Įkraunama...
Įkraunama...

Pitagoro kvadratas

pas mane tai daug vienetu biggrin.gif

pažiūrėjau pas mb daug septynetu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 31 kovo 2009 - 21:50
Nu žiauriai neatitinka. Man paprastai astrologijoje ir numerologijoje daug kas atitinka ir dėl to net įdomu būna, o čia visai nieko. Nei vienas punktas ... g.gif
Atsakyti
Pas mane irgi daug vienetukų, bet šiaip tai beveik niekas neatitiko schmoll.gif
Atsakyti
Niekas neatitiko schmoll.gif
Atsakyti
Atitiko 5O/5O,turiu daug 1ku ir 2ku,naktimis nevaiksciosiu,bijau vampyru biggrin.gif Uztat 7ku neturiu,o MB turi 777...
Atsakyti
o man visai patiko paskaitinėti smile.gif tik labai prajuokino lotuliukas.gif
9999 ir daugiau – Tokie žmonės gali būti nesuprasti, bent jau savo bendraamžių, nes jų protas tiek išsivystęs, kad jie labai skiriasi nuo daugumos žmonių. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man labai patiko Pitagoro kvadrata daryt.pasijutau ypatinga biggrin.gif .va:
11111- tokia kombinacija (būna ir daugiau vienetų) pasitaiko gana retai. Tai labai tvirtas. "kietas" žmogus, kuris savo artimųjų, savo tautos labui gali padaryti neįmanomus dalykus. Žmogus neeilinis, dažnai būna apimtas kokios nors idėjos, su kuriuo sunku bendrauti ir praktiškai neįmanoma konkuruoti. Jis vis tiek nugalės.

8888 - ir daugiau - su tokiu ženklu gimsta vaikai, turintys parapsichologinių gabumų ir linkę į tiksliuosius mokslus. Jiems būna atviri antgamtiniai keliai, o atsakomybės jausmas verčia imtis tiesiog neįveikiamų, neįmanomų darbų ir reikalų.
Atsakyti
gal kazkas tai, per daug tai tikrai ne, per viduriuka gal smile.gif
Atsakyti
Pas mane 9999 tongue.gif Ir po tris vienetus ir dvejetus smile.gif
Šiaip dauguma tiesa, tik dėl atsakingumo, punktualualumo suklydo, nes aš stengiuosi niekada nevėluoti, o atsakomybės jausmą didelį turiu smile.gif Labai tiksliai atitiko sveikatos apibūdinimas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 28 balandžio 2009 - 10:15
Pas mane štai kas ypatingo: ax.gif
Dvejetų nėra –Tokio žmogaus bioenergetika paties žemiausio lygio, nuolat atidarytas jos rinkimo kanalas. Tokie žmonės mėgsta senas knygas, antikvariatą. Jie gerai elgiasi su aplinkiniais žmonėmis, stengdamiesi „pasišildyti“ prie jų, pasimaitinti jų biolauku ( tačiau jie ne energetiniai vampyrai, jie ima energiją sau, o ne juodųjų jėgų maitinimui). Visiška tiesa, kai kurie mane žmonės taip stipriai traukia, kad negaliu to paaiškinti net. Ir nors iš prigimties esu vienišė, man būtina nors trumpam išeiti "pasimaitinti" energija.

Pas mano dukrą g.gif
7777 ir daugiau-Tai angelo ženklas. Žmonės turintys tokį skaičių, dažnai miršta dar vaikystėje, tačiau jeigu gyvena, tai jiems visą laiką gresia koks nors pavojus: liga, avarija, katastrofa ir pan.. Žodžiu tokie žmonės nuolat turi būti labai atsargūs. Jie labai talentingi, bet, turint ryškų talentą, reikia mokėti juo dalintis su kitais žmonėmis.
Atsakyti
Pas mane 111111 tongue.gif Pasiutimas biggrin.gif Realiai viskas kaip pirstu i aki, tik truputi nusikalbejo su intuicija.

Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2009 04 28, 23:21)
Pas mane štai kas ypatingo:  ax.gif
Dvejetų nėra –Tokio žmogaus bioenergetika paties žemiausio lygio, nuolat atidarytas jos rinkimo kanalas. Tokie žmonės mėgsta senas knygas, antikvariatą. Jie gerai elgiasi su aplinkiniais žmonėmis, stengdamiesi „pasišildyti“ prie jų, pasimaitinti jų biolauku ( tačiau jie ne energetiniai vampyrai, jie ima energiją sau, o ne juodųjų jėgų maitinimui). Visiška tiesa, kai kurie mane žmonės taip stipriai traukia, kad negaliu to paaiškinti net. Ir nors iš prigimties esu vienišė, man būtina nors trumpam išeiti "pasimaitinti" energija.

Pas mano dukrą  g.gif
7777 ir daugiau-Tai angelo ženklas. Žmonės turintys tokį skaičių, dažnai miršta dar vaikystėje, tačiau jeigu gyvena, tai jiems visą laiką gresia koks nors pavojus: liga, avarija, katastrofa ir pan.. Žodžiu tokie žmonės nuolat turi būti labai atsargūs. Jie labai talentingi, bet, turint ryškų talentą, reikia mokėti juo dalintis su kitais žmonėmis.

Pas mane tas pats su dvejetu nebuvimu mirksiukas.gif Taciau nepergyvenk del septynetu. Nemanau, kad ta ka cia perskaitem reiktu imti giliai i sirdi. Cia tik spejimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaPerla22 @ 2009 04 28, 23:35)
Pas mane tas pats su dvejetu nebuvimu  mirksiukas.gif Taciau nepergyvenk del septynetu. Nemanau, kad ta ka cia perskaitem reiktu imti giliai i sirdi. Cia tik spejimai  smile.gif

Neimu, tik įdomu, ką tai galėtų reikšt. Ir jeigu tai būtų tiesa, kaip pasireikštų ax.gif
Atsakyti