Oleste o grietine dejai po indeli 40 ir 30
apple tree Meduti is puses normos darei? Anksciau kaip darydavau medaus torta tai sutepdavau su grietine ir pridedavau dziovintu slyvu na man skonis neapsakytas . Ech jauciu reikia siandien pasidaryti
Tiesa o kiek mazdaug cukraus dedat kremui ? Ar gal geriau cukraus pudra deti?
Tiesa o kiek mazdaug cukraus dedat kremui ? Ar gal geriau cukraus pudra deti?
Dvaro 40 % grietinės dėjau 380 g, o kas liko iki litro 30-ies ėmiau, išplakus pasidaro daugiau, iš akies cukraus pudros maktelėjau, ragaukit kaip Jums skanu, anąkart dėjau 2/3 stiklinės buvo rūgštu, dabar gal stiklinę dėjau, kiek pakely buvo, tiek suvarčiau, ten gal kokie 250-300 g buvo, gal ne nesvėriau, paragavau, kad skaniau nei anąkart ir palikau taip. Žiūrint kiek Jums reikia kremo
QUOTE(kisule @ 2009 06 09, 15:00)
apple tree Meduti is puses normos darei? Anksciau kaip darydavau medaus torta tai sutepdavau su grietine ir pridedavau dziovintu slyvu na man skonis neapsakytas . Ech jauciu reikia siandien pasidaryti
Tiesa o kiek mazdaug cukraus dedat kremui ? Ar gal geriau cukraus pudra deti?
Tiesa o kiek mazdaug cukraus dedat kremui ? Ar gal geriau cukraus pudra deti?
dariau is visos normos,nes is puses mano seimyna nepasidalina ,as pertepu su grietinele ir dedu i plakta grietinele tik cukraus pudra,nes man atrodo kad cukrus sunkiai istirptu,tai mano nuomone,gal as klystu bet taip as jau darau,o cukraus dedu pagal skoni,cia jau kaip kam....
QUOTE(apple tree @ 2009 06 09, 18:12)
dariau is visos normos,nes is puses mano seimyna nepasidalina ,as pertepu su grietinele ir dedu i plakta grietinele tik cukraus pudra,nes man atrodo kad cukrus sunkiai istirptu,tai mano nuomone,gal as klystu bet taip as jau darau,o cukraus dedu pagal skoni,cia jau kaip kam....
ACIU UZ ATSAKYMA
grietinėlėje tikrai ištirpsta ir cukrus, tikrai tikrai bet skanesnio medučio nei šiandien, per savo kepimo patirtį dar nevalgiau, nuo šiol darysiu tik su grietine
QUOTE(Olesta @ 2009 06 09, 21:13)
grietinėlėje tikrai ištirpsta ir cukrus, tikrai tikrai bet skanesnio medučio nei šiandien, per savo kepimo patirtį dar nevalgiau, nuo šiol darysiu tik su grietine
pabandziau pertepti su grietinele tai mum ,nelabai patiko ,o su grietine kitas reikalas
QUOTE(Olesta @ 2009 06 09, 20:13)
grietinėlėje tikrai ištirpsta ir cukrus, tikrai tikrai bet skanesnio medučio nei šiandien, per savo kepimo patirtį dar nevalgiau, nuo šiol darysiu tik su grietine
eik tu,sakai su grietine daug skaniau,jau man su grietinele labai skanu.... tai ka reiks kepti ir bandyt su grietine
tai jau pabandyk, aš iš pradžių taip skeptiškai pasižiūrėjau, o dabar sakiau, jei kas prašys, galėsiu padaryt, bet sau niekada daugiau, su ja tik puošti, kaip tą persikinį - krikšto mama kaip rublį gavus švytėjo - jos mėgstamiausias pasirodo
Smaikstuole
miltai, jau kas be ko i kepinius turi ieiti
miltai, jau kas be ko i kepinius turi ieiti
QUOTE(apple tree @ 2009 06 08, 19:40)
ir be miltu....