Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(dukrele @ 2009 04 02, 09:02)
Kepiau vakar lakstus su kondensuotu pienu,tai lakstai gavosi labai skanus,tik ne tokie rudi,kaip is medaus,bet nesvarbu.Svarbu,kad viskas gerai isejo.Aciu merginoms uz informacija. 4u.gif

As t.p. kepiau Cipciuko meduti tik vietoj medaus dejau kondensuota piena . Darbo eiga ta pati , ir cukraus puse normos pakepinau del spalvos. O pertepima dariau 38% grietinele+ 0%riebumo varskes kremas ( 2 dalys grietineles, 1 dalis verskes)+cukraud pudra ir cirtinosd rugstele . Na seimynos siandieninis ivertinimas , kad tai pats skaniausias mano gamintas tortas thumbup.gif Nuotraukos nededu , nes niekuo nesiskiria nuo medaus torto , tik skonis kitoks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 02 balandžio 2009 - 20:32
Štai čia turėjo būti mano Medučio nuotrauka biggrin.gif

Kodėl man neleidžia prie žinutės prisegti nuotraukos?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krishtole: 02 balandžio 2009 - 21:04
QUOTE(Krishtole @ 2009 04 02, 20:57)
Štai čia turėjo būti mano Medučio nuotrauka biggrin.gif

Kodėl man neleidžia prie žinutės prisegti nuotraukos?

norint prisegti foto, reikia būti surinkus 100 žinučių, kelk per kokį internetinį tinklapį, per radikal.ru mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Antras bandymas smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 04 02, 21:06)
norint prisegti foto, reikia būti surinkus 100 žinučių, kelk per kokį internetinį tinklapį, per radikal.ru mirksiukas.gif  4u.gif

Dėkui už pagalbą, Olesta.

Kaip dėkingumo ženklą dovanoju Tau štai ką:

user posted image

...ir dar plačią šypseną biggrin.gif
Atsakyti
Uje bigsmile.gif kaip ačiū, mielai aš jį essen.gif labai mėgstu medaus tortą ax.gif o šy[seniukė įtariu irgi valgoma bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 02 balandžio 2009 - 21:33
QUOTE(Olesta @ 2009 04 02, 21:32)
Uje  bigsmile.gif  kaip ačiū, mielai aš jį essen.gif labai mėgstu medaus tortą ax.gif o šy[seniukė įtariu irgi valgoma bigsmile.gif

Tortas - maistas skrandžiui, o šypsena - sielai smile.gif
Atsakyti
nius kepėjos, o vien su grietine esat kepusios medaus tortą blink.gif na ta prasme pertepimas kad būtų grietinė, o ne grietinėlė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 04 03, 22:44)
nius kepėjos, o vien su grietine esat kepusios medaus tortą blink.gif na ta prasme pertepimas kad būtų grietinė, o ne grietinėlė g.gif

Aš! bigsmile.gif Dariau su kaimiška grietine ir trupučiu želatinos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 03 balandžio 2009 - 21:47
QUOTE(Olesta @ 2009 04 03, 22:44)

as esu dariusi grietines krema, bet ne meduciui o paprastam biskvitiniui tortui. man susiplakdavo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vassara: 03 balandžio 2009 - 22:36
QUOTE(Olesta @ 2009 04 03, 21:44)

As tik is Cipsiuko recepto tesuzinojau ,kad galima deti riebia plakta grietinele. blush2.gif Iki tol kiek esu kepusi medaus tortu visada pertepdavau su grietine . Tik tepdavau lakstus torto formoje , kad grietine neisbegtu,zelatinos dejau gal karta, bet ir tai lakstai gerai nepramirko , kremas greiciau sustingo
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 04 03, 21:44)

Esu kepusi medaus tortą ir vien su grietinės pertepimu, tačiau mano skonio receptoriams grietinėlės pertepimas kur kas labiau patiko smile.gif

P.s. mano nuomonė subjektyvi ir nebūtinai turi sutapti su kitų forumo dalyvių nuomone biggrin.gif

Beje, jei žvelgtume į šį klausimą per sveikos mitybos prizmę, grietinėlė beveik tokio paties riebumo kaip ir grietinė, tad ir šiuo aspektu grietinės privalumų neįžvelgiu.
Atsakyti
Aš, kol nesužinojau Cipciuko recepto, darydavau tik su grietine, su grietinėle skaniau. Vieną kartą dariau eksperimentą ir į grietinę įdėjau grietinėlės standiklio, tai liuks gavosi, grietinė išsiplakė kaip grietinėlė biggrin.gif
Atsakyti