Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

jei sutepsiu meduti rytoj, tai ar nebus per ilgai, jei valgysim sekamdieni, ar uztenka sutepti sestadieni?
Atsakyti
Skorpe,
Pats tas. Tepk rytoj
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 04 09, 08:55)
Skorpe,
Pats tas. Tepk rytoj

thumbup.gif
Atsakyti
O jeigu i grietinele imaisyciau smulkintu riesutu ar permirks biskvitai?
Atsakyti
Kepimo milteliai tai ta pati soda su dalele miltų, nelabai supratau skirtumo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aura klp @ 2009 04 09, 09:16)
O jeigu i grietinele imaisyciau smulkintu riesutu ar permirks biskvitai?


Permirks , gali dėti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2009 04 09, 13:09)
Kepimo milteliai tai ta pati soda su dalele miltų, nelabai supratau skirtumo blush2.gif


Va tame ir skirtumas , jos dvigubai daugiau reikia , tai jei tiek pridėsi , jausis kaip ir soda ....nematau skirtumo , kam tada ją keisti vietoj sodos schmoll.gif
Atsakyti
g.gif As tai pabandyciau, bet nezinau kaip ta krema skanu pasidaryti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Na bet jo, varske yra varske...suk kaip nori, vis tiek nesigaus kaip grietinele biggrin.gif Man tai zinot nostalgija varskes kremui...anksciau Maximoj budavo toks plokstainis su varskes kremu. Pavirsius toks geltonas ir ant jo primetyta citrinos ir tokiu vaisiuku...nu baldelinau as del to plokstainio, bet, aiskus, viskas, kas grazu, gera ir skanu greit baigiasi verysad.gif biggrin.gif biggrin.gif Dingo tas plokstainis, liko tik tortai sad.gif Tai ir susimasciau, gal pati galeciau pabandyt padaryt su meduciu g.gif biggrin.gif Tik kad kas isduotu to kremo paslapti... triniti.gif

Tiesa, dar klausimelis...sakykit, kaip jus torto sonus trupiniais padengiat? As vakar visaip bandziau...ir metyt ir klijuot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif arba tirpintu sokoladu?...arba apskritai, bet kuo biggrin.gif Cia maciau Inocka migdolu drozlem sonus apdejus vieno tortuko... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vrum-vrum: 09 balandžio 2009 - 15:17
QUOTE(vrum-vrum @ 2009 04 09, 16:11)
*g.gif As tai pabandyciau, bet nezinau kaip ta krema skanu pasidaryti biggrin.gif :

**Tiesa, dar klausimelis...sakykit, kaip jus torto sonus trupiniais padengiat? As vakar visaip bandziau...ir metyt ir klijuot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif arba tirpintu sokoladu?...arba apskritai, bet kuo biggrin.gif Cia maciau Inocka migdolu drozlem sonus apdejus vieno tortuko... biggrin.gif


* aš darau su plombyro skonio varške (kur pakelis būna) ir plakta grietinėle - 3 pakiai varškės, 600 ml grietinėlės thumbup.gif... megstu kai daug kremo tongue.gif gaunas toks gan lengvas, nepersaldus, gal ir tiktų medučio lakštams g.gif

** pritepi gerai kremu ir plačiu peiliu klijuoju ant šonų tuos trupinius, nu labai lengvai klijuojas g.gif
Atsakyti
į vieną ranką imu tortą, į kitą saują truinių, ir glaudžiu, o viršų apsijoju per sietelį lygiai 4u.gif
Atsakyti
O man dar toks klausimas iskilo,kiek tos rugscios druskeles deti,kad nebutu persaldu,gal kas gali pasakyti sauksteliais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aura klp @ 2009 04 09, 18:22)
O man dar toks klausimas iskilo,kiek tos rugscios druskeles deti,kad nebutu persaldu,gal kas gali pasakyti sauksteliais? smile.gif

Niekad namatavau. Visada dedu pagal skoni. Dazniausiai plakdama grietinele spaudziu cirtinos sulciu.
Siaip net cukru dedu pagal skoni

O del tu milteliu jeigu, tai padek ant sauksciuko galo , paplak ir paragauk, paskui dadesi, jeigu mazai.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 04 09, 13:09)
Kepimo milteliai tai ta pati soda su dalele miltų, nelabai supratau skirtumo blush2.gif


Ne tik soda + miltai, bet ir CITRINOS RŪGŠTIS smile.gif
Atsakyti