o kuo skiriasi eco nuo buitinės? visą gyvenimą pakilus rūgštingumui geriu vandenyje ištirpintą ant šaukštelio galiuko valgomosios sodos. padeda geriau už bet kokius vaistus. virdama pupas, žirnius ar pan. ankštinius taip pat beriu šiek tiek sodos, kad pašaliniai efektai dingtų jei ją galima į vidų vartoti, tai kodėl negalima dantų valyti?
Mano oda misri,T zona megsta riebaluotis Tai sekmadieni po visu svenciu veidukui pasidariau avziniu dribsniu kauke nu kazkas nerealaus,tokius rezultatus gavau po kaukes pasitepiau veiduka,naminiu alijosiaus toniku ir miegucio,ryte veidukas minkstas,stangrus,inkstirikiu zymiai maziau,tikrai labai patariu siandien bus dar karta isbandyta
Išbandžiau vakar vakare mielių kaukę, tai labai nebloga. Ilgai nelaikiau, padilgčiojo kelias minutes, oda pradžioj kiek paraudo, tada mielės sudžiūvo. Odos raudonumas tuoj pat praėjo. Iš ryto atsikėlus oda kiek skaistesnė, lygesnė atrodo. Gerai nuėdė pašerpetojimus. Kartosiu dabar dažniau.
Išbandžiau vakar vakare mielių kaukę, tai labai nebloga. Ilgai nelaikiau, padilgčiojo kelias minutes, oda pradžioj kiek paraudo, tada mielės sudžiūvo. Odos raudonumas tuoj pat praėjo. Iš ryto atsikėlus oda kiek skaistesnė, lygesnė atrodo. Gerai nuėdė pašerpetojimus. Kartosiu dabar dažniau.
Kokio jus mazdaug skystumo ja pasidarot?Nes as bandziau ir skysta ir tirsta,bet man jokio poveikio Kai uzsidedu nei dilgcioja nei ka ir labai greitai isdziuva
Kokio jus mazdaug skystumo ja pasidarot?Nes as bandziau ir skysta ir tirsta,bet man jokio poveikio Kai uzsidedu nei dilgcioja nei ka ir labai greitai isdziuva
Man tai gaunasi skystos grietinės konsistencijos tepu ant veido su kaukėm tepti skirtu teptuku, viena sluoksni paskui ant viršaus kita sluoksni ir taip nemažai susideda. Ir palieku kol nudžius gal net pusvalandi.