Kai maziukas torciukas,tai visai lengva,paimi ji ant vienos rankos,truputi paverti sonu ir delnu imi trupinius ir lengvai berdama spaudi prie sonu,tik turi ranka nesudrebeti,sita torciuka sunkiai barsciau,jis turbut kokiu 5 kg,jau nejo paimti ant rankos,bet as ant stalo pasidejau ir spaudziau vis pasukdama,trupiniu buvo pilna virtuve
QUOTE(Vusia @ 2009 06 21, 17:19)
Noriu paklaust mergaičių ar dedat deginto cukraus i medutį? Man jon neišeina deginto įdėt, nes jis sustingsta, tai užpilu truputėliu vandens ir palaukiu kol ištirps Gal patarsit, kaip Jūs dedate?
As pakepinu cukru ant keptuves kol paruduoja,tada ji pilu i meducio mase ir maisau ant garu voneles ta mase kol tas sustinges cukrus istirpsta
QUOTE(Vaidosee @ 2009 06 21, 20:42)
Stai mano medutis,blyneliai pagal Cipsiuka,pertepimui plakta grietinele maisyta su grietine 30%,aisku cukrus ir rukstele taip pat,sluoksniuota su zele ir ananasu gabaliukais,puosta trupiniais ir mashrow gelytemis
kokios neįprastos ir įdomios formos gražu
Įkeliu savo Cipsiuko medutį gamintą giminių susitikimui, kremui maišiau grietinę su grietinėle, puošiau šokoladu ir rožytėmis iš "Fruittella" saldainiukų lapeliai turėjo būt žali pagal pradinę mintį, bet gavosi tik šokoladiniai
vikucce,sakau nuosirdziai,tortas
Mergaitės, turiu klausimą.
Vakar kepiau medutį ir pritrūkau pertepimo, tai liko man du lakštai. Skaičiau, kad jie gerai laikosi, bet kur juos laikyti??? Šaldytuve ar galima šiaip kur, kambario temperatūroje???
Vakar kepiau medutį ir pritrūkau pertepimo, tai liko man du lakštai. Skaičiau, kad jie gerai laikosi, bet kur juos laikyti??? Šaldytuve ar galima šiaip kur, kambario temperatūroje???
QUOTE(drakosa @ 2009 06 25, 10:03)
Mergaitės, turiu klausimą.
Vakar kepiau medutį ir pritrūkau pertepimo, tai liko man du lakštai. Skaičiau, kad jie gerai laikosi, bet kur juos laikyti??? Šaldytuve ar galima šiaip kur, kambario temperatūroje???
Vakar kepiau medutį ir pritrūkau pertepimo, tai liko man du lakštai. Skaičiau, kad jie gerai laikosi, bet kur juos laikyti??? Šaldytuve ar galima šiaip kur, kambario temperatūroje???
labas,laikyk kambario temperaturoj nieko nenutiks ,arba duok vaikams suvalgyti,maniskiai labai megsta meduolius situs.
Siulyciau pasidaryti trupiniu ir jais apibarstyti forma,kai kepsi varskes apkepa,nuostabus skonis iseina
ačiū mergaitės už patarimus...
QUOTE(Vaidosee @ 2009 06 21, 21:42)
Kai maziukas torciukas,tai visai lengva,paimi ji ant vienos rankos,truputi paverti sonu ir delnu imi trupinius ir lengvai berdama spaudi prie sonu,tik turi ranka nesudrebeti,sita torciuka sunkiai barsciau,jis turbut kokiu 5 kg,jau nejo paimti ant rankos,bet as ant stalo pasidejau ir spaudziau vis pasukdama,trupiniu buvo pilna virtuve
Aciu, bandziau Kad gerai gavosi, tai nepasakyciau, nu, bent jau i ta puse
Tortas gavosi didelis, niekas jo nebenori, ar galima medaus torta uzsaldyti saldiklyje.
??
QUOTE(Vaidosee @ 2009 06 21, 22:42)
Kai maziukas torciukas,tai visai lengva,paimi ji ant vienos rankos,truputi paverti sonu ir delnu imi trupinius ir lengvai berdama spaudi prie sonu,tik turi ranka nesudrebeti,sita torciuka sunkiai barsciau,jis turbut kokiu 5 kg,jau nejo paimti ant rankos,bet as ant stalo pasidejau ir spaudziau vis pasukdama,trupiniu buvo pilna virtuve
man tai lengviau trupinius priglausti, kai paimu pilną pilną saują trupinių ir braukiu per šoną. Kartais net pirštų neištepu grietinėle, tokia pilna sauja "klijuoju"
QUOTE(eiwile @ 2009 06 21, 22:44)
As pakepinu cukru ant keptuves kol paruduoja,tada ji pilu i meducio mase ir maisau ant garu voneles ta mase kol tas sustinges cukrus istirpsta
vis galvoju, ar ne paprasčiau tiesiog įmaišyti karamelinio cukraus? Jo yra pirkti... na kam pirkti, jeigu galima ant keptuvės paskrudinti.. bet man kažkaip gaila keptuvės, nors gal nieko ir neatsitiktų. Nesu bandžiusi.