jei sutepsiu meduti rytoj, tai ar nebus per ilgai, jei valgysim sekamdieni, ar uztenka sutepti sestadieni?
Skorpe,
Pats tas. Tepk rytoj
Pats tas. Tepk rytoj
O jeigu i grietinele imaisyciau smulkintu riesutu ar permirks biskvitai?
QUOTE(aura klp @ 2009 04 09, 09:16)
O jeigu i grietinele imaisyciau smulkintu riesutu ar permirks biskvitai?
Permirks , gali dėti
Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2009 04 09, 13:09)
Kepimo milteliai tai ta pati soda su dalele miltų, nelabai supratau skirtumo
Va tame ir skirtumas , jos dvigubai daugiau reikia , tai jei tiek pridėsi , jausis kaip ir soda ....nematau skirtumo , kam tada ją keisti vietoj sodos
As tai pabandyciau, bet nezinau kaip ta krema skanu pasidaryti Na bet jo, varske yra varske...suk kaip nori, vis tiek nesigaus kaip grietinele Man tai zinot nostalgija varskes kremui...anksciau Maximoj budavo toks plokstainis su varskes kremu. Pavirsius toks geltonas ir ant jo primetyta citrinos ir tokiu vaisiuku...nu baldelinau as del to plokstainio, bet, aiskus, viskas, kas grazu, gera ir skanu greit baigiasi Dingo tas plokstainis, liko tik tortai Tai ir susimasciau, gal pati galeciau pabandyt padaryt su meduciu Tik kad kas isduotu to kremo paslapti...
Tiesa, dar klausimelis...sakykit, kaip jus torto sonus trupiniais padengiat? As vakar visaip bandziau...ir metyt ir klijuot arba tirpintu sokoladu?...arba apskritai, bet kuo Cia maciau Inocka migdolu drozlem sonus apdejus vieno tortuko...
Tiesa, dar klausimelis...sakykit, kaip jus torto sonus trupiniais padengiat? As vakar visaip bandziau...ir metyt ir klijuot arba tirpintu sokoladu?...arba apskritai, bet kuo Cia maciau Inocka migdolu drozlem sonus apdejus vieno tortuko...
QUOTE(vrum-vrum @ 2009 04 09, 16:11)
* As tai pabandyciau, bet nezinau kaip ta krema skanu pasidaryti :
**Tiesa, dar klausimelis...sakykit, kaip jus torto sonus trupiniais padengiat? As vakar visaip bandziau...ir metyt ir klijuot arba tirpintu sokoladu?...arba apskritai, bet kuo Cia maciau Inocka migdolu drozlem sonus apdejus vieno tortuko...
**Tiesa, dar klausimelis...sakykit, kaip jus torto sonus trupiniais padengiat? As vakar visaip bandziau...ir metyt ir klijuot arba tirpintu sokoladu?...arba apskritai, bet kuo Cia maciau Inocka migdolu drozlem sonus apdejus vieno tortuko...
* aš darau su plombyro skonio varške (kur pakelis būna) ir plakta grietinėle - 3 pakiai varškės, 600 ml grietinėlės ... megstu kai daug kremo gaunas toks gan lengvas, nepersaldus, gal ir tiktų medučio lakštams
** pritepi gerai kremu ir plačiu peiliu klijuoju ant šonų tuos trupinius, nu labai lengvai klijuojas
į vieną ranką imu tortą, į kitą saują truinių, ir glaudžiu, o viršų apsijoju per sietelį lygiai
O man dar toks klausimas iskilo,kiek tos rugscios druskeles deti,kad nebutu persaldu,gal kas gali pasakyti sauksteliais?
QUOTE(aura klp @ 2009 04 09, 18:22)
O man dar toks klausimas iskilo,kiek tos rugscios druskeles deti,kad nebutu persaldu,gal kas gali pasakyti sauksteliais?
Niekad namatavau. Visada dedu pagal skoni. Dazniausiai plakdama grietinele spaudziu cirtinos sulciu.
Siaip net cukru dedu pagal skoni
O del tu milteliu jeigu, tai padek ant sauksciuko galo , paplak ir paragauk, paskui dadesi, jeigu mazai.
QUOTE(vilytte @ 2009 04 09, 13:09)
Kepimo milteliai tai ta pati soda su dalele miltų, nelabai supratau skirtumo
Ne tik soda + miltai, bet ir CITRINOS RŪGŠTIS