Sveikos mielosios. taigi, visur tik pirktines,o gal kazkokių ypatingų naminių žinote veiduikui? man jo labiau padeda, tai būtų įdomu sužinoti ir apie jūsų patirtį. Taigi,aš tik naudojau kiausinio trynio su citriuku,
o man butu idomu ka naudojat pravalyti veido oda nuo nesvarumu ir naikinti spuogucius
QUOTE(Armani @ 2009 03 30, 11:40)
o man butu idomu ka naudojat pravalyti veido oda nuo nesvarumu ir naikinti spuogucius
nieks nepatars
QUOTE(Armani @ 2009 03 30, 19:04)
nieks nepatars
as laikausi poziurio, kas valgoma - i burna, kas veidui - ant veido. Kas tiko musu mociutems, tas netinka siais - nesvaraus oro, smogo, kieto kalketo vandens, cigareciu, nesveiko maisto, kondicionieriu ir tt.tt... laikais.
+ siais laikais vaisiuose ir darzovese, kuriuos dedat ant veidu dar daugiau kenksmingu medziagu nei kremuose..
(cia tik mano asmeninis poziuris, nebutina su juo sutikt)
QUOTE(Dusele @ 2009 03 30, 21:06)
as laikausi poziurio, kas valgoma - i burna, kas veidui - ant veido. Kas tiko musu mociutems, tas netinka siais - nesvaraus oro, smogo, kieto kalketo vandens, cigareciu, nesveiko maisto, kondicionieriu ir tt.tt... laikais.
+ siais laikais vaisiuose ir darzovese, kuriuos dedat ant veidu dar daugiau kenksmingu medziagu nei kremuose..
Jau kad leidi, tai as nesutiksiu As naudoju organiskas darzoves ir vaisius kadangi mano veido oda jautri, tai labai sunku atrasti gera krema veidui, ka jau kalbet apie kauke mano pati megstamiausia (ir paprasciausia) yra mangas (tik turi but sunokes) veido oda buna labai lygi ir svelni dar jokia pirktine kauke po 1 karto nepadare tokio poveikio
(cia irgi tik mano asmeninis poziuris)
as darausi kauke is aviziniu dribsniu (mirkytu) ir medaus..kartais citrinos isspaudziu,bet mazai,nes nuesti gali jei oda jautresne,bet ji balina visokias demes labai gerai...
o aviziniai kaip valomieji gaunasi? koks ju poveikis?
QUOTE(Umbrella @ 2009 03 31, 12:59)
o aviziniai kaip valomieji gaunasi? koks ju poveikis?
as manau daugiau maitinamoji gaunasi kauke...nes po tokios kaukes,oda minksta,svelni...as pries kauke dedant su veido sveitikliu veida nusiprausiu,ir dazniausiai dedu gulint vonioje,kad poveikis geresnis butu,nu nuo garu atsidaro poros,geriau maitinasi
Citrina numeris vienas. balina oda. isvalo nuo inkstiru. sutraukia poras. aisku, nereik jos padauginti. o kas jautresnis, tai gali nemaloniai persteti.
aviziniai dribsniai ir medus taip pat lb veiksmingas.
o siaip paprasciausias zalias agurkas. Lb skaistina oda.
aviziniai dribsniai ir medus taip pat lb veiksmingas.
as darausi tokia kaukyte veido drekinimui ir maitinimui : nuskutu obuoli ir ji sutrinu,tada reikia uzvirinti piena,tada i ta piena dedama obuolio tyrele ir viskas sumaisoma,,,palaukti kol atves iki kambario temperat ir deti ant merlinio skuduriuko ir ant veido,,tik nedeti ant akiu,,paguleti 15-20 min,.efektas nepakartojamas
As esu bandziusi tik agurkine na ir kavos tirsciu, abi labai patiko noreciau daugiau kazka isbandyti..
Papildyta:
Na nebutina deti ant veido maximiniu, kas turi sodus, kaimus ir pan, uzsiaugina savo ir dedasi ant veido, tada manau tikrai poveikis geras buna
Papildyta:
Pritariu del agurko
oka tiksliau reikia daryti su citrina?
Papildyta:
Kokiai cia veido odai darai?
Papildyta:
QUOTE(Dusele @ 2009 03 30, 23:06)
Na nebutina deti ant veido maximiniu, kas turi sodus, kaimus ir pan, uzsiaugina savo ir dedasi ant veido, tada manau tikrai poveikis geras buna
Papildyta:
QUOTE(Langoza @ 2009 03 31, 16:50)
Citrina numeris vienas. balina oda. isvalo nuo inkstiru. sutraukia poras. aisku, nereik jos padauginti. o kas jautresnis, tai gali nemaloniai persteti.
Pritariu del agurko
oka tiksliau reikia daryti su citrina?
Papildyta:
QUOTE(stella2007 @ 2009 04 02, 21:16)
as darausi tokia kaukyte veido drekinimui ir maitinimui : nuskutu obuoli ir ji sutrinu,tada reikia uzvirinti piena,tada i ta piena dedama obuolio tyrele ir viskas sumaisoma,,,palaukti kol atves iki kambario temperat ir deti ant merlinio skuduriuko ir ant veido,,tik nedeti ant akiu,,paguleti 15-20 min,.efektas nepakartojamas
Kokiai cia veido odai darai?