Įkraunama...
Įkraunama...

Nauris

QUOTE(gintariukasss @ 2009 03 31, 23:11)
Priprasti galima blush2.gif

tik tiek kad galima. Siaip tai nelabai man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 04 17, 16:11)
man tai  schmoll.gif ,būtent dėl tos reikšmės ir asociacijos niūrumu...
o kodėl močiutė prieš? jai vardas neražus,ar jau buvo išrinkus kažką ir jūs nedavėt?

Man vardas pats savaime patiko, tiksliau buvome sugalvoje kita, bet kai sunus gime is karto is kazkur prilipo tas vardas, o reiksme suzinojau veliau, as galvoju ne apie niuruma, o apie rimtuma, bet realybeje visai priesingai jis elgiasi. Nematau pas ji jokio niurumo ir rimtumo biggrin.gif O mociutei nepatiko, nes negirdetas ir nepatiko jai, ji norejo tokio, kur turi kas antras vaikas (neivardinsiu, nes izeisiu kitus vaikiukus) Bet vaikas musu ir nebutinai turime daryti pagal mociutes norus..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 03 29, 23:18)
Musu zirniuko vardas Nauris, norejom pavadinti Nagliu, bet kai gime, man iskarto tapo Nauriu smile.gif  Man svarbiausia, kad vardas senas, bet retas (kol kas). Noreciau suzinoti Jusu nuomone, nes viena musu mociute buvo ziauriai pries toki varda.. Kaip jums atrodo?

man labai grazus vardas nauris. thumbup.gif

drauge dave savo zirniukui naglis tai irgi labai patinka. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingrida5: 17 balandžio 2009 - 18:38
QUOTE(ingrida5 @ 2009 04 17, 19:36)
man labai grazus vardas nauris.  thumbup.gif

drauge dave savo zirniukui naglis tai irgi labai patinka.  thumbup.gif

Mes irgi is karto galvojome Nagliu pavadinti..
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 04 17, 16:11)
man tai  schmoll.gif ,būtent dėl tos reikšmės ir asociacijos niūrumu...

Čia požiūrio reikalas, ar niūrumas, griežtumas, rimtumas - didelis blogis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 04 17, 21:19)
Čia požiūrio reikalas, ar niūrumas, griežtumas, rimtumas - didelis blogis mirksiukas.gif  4u.gif

Gal atidarome Nauriu kluba? Kaip jus isrinkote toki varda? Papasakokit savo istorija rolleyes.gif
Atsakyti
Turėjau kavalierių prieš 24 metus tuo vardu biggrin.gif
Neblogas bernas buvo, vardu tikru visi vadino, niekas neiškraipė..man visai nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 04 17, 21:21)
Gal atidarome Nauriu kluba? Kaip jus isrinkote toki varda? Papasakokit savo istorija rolleyes.gif

Nieko ypatingo. Buvau sudariusi trumpą vardų sąrašėlį, pateikiau vyrui, jam labiausiai patiko Nauris. Man labiau patiko Rūstis ax.gif Ir reikšmė, ir man gražiai prie pavardės skambėjo, nes joje trečia raidė taip pat S. Todėl nenusprendėm iškart. Kai gimė sūnelis, pasakiau vyrui: "Aš padariau savo darbą, dabar tu išrink vardą". rolleyes.gif

Klubo gal nereikia mirksiukas.gif Tegu visokie a la "bedžiau triskart užsimerkęs į abėcėlę, pridėjau galūnę - ir turim RETĄ vardą" kuria mirksiukas.gif Mes populiarinsim lietuviškus vardus tyliai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 04 17, 21:48)
Nieko ypatingo. Buvau sudariusi trumpą vardų sąrašėlį, pateikiau vyrui, jam labiausiai patiko Nauris. Man labiau patiko Rūstis ax.gif Ir reikšmė, ir man gražiai prie pavardės skambėjo, nes joje trečia raidė taip pat S. Todėl nenusprendėm iškart. Kai gimė sūnelis, pasakiau vyrui: "Aš padariau savo darbą, dabar tu išrink vardą".  rolleyes.gif

Klubo gal nereikia mirksiukas.gif  Tegu visokie a la "bedžiau triskart užsimerkęs į abėcėlę, pridėjau galūnę - ir turim RETĄ vardą" kuria mirksiukas.gif  Mes populiarinsim lietuviškus vardus tyliai cool.gif

Tai finale koki varda isrinkote? O del to "bedziau i abecele.." tai gerai pasakyta, juk tiek graziu lietuvisku ir seniai pamirstu vardu yra, nereikia nei chuanais karlosais vadinti, kad vaikas nebutu tokiu pat vardu, kaip simtas kitu kieme lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 04 18, 09:54)
Tai finale koki varda isrinkote?

Nauris bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 04 17, 20:16)
Mes irgi is karto galvojome Nagliu pavadinti..

galbūt ir Naglį turėsit mirksiukas.gif
----------------
man Nauris gražu, skamba gražiai smile.gif o šiaip pažįstu du suaugusius. ir abiejų žmonos Jurgitos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 04 18, 16:02)
galbūt ir Naglį turėsit  mirksiukas.gif
----------------
man Nauris gražu, skamba gražiai  smile.gif  o šiaip pažįstu du suaugusius. ir abiejų žmonos Jurgitos  blink.gif

Labiau noreciau Andrejos, bet jei bus Naglis, tai ka padarysi biggrin.gif O del Jurgitu nori pasakyti, kad jau dabar turiu atidziau nuzvelgineti visas Jurgitas, nes greiciausia tokia marcia gausiu?? biggrin.gif
Atsakyti