QUOTE(AstaM @ 2010 12 08, 20:40)
Nunesiau pririnkus 10 rubeliu i Vilniaus Auskines karameles komisa. Puse rubu buvo nauji, parsiusti is US ir man netike, puse deveti, bet kokybiski ir nesunesioti.
Nustebino tai, kad priimant prekes deramasi del kainos. T.y. as noriu gauti uz drabuzi kazkokia suma, o priemeja, siulo man mazesne kaina
Po 3 menesiu atisiemiau 9 is 10, pardave viena deveta megztuka. Nesistebiu, nes viena nauja Calvin Klein sijona, uz kuri su procentais uz tarpininkavima ir siuntima is US, mokejau apie 70 Lt (tiek ir norejau is komiso) pardavinejo uz 160 Lt.
Is mano nedideles patirties SM turegelis efektyviau veikia.
Dar, uz sutarti, kuria sudarai su siuo komisu mokejau atrodo 5 Lt.
Nustebino tai, kad priimant prekes deramasi del kainos. T.y. as noriu gauti uz drabuzi kazkokia suma, o priemeja, siulo man mazesne kaina

Po 3 menesiu atisiemiau 9 is 10, pardave viena deveta megztuka. Nesistebiu, nes viena nauja Calvin Klein sijona, uz kuri su procentais uz tarpininkavima ir siuntima is US, mokejau apie 70 Lt (tiek ir norejau is komiso) pardavinejo uz 160 Lt.
Is mano nedideles patirties SM turegelis efektyviau veikia.
Dar, uz sutarti, kuria sudarai su siuo komisu mokejau atrodo 5 Lt.
Kas per nesamone?Tai jie koki cia antkaini uzsidejo pardavinedami ta sijona?Kiek zinau tai uzsideda 30 arba 40%,o cia tai jau apiplesimas viduri baltos dienos