
Sviestas meduciui irgi tinka kuo puikiausiai

oho kokia prinsese
grazu,orginalu


Na ir as siandien gaminsiu Meduti pagal Cipsiuko recepta
lakstai jau iskepti, laukiu kol grietinele parkeliaus is parduotuves
Sakykit jis man suminkestes iki rytoj vakaro?




QUOTE(Geiša @ 2009 10 19, 14:42)
Na ir as siandien gaminsiu Meduti pagal Cipsiuko recepta
lakstai jau iskepti, laukiu kol grietinele parkeliaus is parduotuves
Sakykit jis man suminkestes iki rytoj vakaro?





Suminkstes, bet dar skanesnis poryt bus

labai džiaugiuosi radusi šį receptą ir ačiū cipciukui už patarimus


Labukas noriu kept medutį, tik nenoriu tokio bais didelio, tai ar gerai suprantu kad viską dalinu iš trijų ir gausis vienas normalus torčiukas?
QUOTE(laperik @ 2009 10 20, 22:02)
Labukas noriu kept medutį, tik nenoriu tokio bais didelio, tai ar gerai suprantu kad viską dalinu iš trijų ir gausis vienas normalus torčiukas?
nu įdomiai sugalvojai ale patirtis sako, kad kepk iš pilnos normos, išsikočiok bent 10 lakštelių, jei liks atraižėlių, trupinukų pasidarysi, iš karto susitepsi 5 lakštelius medučio, kitus 5 pasidėsi kitam savaitgaliui, garantuoju, kad susilydysi ir gailėsiesi iš trijų dalindama kai paragausi torto, ir tada sakysi, ir kodėl aš nekepiau iš pilnos normos





a, gerai sakai olesta gi lakšteliai kaip skaičiau gali stovėt.
Ačiū už operatyvumą.
o kremui tai jau viskas pagal skonį
Dar karteli ačiū
Ačiū už operatyvumą.
o kremui tai jau viskas pagal skonį
Dar karteli ačiū
QUOTE(Raseliuke @ 2009 10 18, 21:30)
Oi kokia grožybė


Tik neisivaizduoju kaip jinai padaryta

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.