Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės veidui.

QUOTE(Eve-line @ 2011 01 01, 23:53)
as pradedu  oda valyti cukrum+citrinų sultys. Paziurejau Youtube filmuka. Atseit padeda nuo spuogu, skaistina, salina mirusias lasteles.

Gal kas valo?

Lauksiu labai komentaru:)
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 01 02, 12:41)
o jūs tą buitinę sodą naudojate? nes yra ir eco sodos. Su buitine bijočiau dantis valyti blush2.gif

o kuo skiriasi eco nuo buitinės? visą gyvenimą pakilus rūgštingumui geriu vandenyje ištirpintą ant šaukštelio galiuko valgomosios sodos. padeda geriau už bet kokius vaistus. virdama pupas, žirnius ar pan. ankštinius taip pat beriu šiek tiek sodos, kad pašaliniai efektai dingtų wink.gif jei ją galima į vidų vartoti, tai kodėl negalima dantų valyti?
Atsakyti
Mano oda misri,T zona megsta riebaluotis smile.gif Tai sekmadieni po visu svenciu veidukui pasidariau avziniu dribsniu kauke wub.gif nu kazkas nerealaus,tokius rezultatus gavau thumbup.gif po kaukes pasitepiau veiduka,naminiu alijosiaus toniku ir miegucio,ryte veidukas minkstas,stangrus,inkstirikiu zymiai maziau,tikrai labai patariu mirksiukas.gif siandien bus dar karta isbandyta clap.gif
Atsakyti
O kas man tiktų? Ant nosies tokių juodų taškų atsirado , ant veido tai nėra. g.gif
Atsakyti
Išbandžiau vakar vakare mielių kaukę, tai labai nebloga. Ilgai nelaikiau, padilgčiojo kelias minutes, oda pradžioj kiek paraudo, tada mielės sudžiūvo. Odos raudonumas tuoj pat praėjo. Iš ryto atsikėlus oda kiek skaistesnė, lygesnė atrodo. Gerai nuėdė pašerpetojimus. Kartosiu dabar dažniau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 05 sausio 2011 - 21:54
QUOTE(himalaia @ 2011 01 05, 22:50)
Išbandžiau vakar vakare mielių kaukę, tai labai nebloga. Ilgai nelaikiau, padilgčiojo kelias minutes, oda pradžioj kiek paraudo, tada mielės sudžiūvo. Odos raudonumas tuoj pat praėjo. Iš ryto atsikėlus oda kiek skaistesnė, lygesnė atrodo. Gerai nuėdė pašerpetojimus. Kartosiu dabar dažniau.

As taip pat siandien vel ja dariau... thumbup.gif jau primirsau visas savo kaukes, taip pat ir molius, dabar visada sia deduosi.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 01 06, 19:16)
As taip pat siandien vel ja dariau...  thumbup.gif  jau primirsau visas savo kaukes, taip pat ir molius, dabar visada sia deduosi..  ax.gif

Aš jau antra diena kaip dedu mieliu su pienu kauke man ji thumb_yello.gif man nedilgčiojo, nei paraudo viskas tikrai liuks.
Atsakyti
QUOTE(Mėlinakė @ 2011 01 06, 23:54)
Aš jau antra diena kaip dedu mieliu su pienu kauke man ji  thumb_yello.gif man nedilgčiojo, nei paraudo viskas tikrai liuks.

Liuks isskyrus kvapa, bent jau man ... wacko.gif
Atsakyti
Kokio jus mazdaug skystumo ja pasidarot?Nes as bandziau ir skysta ir tirsta,bet man jokio poveikio doh.gif Kai uzsidedu nei dilgcioja nei ka ir labai greitai isdziuva rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2011 01 07, 13:07)
Kokio jus mazdaug skystumo ja pasidarot?Nes as bandziau ir skysta ir tirsta,bet man jokio poveikio  doh.gif  Kai uzsidedu nei dilgcioja nei ka ir labai greitai isdziuva rolleyes.gif

As darausi gan tirsta ja, gerai ismaisau, palieku minutei pastovet, tai ji man gaunasi kaip plaktos grietineles konsistencijos ax.gif
Atsakyti
Bet jei as ja palikciau dar pastovet tai man apdziutu.Gal as per mazai pieno pilu unsure.gif
Atsakyti
Man tai gaunasi skystos grietinės konsistencijos ax.gif tepu ant veido su kaukėm tepti skirtu teptuku, viena sluoksni paskui ant viršaus kita sluoksni ir taip nemažai susideda. Ir palieku kol nudžius gal net pusvalandi.
Atsakyti