Nu as apie 15 min,ir tai man ji sutrukineja
Aš tą mielių kaukę storai tepau, bet ir tai man po kelių minučių ji sudžiūvo. Tai nematau reikalo ilgiau ir laikyt...
As kad ir keik belaikau,kokio tirstumo bepasidarau,vistiek ji man neveikia Ir ne karta i savaite dariausi o kiekviena diena(kokias 4 dienas is eiles)
Sveikos įdomu, ką galėtumėt patarti mano veidui:
turiu labai sausą odą. Tiesa, seniau būdavo net labai riebi, bet vieną dieną ėmė ir viskas apsivertė. Kartais taip reikalauja kremo, kad net peršti, skauda, tai teplioju kasdien su margaritos drėkinamuoju kremu. Na čia mažiausia bėda. Turbūt rezultatų pasiekčiau greičiau, jei nenaudočiau pudros, bet kitaip aš negaliu, nes mano skruostai raudonai dėmėti. Atrodo tikrai labai labai nekaip.
turiu labai sausą odą. Tiesa, seniau būdavo net labai riebi, bet vieną dieną ėmė ir viskas apsivertė. Kartais taip reikalauja kremo, kad net peršti, skauda, tai teplioju kasdien su margaritos drėkinamuoju kremu. Na čia mažiausia bėda. Turbūt rezultatų pasiekčiau greičiau, jei nenaudočiau pudros, bet kitaip aš negaliu, nes mano skruostai raudonai dėmėti. Atrodo tikrai labai labai nekaip.
QUOTE(DuNNo @ 2011 01 03, 20:22)
Mano oda misri,T zona megsta riebaluotis Tai sekmadieni po visu svenciu veidukui pasidariau avziniu dribsniu kauke nu kazkas nerealaus,tokius rezultatus gavau po kaukes pasitepiau veiduka,naminiu alijosiaus toniku ir miegucio,ryte veidukas minkstas,stangrus,inkstirikiu zymiai maziau,tikrai labai patariu siandien bus dar karta isbandyta
O su kuo dribsnius maišėte? Norėčiau pabandyti...
Sveikos įdomu, ką galėtumėt patarti mano veidui:
1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus
1 arbatiis šaukštelis trinto avokado
1 kiaušinio trynys
1 arbatinis šaukštelis grietinėlės (tinka ir kokosų grietinėlė)
Ant švarios veido odos užsitepti ir palaikyti 10-15 minučių. Nuplauti šiltu vandeniu ir užtepti kremą.
Siūlyčiau ne drėkinamą, bet maitinamą kremą arba gryną aliejų (jojobos, migdolų, alyvuogių) kartais pabandyti užsitepti. Taip pat per dieną suvartoti daugiau nei 2l vandens, nes ir "iš vidaus drėkinti" odą reikia.
Jei tik įmanoma atsisakyti pudros, vartoti ją kuo rečiau
1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus
1 arbatiis šaukštelis trinto avokado
1 kiaušinio trynys
1 arbatinis šaukštelis grietinėlės (tinka ir kokosų grietinėlė)
Ant švarios veido odos užsitepti ir palaikyti 10-15 minučių. Nuplauti šiltu vandeniu ir užtepti kremą.
Siūlyčiau ne drėkinamą, bet maitinamą kremą arba gryną aliejų (jojobos, migdolų, alyvuogių) kartais pabandyti užsitepti. Taip pat per dieną suvartoti daugiau nei 2l vandens, nes ir "iš vidaus drėkinti" odą reikia.
Jei tik įmanoma atsisakyti pudros, vartoti ją kuo rečiau
kokias žinot efektyvias namines valomąsias kaukes? aš į molį įlašinu alijošiaus sulčių ,bet čia daugiau sutraukianti poras ,o norėčiau žinot kokią ir giliai valančią
QUOTE(Jurgutėlė @ 2011 02 16, 18:31)
kokias žinot efektyvias namines valomąsias kaukes? aš į molį įlašinu alijošiaus sulčių ,bet čia daugiau sutraukianti poras ,o norėčiau žinot kokią ir giliai valančią
Sezamų aliejus valo odą. Pašildytą sezamų aliejų užsitpti ant šiltu vandeniu nupraustos veido odos ir palaikyti 10 minučių. Po to karštu vandeniu suvilgytą rankšluostį užsidėti ant aliejum ištepto veido ir palaikyti apie 5 minutes. Su tuo pačiu rankšluosčiu nusivalyti aliejų nuo veido.
QUOTE(mani @ 2011 02 16, 17:46)
Sezamų aliejus valo odą. Pašildytą sezamų aliejų užsitpti ant šiltu vandeniu nupraustos veido odos ir palaikyti 10 minučių. Po to karštu vandeniu suvilgytą rankšluostį užsidėti ant aliejum ištepto veido ir palaikyti apie 5 minutes. Su tuo pačiu rankšluosčiu nusivalyti aliejų nuo veido.
Kai taip parašot tai pridėkit ir kad ekologiškas nerafinuotas, šalto spaudimo aliejus turi būti, o tai merginos pasiskaitę, pirmą kartą susidūrusios su aliejais nulėks į maxima pirkti jo
QUOTE(bahamos @ 2011 02 16, 20:14)
Kai taip parašot tai pridėkit ir kad ekologiškas nerafinuotas, šalto spaudimo aliejus turi būti, o tai merginos pasiskaitę, pirmą kartą susidūrusios su aliejais nulėks į maxima pirkti jo
man atrodo Maximoj nėra sezamų aliejaus, bent aš neradau. Bet taip, Jūs teisi, reikėjo pridėti, kad turėtų būti nerafinuotas, šalto spaudimo ir natūralus (ekologiškas būtų dar geriau).
QUOTE(mani @ 2011 02 16, 19:25)
man atrodo Maximoj nėra sezamų aliejaus, bent aš neradau. Bet taip, Jūs teisi, reikėjo pridėti, kad turėtų būti nerafinuotas, šalto spaudimo ir natūralus (ekologiškas būtų dar geriau).
Yra tikrai (Anira pavyzdžiui)
QUOTE(mani @ 2011 02 16, 18:46)
ačiū ,tik bėda ,kad nežinau kada aliejaus tokio galėsiu nusipirkt ,nes pas mumi nėr aliejų pardės
kažkokio yra iki pirkti ,reiks paskaityt ar jis atitinka reikalavimus