Sveikutes,
As irgi ruosiuosi kepti pirma karta gyvenime torta
Turiu toki klausimeli.Kiek laiko galima laikyti iskeptus lakstus? Man reiktu kad jie pabutu apie 2 sav.Noriu vienu kepimu issikepti dviem tortams lakstus.O antra tortas bus reikalingas tik po 2 sav.Tai galvoju ar tie iskepti lakstai nesugestu ir kur juos geriausiai laikyti?
QUOTE(jurgusia @ 2009 09 02, 23:16)
Sveikutes,
As irgi ruosiuosi kepti pirma karta gyvenime torta
Turiu toki klausimeli.Kiek laiko galima laikyti iskeptus lakstus? Man reiktu kad jie pabutu apie 2 sav.Noriu vienu kepimu issikepti dviem tortams lakstus.O antra tortas bus reikalingas tik po 2 sav.Tai galvoju ar tie iskepti lakstai nesugestu ir kur juos geriausiai laikyti?
As irgi ruosiuosi kepti pirma karta gyvenime torta
Turiu toki klausimeli.Kiek laiko galima laikyti iskeptus lakstus? Man reiktu kad jie pabutu apie 2 sav.Noriu vienu kepimu issikepti dviem tortams lakstus.O antra tortas bus reikalingas tik po 2 sav.Tai galvoju ar tie iskepti lakstai nesugestu ir kur juos geriausiai laikyti?
tikrai gali laikyti, kiek zinau rodos juos apie menesi galima laikyti as pati kepiau ir laikiau - viskas issilaike gerai
medutis puostas grietinele
QUOTE(dosa @ 2009 09 02, 18:14)
dosa, kaaaip skaniai atrodo, net seile nutiso Tu net neisivaizduoji, kaip d bar noreciau gabalelio :
QUOTE(gitule @ 2009 09 15, 17:47)
dosa, kaaaip skaniai atrodo, net seile nutiso Tu net neisivaizduoji, kaip d bar noreciau gabalelio :
as irgi noriu
Pagaliau normaliomis (tiksliau beveik normaliomis) salygomis issikepiau meduti - tiksliau biskvitus. Dariau pagal pirma temoje esanti recepta. Siaip ne pirmas mano medutis jau pagal si recepta, bet pirmas staciakampio formos. Tai man gavosi lakstai 23x30,5cm: viso 8 (7 normalus ir 1 i gabaliukus sulauzytas trupiniams gaminti). Galvoju ar cia normaliai tiek, ar turejo daugiau iseit? Kai kuriuos lakstus buvo imanoma ir ploniau iskociot, tai dar 1-2 buciau turbut isspaudus, bet tesla vest ir kietet pradejo, tai pasidaviau. Seniau esu apvalius meducius kepus, tai maziau gaudavosi, bet tada salygos buvo tokios, kad be kocelo kociojau, tai storoki blynai isejo....
jeigu tešlą įmestum į mikrobangę ir pašildytum, jinai taptų vėl elastinga ir lengvai kočiojama, dar naudoju tokį reikalą kad dubenį su tešla pasistatau ant to pačio garų puodo, garai vis dar kyla ir palaiko šilumą dubenyje, tešla išlieka šilta
QUOTE(Olesta @ 2009 09 19, 00:11)
jeigu tešlą įmestum į mikrobangę ir pašildytum, jinai taptų vėl elastinga ir lengvai kočiojama, dar naudoju tokį reikalą kad dubenį su tešla pasistatau ant to pačio garų puodo, garai vis dar kyla ir palaiko šilumą dubenyje, tešla išlieka šilta
Mikrobanges neturim, bet apie ta dubeni su garais ir nepagalvojau Dekui uz patarima
prašom, naudokitės į sveikatą aš dabar čia neseniai kepiau džiovintų vaisių ir riešutų tortą, tai tešlytė kai ėmė vėsti net garų puodas nepadėjo, a ko galvoju man nepabandžius jos mikrobangėj pašildyti ir likau labai maloniai nustebinta, tešla vėl tapo elastinga, minkšta ir dar kelis blynus iškočiojau be vargo
Sveikutes as ir ruosiuosi pirma karti kepti sita skanu tortuka bet is kilo toks klausymelis(nepykite dar durnokas) koki medu dedade?-nes girdejau kad is naturalaus medaus ne koks skonis is dirbtino skanesnis
as dedu naturalu ir skonis bent jau man nenukencia
as naudoju tik naturalu medu.
man pats skaniausias tortas
man pats skaniausias tortas