Laba diena,
Daznai lankausi Alytaus komisuose. Pagaliau prisiruosiau ir savaites pradzioje nutempiau savo vaikiuku isaugtus rubeliusi i Vilniaus g. komisa. Nors stengiausi atrinkti tik pacius pacius paciausius

bet vis tiek gana nemazai susidare...Nors ten prekiu siuo metu is tiesu gana daug, bet man pasiseke, nes prieme visus mano atnestus rubelius. Siame komise man pavyko gana sauniai atnaujinti pavasarini savo garderoba

Nusipirkau pora itin geru dzinsu, beveik nauja odine striuke uz 32 Lt., panasia turguje maciau us 350 Lt., sarafaniuka, pora tuniku ir net keleta laaabai geru sportinio stiliaus palaidiniu, turesiu kuo sporto klube deveti.
Na, o del naujo komiso, smilgat, tai net nezinau. Aisku, esi saunuole, jeigu siuo sunkiu metu ryziesi pradeti savo versliuka... Taciau nezinau, ar yra tikslinga dar viena komisa atidaryti, nes ju jau labai daug Alytuje bankrutavo (Jaunimo g., Pulko g., Jotvingiu g, salia "Geliu salos", buv. Metos" pard., Naujojoje g., o gal dar kur nors buvo). Matyt, jiems nepyragai Alytuje, nes visus slegia mokesciai, didelis nedarbas ir sumazejusi zmoniu perkamoji galia.
Mintis Tavo, smilgat, yra gera, bet siuo metu zmones yra labai isitempe, pavarge ir nuolat skubantys, todel nemanau, kad daug bus norinciu siaip sau prisesti ant sofutes pavartyti zurnalu. As net paklausiau komiso pardavejos, ar zmones perka ranku darbo gaminius. Jos gana draugiskai ir atvirai su manimi kalbejo. Sake, jog nuo vasaros ranku darbo papuosalu pirkimas sustojo, nes labai daug kas pradejo juos gaminti, o jos per si laika pardave gal apie 5 sages.
Manau, kad jau per daug prirasiau... O Tau, Smilgat, sekmes!!!
Papildyta:ATSIPRASAU, vilmuke3, cia tau buvo skirti mano pamastymai ir sekmes palinkejimas