QUOTE(ernesin @ 2009 09 28, 07:51)
Paaiškink prašau kaip tu išmiegi visą naktį su ta kauke???? Vakar pasidariau, tai prasikankinau iki 4val ryto ir nusiploviau, nei užsiklot normaliai, nei šonu atsigult(pasitiesiau rankšluostį, bet prilimpa žandas), žodžiu siaubo naktis
Tai sakau,nera patogu bet man kazkaip normaliai,tiesiog ant pagalves pasitiesiau ranksluosti ir viskas gerai na manau galima ja ir diena uzsitept jei nezadi is namu lyst
QUOTE(baltapuke @ 2009 09 29, 15:38)
ačiū abiems, ne ten ieškojau, šturmuosiu vaistine
Aš irgi vaistinėje pirkau, tik maltų nebuvo, tai pati susimaliau Kaina apie 6LT
Ką tik atradau šitą temą SM ir noriu visoms už receptus padėkot - jau skaičiuoju kada darbas baigsis, bėgsiu namo bandyt...
QUOTE(Jammin1 @ 2009 09 17, 17:04)
Pagaliau prisiruošiau aspirino įsigyti
Va dabar sėdžiu su ta kauke ir laukiu stebūklo
Va dabar sėdžiu su ta kauke ir laukiu stebūklo
Ir,as,siandien sia kauke pasidariau.Na,odele svelni paliko,taciau isskirtinio kazkokio poveikio nepastebejau,nes ir po kitu kaukiu,odele tapdavo svelni
Gal,po daugiau kartu ir pastebeciau didesni poveiki
Sveikos merginos,gal ka galit rekomenduot,kokia namine kauke,misriai ir nosies srityje inkstiruotai odai?
QUOTE(Kaciusss @ 2009 10 04, 19:22)
Sveikos merginos,gal ka galit rekomenduot,kokia namine kauke,misriai ir nosies srityje inkstiruotai odai?
Tai gali,kad ir aspirinine kauke isbandyti,(ankstesniuose psl., buvo aprasymas)
QUOTE(Kaciusss @ 2009 10 04, 19:22)
man rodos ir avižinė tinka.. aš turiu mišrią odą ir man visai patiko oda po jos.
QUOTE(Booo @ 2009 09 28, 09:21)
as naudoju ciberzoles,gram miltu,pieno ir miltu kauke,palaikau 10 min..labai gerai valo oda..tik paskui reik dar nusiplaut veida su prausikliu kokiu nes oda gelsva buna dar turiu krema su ciberzole
Nusipirkau šiandien ciberžolės miltelių, gal galėtumėte parašyti tikslesnį šios kaukės receptą
QUOTE(baltapuke @ 2009 10 05, 15:38)
man rodos ir avižinė tinka.. aš turiu mišrią odą ir man visai patiko oda po jos.
o kaip ta kauke darytis?reikes butinai pasidaryt,gal pades pavalyt nuo nosies tuos bjaurius inkstirus
bandysiu tą cinamoninę jaučiu
tik dėsiu ne ant viso veido- o tik ant nosies
tik dėsiu ne ant viso veido- o tik ant nosies
QUOTE(Jammin1 @ 2009 10 05, 22:08)
Dariau kas vakarą gal savaitę(po 2-3val laikiau), jokio odos pagerėjimo kas liečia bėrimą ir odos nešvarumą nepastebėjau išskyrus padrėkinimą