mergaites,o ne paprasciau atvesinti zelatina,negu sildyti grietine As jei darau zele su grietine,visad atsaldau istirpinta zelatina,ja idedu i salta vandeni,ji atvesta tada pilu i plakama mikseriu krema.
QUOTE(Vaidosee @ 2009 06 14, 15:28)
Stai ir mano medutis,si karta kremas neistizo,dejau i pertepimus zele gabaliuku ir ananasu,krema dariau su grietine ir grietinele,gavosi tikrai pasakiskas torciukas ir skonis labai geras .Galejo tiktai blynukai buti truputi storesni ]
labai skaniai atrodo...bet matosi kad kremo tai sociai lakstai vos matosi...
QUOTE(daividija @ 2009 06 14, 20:14)
mergaites,o ne paprasciau atvesinti zelatina,negu sildyti grietine As jei darau zele su grietine,visad atsaldau istirpinta zelatina,ja idedu i salta vandeni,ji atvesta tada pilu i plakama mikseriu krema.
O as tai nei grietine sildau, nei zelatina saldau ir man visada viskas puikiai gaunasi...
QUOTE(Luella @ 2009 06 14, 21:02)
O as tai nei grietine sildau, nei zelatina saldau ir man visada viskas puikiai gaunasi...
QUOTE(Luella @ 2009 06 14, 19:02)
O as tai nei grietine sildau, nei zelatina saldau ir man visada viskas puikiai gaunasi...
tai saunu kad viskas puikiai gaunasi,o as atsimenu kai pirma karta dariau krema su zelatina,man susoko gabalais,tai po to karto zelatinos tiesiai i grietine niekada nepilu,tiesiog paimu kelis saukstus suplaktos grietines ir i ja supilu is leto zelatinos tirpala,o po to ta misini isleto pilu i likusi grietines plakini, dabar skaitau ir galvojo kazin ar suprasit ka norejau pasakyt...na kas nores tas supras
QUOTE(Nikoleta @ 2009 06 14, 11:30)
kai sudėjau grietinėlę ji man visiškai nesimaišė, guzais taip ir stovėjo pašilus viskas isšimaišė puikiai
Na su grietinėle kremo tai tikrai nereikėjo šildyt (o grietinę - tik iki kol tokia nebešalta bus ) aš tai sudėjus grietinėlę (pačioj pabaigoj) dar pora ratų mikseriu prasuku ir išsimaišo puikiai bet tik vooooos vos paplakti kitaip sukris grietinėlė bet šitam kremui iš principo nebūtina grietinėlę išplakti iki tiek, kad "stovėtų" kaip dzibams galima iki purios minkštos masės išplakt - tuomet lengviau išsimaišo Nikoleta, tikrai nuoširdžiai dėl tavęs džiaugiuosi kad tortas po visų eksperimentų pavyko
QUOTE(Vaidosee @ 2009 06 14, 17:28)
Stai ir mano medutis
Bet kaip skaniai tortukas atrodo mėgstu su daaaaug kremo na gal vos vos storėlesni lakšteliai galėjo būti
***********
Apple tree tu visiškai teisi vat čia geriausias sprendimas arba kaip jau rašiau temperatūra želatinos tirpalo ir kremo turi būti vienoda - tuomet irgi nesutrauks
O jus nepastebejot ,kad atsilus orams grietinele gerai neissiplaka? Ar cia tik man taip , na pertepimui tinkama , bet jau puosimui , tai O plaku tai 38% grietinele. Ziema viskas gerai buvo , o vat dabar jau kelinta karta pastebejau, kad neissiplaka , tiek kokia turetu buti
QUOTE(amorosa @ 2009 06 14, 20:30)
O jus nepastebejot ,kad atsilus orams grietinele gerai neissiplaka? Ar cia tik man taip , na pertepimui tinkama , bet jau puosimui , tai O plaku tai 38% grietinele. Ziema viskas gerai buvo , o vat dabar jau kelinta karta pastebejau, kad neissiplaka , tiek kokia turetu buti
jei perki Lidlo ,tai man paskutiniu metu irgi nekaip issiplaka..kokybe suprastejo gal?
QUOTE(emiga @ 2009 06 14, 21:42)
jei perki Lidlo ,tai man paskutiniu metu irgi nekaip issiplaka..kokybe suprastejo gal?
O Lidle grietineles yra Gal galetum kada fotke imesti ,kaip atrodo , negi as tundra nerandu Siaip perku kitoj pardej 38% riebumo
kepiau 2 meducius. vienas tecio 50-meciui, kitas mamos gimtadieniui(nese i darba)
[/URL]
[/URL]
mamai !
[/URL]
[/URL]
pertepimas grietine su grietinele, cukrus, riesutai graikiski ir citrinos rugstele, puosti grietinele ir cukrinemis gelytemis.
[/URL]
[/URL]
mamai !
[/URL]
[/URL]
pertepimas grietine su grietinele, cukrus, riesutai graikiski ir citrinos rugstele, puosti grietinele ir cukrinemis gelytemis.
Ingerele, kokie medučiai, oho-ho ir knyga, ir narciziukai, mmmmmm
QUOTE(Olesta @ 2009 06 15, 13:20)
Ingerele, kokie medučiai, oho-ho ir knyga, ir narciziukai, mmmmmm
aciu olesta. iki jusu visu sedevru man cia toli bet stengiuosi.....