Įkraunama...
Įkraunama...

Pitagoro kvadratas

QUOTE(mylimuke @ 2009 03 29, 16:07)
Kažkada turėjau knygutę, dabar radau internete. Nors nelabai tikiu visokiais horoskopais ir astrologijom, bet bent jau Pitagoro kvadratas gana tiksliai mane apibūdina. O kaip jus?

čia

: ) idomu tokius daryt ,man tai nemazai atitiko : )
Atsakyti
nieko gero nenusisviecia man... doh.gif jei ka gero ir rase - netiesa visiska doh.gif
Atsakyti
Jau gana seniai viena pazystama ismokino mane ta pitagoro kvadrata sudaryti...Jame nemazai tiesos.
Atsakyti
Nu jau taip i pievas biggrin.gif pagal sita tai visi zmones gime ta pacia diena turetu but identiski doh.gif

Gal ten apie mano dvyne seseri pataike, nes viskas priesingai nei man doh.gif
Atsakyti
Atrodytų, kad daug tiesos, bet ir nemažai prieštaravimų. lotuliukas.gif Iš pradžių rašo, kad technika turėčiau užsiimti, o truputį žemiau, kad reikėtų vengti. lotuliukas.gif Ir šiaip vedžiau ne tik savo, bet ir artimųjų datas, tai daug kas kartojasi. Nelabai tikiu tokiais internetiniais puslapiais. Norėčiau nueiti pas tikrą numerologą. ax.gif
Atsakyti
Keista, kad taip tiksliai teigia, kad pvz. žmogus turi labai stiprų potraukį tam ar anam... kai taip kategoriškai rašo, tai, bent jau apie mane, daug nesąmonių prirašė smile.gif
Atsakyti
ogo, aš aiškiaregė ir pranašė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 24, 21:34)
ogo, aš aiškiaregė ir pranašė biggrin.gif

Ne tu viena. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RokasP @ 2011 01 24, 23:36)
Ne tu viena. biggrin.gif

aik tu, o aš jau apsidžiaugiau savo penkiais devynetukais lotuliukas.gif maniau verslo nišą radau... verysad.gif
Atsakyti
Mūsų aiškiaregių kiek daug. Aš irgi tokia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet daug tiesios yra, nors ir sunku patiketi, kad tie dalykai visi priklausytu nuo gimimo datos schmoll.gif
Atsakyti