Sviestas meduciui irgi tinka kuo puikiausiai
oho kokia prinsese grazu,orginalu
Na ir as siandien gaminsiu Meduti pagal Cipsiuko recepta lakstai jau iskepti, laukiu kol grietinele parkeliaus is parduotuves Sakykit jis man suminkestes iki rytoj vakaro?
QUOTE(Geiša @ 2009 10 19, 14:42)
Na ir as siandien gaminsiu Meduti pagal Cipsiuko recepta lakstai jau iskepti, laukiu kol grietinele parkeliaus is parduotuves Sakykit jis man suminkestes iki rytoj vakaro?
Suminkstes, bet dar skanesnis poryt bus
labai džiaugiuosi radusi šį receptą ir ačiū cipciukui už patarimus
Labukas noriu kept medutį, tik nenoriu tokio bais didelio, tai ar gerai suprantu kad viską dalinu iš trijų ir gausis vienas normalus torčiukas?
QUOTE(laperik @ 2009 10 20, 22:02)
Labukas noriu kept medutį, tik nenoriu tokio bais didelio, tai ar gerai suprantu kad viską dalinu iš trijų ir gausis vienas normalus torčiukas?
nu įdomiai sugalvojai ale patirtis sako, kad kepk iš pilnos normos, išsikočiok bent 10 lakštelių, jei liks atraižėlių, trupinukų pasidarysi, iš karto susitepsi 5 lakštelius medučio, kitus 5 pasidėsi kitam savaitgaliui, garantuoju, kad susilydysi ir gailėsiesi iš trijų dalindama kai paragausi torto, ir tada sakysi, ir kodėl aš nekepiau iš pilnos normos lakšteliai gali stovėt kad ir mėnesį, o tortas kartais ekspromtu pasidaro ir užsinori, be to, grietinėlei akcija, vieną pasidaryk su ja, į kitą medutį įsimesk priedų kokių, va naujas topas, aguonos ir smulkinti riešutai a jau maišai pilną normą jei dar neužmaišei, tai eik greičiau maišyti
a, gerai sakai olesta gi lakšteliai kaip skaičiau gali stovėt.
Ačiū už operatyvumą.
o kremui tai jau viskas pagal skonį
Dar karteli ačiū
Ačiū už operatyvumą.
o kremui tai jau viskas pagal skonį
Dar karteli ačiū
QUOTE(Raseliuke @ 2009 10 18, 21:30)
Oi kokia grožybė
Tik neisivaizduoju kaip jinai padaryta cia tikra lėlė panaudota viršuj?
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.