyje,kad gautusi tyrele.Uztepame veiduka ir prigulame 20 min. Reikia tepti storu sluoksniu.Kai turesit laiko -pabandykit ir parasykit atsiliepimus.
reiks pabandytsavaitės vidury, nes vakar dariau jau kaukytę,tai nenoriu piknaudžiaut o kodėl negalima maišyti metaliniu šaukštu,metaliniame dubenėlyje ?
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 08 22, 15:53)
O niekas nebande vien citrinos sulciu tepti? Sako sviesina demeles po spuogeliu Ar reiktu tik demes tepti tomis sultimis ar visa veida?
Jei jau bandysite viena citrina,tai nepersistenkit ,nes vienai pazystamai nusilupo vietomis oda po to .As tai neisivaizduoju ,kaip galima naudoti viena citrina-rugstisd,baisiai dziovina oda.Oda nusausinamas negryztamai,jei daznai rugstis deti ant veido Nepatarciau...
Papildyta:
QUOTE(kamius @ 2009 09 01, 13:53)
reiks pabandytsavaitės vidury, nes vakar dariau jau kaukytę,tai nenoriu piknaudžiaut o kodėl negalima maišyti metaliniu šaukštu,metaliniame dubenėlyje ?
Manau ,uztenka viena karta per savaite uzsideti kaukyte,nes as buvau persistengus vienu tarpu,tai alergiska oda pasidare,daug vargau ,kol vel ja susinormalizavau.O negalima metale,nes-oksiduojasi.Netgi uogieniu del to met., ar alium. puoduose negalima virti