QUOTE(Rimaaax @ 2011 01 20, 22:49)
Na, Edituka2004, kaip ar nunesei savo rubelius? Kaip sekasi juos parduoti? As jau aplankiau ir naujaji komisa Putinuose, bet jis man pasirode gana tuscias... Buvo keletas baldu, kazkiek naujos avalynes, elektros prietaisu, kalediniu girliandu ir drabuziu drabuzeliu... Bet man jie ispudzio nepadare ir kainos gana aukstos sakyciau. Vaikisku drabuzeliu, apskritai, buvo labai mazas pasirinkimas ir kokybe nekokia
Pasiteiravau apie pridavimo salygas, tai sake, jog sutarti pasiraso tik menesiui laiko, dar kazka bande aiskinti, bet as ju nelabai supratau. Man atrodo, kad ir jie patys dar nelabai supranta, kas tas komisas ir ka jie jame veikia... Taigi, ryt ar poryt vel trauksiu i Vilniaus gatve...
Papildyta:
Nezinau, kaip kitur, bet Alytaus mieste, Vilniaus gatveje esanciam komise maciau akiniu remeliu. Tiesa, pasirinkimas negausus, bet tie kurie buvo tikrai verti demesio.
jau jau nunesiau bet va sausis buvo menkas mazai buvo pirkeju tad pinigu dar nedave sake ateiti vasario pabaigoje o kainos pas mane tikrai juokingos po 1 -2 lt na butu ispirke jai butu pirkeju na o del putinu tai sutiku visu 100%
Papildyta:
QUOTE(Kamelina @ 2011 02 11, 16:30)
Siandien nunesiau nemazai prekiu i Alytuje, Vilniaus g. esanti komisa. Pirma karta nesiau. Prieme visas prekes, bet del kai kuriu prekiu kainu nuleido ant zemes
Jos ten patare, ka greiciau gali parduoti ir uz kokia kaina. Bet man taip pasirode, kad kokybes ir firmu ten neziuri, cia juk ne didmiestis
Pvz. nunesiau vaikiska suknele visai nauja, nenesiota, geros kokybes, pasakiau puse kainos, uz kiek buvo pirkta, bet pasake kad uz tiek niekas nepirks, nes "eurinej" ivairiu sukneliu galima rast uz 10 ir maziau litu... ir nepavyko man irodyt, kad medziagos svelnumo ir kokybes nepalyginsi su "euriniu" suknelem. Nu matysim kaip seksis, bet labai tikiuosi, kad pavyks parduot. Sutinku, kad internetu pardavinet iseitu geriau, bet kad man taip neiseina, tai siuo atveju komisas yra puiki iseitis.
ir siuo atveju palaukau komiso darbuotojus jos mato relia sutuacija