Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(Elzė @ 2009 07 28, 16:26)
su tuo išpaišmu tai paskui gali niekas nesupransti ką ten nupaišiau  biggrin.gif O apie marmaledines gelytes einu paskaitineti

Tai gali ant kepimo popieriais nusipaišyt ovalus storesnius su uodegom, kai sustings ant viršaus baltai padryžuot, ir bus bitutės, bet kada perkelsi ant torto doh.gif
Atsakyti
Elze, oho koooooks gabaliukas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif taip ir prašosi suniamniojamas user posted image O beze tai nebijok dėl žalių baltymų schmoll.gif jie užsiplikina toooookio karščio sirupu, kad jokia bakterija neišgyvens schmoll.gif daryk drąsiai mirksiukas.gif

QUOTE(Vikucce @ 2009 07 28, 16:35)
Tai gali ant kepimo popieriais nusipaišyt ovalus storesnius su uodegom, kai sustings ant viršaus baltai padryžuot, ir bus bitutės, bet kada perkelsi ant torto doh.gif


drinks_cheers.gif dar įdurt po 2 migdolų plokšteles bus sparniukai mirksiukas.gif arba iš šokolado balto nusipiešt tokius tuščiavidurius sparniukus (maždaug lašo formos arba dvigubus lašus) kai sustings įsmeigsi irgi bus sparniukai ax.gif

Atsakyti
na jūs ir duodat čia idėjų bigsmile.gif
Atsakyti
dar gal kas turit nuorodėlę kaip rožytes iš Frutelos padaryt blush2.gif ruošiuosi pupos gimtadienieniui, tai dabar galvosūkis, kas geriau gautūsi iš medučio gal meškutį daryt g.gif gal boružėlę cool.gif ir kur perkat maistinius dažus, gal Maximoj yra? Nusipirkau lenkuose švirkštą tai dzibukus tikrai darysiu biggrin.gif
Atsakyti
Elze- saunuole. Labai apetitiskai atrodo 4u.gif

Atsakyti
Šiandien kepu tortą iš visos porcijos ir iškilo 2 klausimai. Būčiau dėkinga, jei atsakytumėt 4u.gif
1) Kiek dėti į kremą cukraus? Rašo, kad pagal skonį, bet man sunku įvertinti, kiek jo reikia. Noriu koncentruotis tik į tai, kaip gerai grietinėlę išplakti. O papildomo streso dėl cukraus nenoriu.
2) Kiek dėti citrinos rūgšties? Kaip supratau, geriau dėti ją, o ne spausti pačią citriną.

Beje, aš pasivogsiu puošimo idėją su bitutėm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 29 liepos 2009 - 15:54
QUOTE(Lock @ 2009 07 29, 15:54)
Šiandien kepu tortą iš visos porcijos ir iškilo 2 klausimai. Būčiau dėkinga, jei atsakytumėt  4u.gif
1) Kiek dėti į kremą cukraus? Rašo, kad pagal skonį, bet man sunku įvertinti, kiek jo reikia. Noriu koncentruotis tik į tai, kaip gerai grietinėlę išplakti. O papildomo streso dėl cukraus nenoriu.
2) Kiek dėti citrinos rūgšties? Kaip supratau, geriau dėti ją, o ne spausti pačią citriną.

Beje, aš pasivogsiu puošimo idėją su bitutėm  ax.gif



cia
pasiskaityk apie grietinėlę,labai aiškiai viską rašo mirksiukas.gif
Atsakyti
1 - iš tikrųjų reikėtų dėtis pagal skonį, aš asmeniškai dedu 420 g -ams grietinėlės 105 g cukraus, bet ir tai daugoka, čia toks kiekis papuošimams, dabar įsigudrinau dėti tik po 85 g indeliui grietinėlės ir apie 0,5 a.š. citrinos rūgštelės 4u.gif jei su grietine, tai ragauju kiek cukraus pudros įsidėti

2 - jos irgi pagal skonį, o aukščiau jau parašiau kiek dedu

sėkmės ir laukiame pasirodymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už operatyvius atsakymus. Blynai jau iškepti ir apipjaustyti. Dabar kremo gamybos eilė. Jei atrodys padoriai, parodysiu. Bet kaip pirmam kartui, padorumo nesitikiu biggrin.gif Kad tik valgomas būtų biggrin.gif

Beje, kaip jūs laikote suteptą tortą šaldytuve, kad jis neprisigertų nepageidaujamų kvapų? Į kokią dėžutę supakuojat ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 29 liepos 2009 - 17:58
Sveikutes smile.gif
Klausiau kitoj temoj, paklausiu ir cia, ar medutis tinkamas puosimui cukraus sr saldainiu mase? ax.gif
Jau gavau atsakyma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitasta: 30 liepos 2009 - 10:40
Gal kas galit pasakyt kiek cukraus dedate i medaus torto Krema, as niekad sito torto nekepusi bet labai ji megstu tai noriu pabandyti smile.gif .
Atsakyti
1/6 kremo kiekio mazdaug gali deti cukraus. Bet velgi, klausimas - ar darysi su grietinele ar su grietine? Plius dar citrinos sultis , ar rugstele. Improvizuok ir daryk pagal savo skoni, jei truks- dadesi . Sekmes
Atsakyti