Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės veidui.

QUOTE(Pampariskinas @ 2010 04 27, 16:24)
Neberandu temos apie moli, tai paklausiu cia. Nusipirkau molio is Rusijos (taip buvo sakyta), milteliai pilksvi, kazkaip suabejojau ar tik negavau is kokio drogo ar dar kur nupirkto pigiau doh.gif  Kokie butu skirtumai? 4u.gif

O kodel negali buti pilksvi - taigi yra visokiu tu moliu:baltas, juodas zydras, dar kazkoks. As siand nusipirkau vakare bandysiu pirmakart

Pradariau baltojo molio pakeli paziuret - irgi pilksvi miltukai
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 04 27, 16:35)
O kodel negali buti pilksvi - taigi yra visokiu tu moliu:baltas, juodas zydras, dar kazkoks. As siand nusipirkau vakare bandysiu pirmakart

Pradariau baltojo molio pakeli paziuret - irgi pilksvi miltukai

Ne, ne del spalvos taip sakau, o, kad teige, jog rusiskas molis skiriasi nuo droginio, kuris su visokiom priemaisom yra, o manasis niekuo nesiskiria..
Atsakyti
Rašiau puslapiu atgal, kad labai aspirino kaukė patiko. Tai atsiemu žodžius. Antrą kart kai dariausi, tai pradžioje nieko, bet po valandos pradėjo veidas kaisti, pastebimai raudonuoti, ypač skruostai. Daugiau nebesidarysiu.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 27, 21:04)
Rašiau puslapiu atgal, kad labai aspirino kaukė patiko. Tai atsiemu žodžius. Antrą kart kai dariausi, tai pradžioje nieko, bet po valandos pradėjo veidas kaisti, pastebimai raudonuoti, ypač skruostai. Daugiau nebesidarysiu.

va dabar kai parašei, prisiminiau, kad kai vasarą dariausi aspirino kaukę taipogi, veidas kaisdavo ir raudonuodavo.. Bet gal čia taip turi būti? blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
šiuo laikotarpiu vis nepisiruošiu nusipirkti nei šveitiklio, nei kaukės valančios. Tai dabar naudoju jau kurį laiką kaip šveitiklį rudajį cukrų su aliejumi, o kaip kaukes keičiu - aspirino,pomidorų,kivi, o va kaiušinio dar reiks išbandyti. na stebuklų nedaro, bet ir nieko blogo nepadarė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 03 05, 10:08)
Man labai patiko tokia kaukė - pusę banano ir pora šaukštų pieno sumakaluot su blenderiu ir 15kai minučių ant veiduko, - likau labai nustebus, veidukas atsigavęs, pamaitintas toks jautėsi, oda elastingesnė, minkštutė patapo. Žodžiu, geras dalykas  smile.gif

QUOTE(zappy @ 2010 03 05, 11:33)
o koks jūsų odos tipas?

nesekiau temos, atsiprašau, kad taip vėlai atsakau - mišri, kartais į riebumą smile.gif

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 13, 11:56)
tai su kavos tirščiais šveitiklis, o ne kaukė. Kažin ar yra kokia nauda juos laikyti ant veido. O kad šveičia gerai, tai neabejoju.
Aš bandžiau aspirino kaukę, man patiko, laikiau kokį 20min. paskui plaunant pamasažavau, tai super šveitiklis. neapsakomai švelni oda liko.

o man kosmetologė pasakė, kad kavos tirščiai kaip šveitiklis kūnui - valio, bet veidukui naudot siūlo susilaikyt. kavos tirščiai per daug grubūs, toks stiprus šveitiklis gali tik pakenkti veido odai, nors aš, tiesą sakant, bandžiau ir man kaip ir nieko paliko smile.gif bet jautriaodėms gal vis gi nesiūlyčiau.

Šiandien išbandžiau tokią kaukę: porą arbat. šaukštų varškės, porą arbat. šaukštų medaus ir citrinos sulčių toks pat šaukštelis. palaikiau apie 15 min, oda atrodo skaistesnė ir jaučiasi minkštesnė smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galetum kas patarti. Atsikeliau ryte ir baisiausiai akys istine, nezinau net ko imtis. Gal zinote kokiu liaudisku patarimu ka reikia daryti? Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(k2pab @ 2010 05 07, 09:02)
Sveikos merginos, gal galetum kas patarti. Atsikeliau ryte ir baisiausiai akys istine, nezinau net ko imtis. Gal zinote kokiu liaudisku patarimu ka reikia daryti? Is anksto dekoju smile.gif

Manau padėtų ledukai, bulvę galima užsidėt ar agurką žalią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(k2pab @ 2010 05 07, 10:02)

Siaip esu agurkus dejus...po gero vakarelio pries darba...gal ir geriau kazkiek pasidare g.gif
O jei siaip nei is sio nei is to uztinimas Jums atsirado, reik priezasciu ieskot g.gif inkstai neveikia, kaip priklauso
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 13, 12:56)
tai su kavos tirščiais šveitiklis, o ne kaukė. Kažin ar yra kokia nauda juos laikyti ant veido. O kad šveičia gerai, tai neabejoju.
Aš bandžiau aspirino kaukę, man patiko, laikiau kokį 20min. paskui plaunant pamasažavau, tai super šveitiklis. neapsakomai švelni oda liko.

Kava ne tik sveicia, bet ir kraujotaka aktyvina (kofeinas gal, bijau apsimeluot blush2.gif )...del to ir pries celiulita gerai mirksiukas.gif

As asmeniskai sveiciu visa kuna, veida irgi, bet laikyt kaip kaukes nedrisciau, (ten apie 15min), nes man ir po sveitimu veidas paraudes buna ir tikrai ne vien nuo pacio sveitimo, o butent, kad kraujotaka suaktyvina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiuncia: 07 gegužės 2010 - 13:45

Kava ne tik sveicia, bet ir kraujotaka aktyvina (kofeinas gal, bijau apsimeluot blush2.gif )...del to ir pries celiulita gerai mirksiukas.gif

As asmeniskai sveiciu visa kuna, veida irgi, bet laikyt kaip kaukes nedrisciau, (ten apie 15min), nes man ir po sveitimu veidas paraudes buna ir tikrai ne vien nuo pacio sveitimo, o butent, kad kraujotaka suaktyvina.
[/quote]

ir as kava sveiciu veida kas antra diena ai oda is karto pagrazejo ir atsigavo, o kuna kas savaite nes daugiau tepliotis tai veikimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 05 07, 14:44)
Kava ne tik sveicia, bet ir kraujotaka aktyvina (kofeinas gal, bijau apsimeluot  blush2.gif )...del to ir pries celiulita gerai mirksiukas.gif 

Nu tai kraujotaką gerina šveitimas grubokais tirščiais. Nuo kavoje esančių medžiagų tai neturėtų priklausyti, man atrodo.
Atsakyti
2 saukstai baltojo molio + smulkiai sutarkuotas agurkas - valo, atgaivina oda.
Atsakyti