pasitikslinsiu į grietinę ar grietinėlę nes medutis daromas ir su tuo ir su tuo tik į grietinę ar dedasi standiklis veikia kaip grietinėlėje aš tai želatino pilu į grietinę
Seniau darydavau su grietine ir dedavau zelatinos,o dabar su grietinele darysiu,man labai skanu
skanu ir 50x50
QUOTE(Vaidosee @ 2009 06 07, 20:41)
Aciu uz atsakymus,pasieigiau,ne kaip suvalkiete su ta grietinele ,kita karta pasitaisysiu ir butinai jums parodysiu ,dar norejau paklausti,kokiu galima vaisiu imaisyti,kad giretinele neististu ar geriau deti zele gabaliuku?
aha, anti-suvalkietiškai čia suveikei
Gali pabandyt vieną sluoksnį paskanint smulkiai pjaustyto apelsino gabaliukais. Tik nedėk bėgančių gabaliukų, lai šiek tiek nusisausina supjaustyti. Pav, gana vieno didelio apelsino arba dviejų mažučių.
Tada dar užtepk ant jų grietinėle.
Kitą sluoksnį užtiesk žele.. nebūtinai gabaliukais.. gali pažaisti spalvomis.
Dar kitą sluoksnį užtepk juodųjų serbentų uogiene. Taip, kad būtų plonas sluoksniukas.. Mmmmm, kaip skanu.. ir ant viršaus grietinėle..
o kad ten kiviai kokie ar ananasai su žele nedraugauja, tai gal ir su grietinėle tada pykstasi..
aciu cipsiukui uz si skanu receptuka,kepu jau ne pirma karta,is tiesu labai skanus medutis,tik si karta truputi pakeiciau i grietine be cukraus pudros idejau vienos citrinos sultis ir zievele sutrinta smulkiai su blenderiu,zinokit skonis ,o i sluoksnius pridejau pjaustytu dz.persiku,ir dz. slyvu,rasau ir net seile tysta kaip noriu,bet negaliu,siandien jau valgiau,iskepiau isvisos normos gavosi labai didelis,bet turiu daug smaliziu ilgai neuzsistoves...
koooookkkkks apetitnas medutis
QUOTE(Olesta @ 2009 06 07, 21:02)
pasitikslinsiu į grietinę ar grietinėlę nes medutis daromas ir su tuo ir su tuo tik į grietinę ar dedasi standiklis veikia kaip grietinėlėje aš tai želatino pilu į grietinę
QUOTE(Olesta @ 2009 06 07, 21:48)
skanu ir 50x50
kiek darydavau meduti, visada su 30 % grietine ja ilgai ir nuobodziai plakdavau, kol sutirstedavo.
kazkada buvau nusipirkus mazesnipo riebmo grietine, tai plak neplakus, skystalas idejau zelatinos ir viskas ok
kazkada sugalvojau ideti truputi grietineles ir net skaniau tai gi vat, dabar visada dedu grietine ir grietinele kartais 50:50 arba grietineles maziau, ai kaip iseina.
man medutis gaunasi labai tvirtas
ar su grietine, ar su grietinele, ar su zelatina, vistiek skonis nerealus
QUOTE(Olesta @ 2009 06 07, 21:02)
pasitikslinsiu į grietinę ar grietinėlę nes medutis daromas ir su tuo ir su tuo tik į grietinę ar dedasi standiklis veikia kaip grietinėlėje aš tai želatino pilu į grietinę
I grietine deda standikli,perka 30% riebumo,tai buna uztikrinta kad viskas bus gerai
apple tree ,koks didelis medutis,o jau pjuvis ....mmmmm kaip skanu
QUOTE(apple tree @ 2009 06 08, 02:02)
aciu cipsiukui uz si skanu receptuka,kepu jau ne pirma karta,is tiesu labai skanus medutis,tik si karta truputi pakeiciau i grietine be cukraus pudros idejau vienos citrinos sultis ir zievele sutrinta smulkiai su blenderiu,zinokit skonis ,o i sluoksnius pridejau pjaustytu dz.persiku,ir dz. slyvu,rasau ir net seile tysta kaip noriu,bet negaliu,siandien jau valgiau,iskepiau isvisos normos gavosi labai didelis,bet turiu daug smaliziu ilgai neuzsistoves...
O dziovintus vaisius pries dedant i krema pamirkote kiek ar ne?
QUOTE(*AMRI* @ 2009 06 08, 08:41)
O dziovintus vaisius pries dedant i krema pamirkote kiek ar ne?
ne niekur nemirkiau,tiesiog ant medaus laksto tepiau plakta grietinele ant jos isdeliojau supjaustytus dz.vaisius ir t.t.istiesu vaisiai man labai tiko...
1 tema
2 tema
3 tema
Populiariausio Cipciuko medaus torto receptas
Migle79
Inočka
Is sitos normos iseina du normalaus dydzio tortai po 5 blynukus ,arba vienas gigantas.
Teslai
3kiausiniai ,
3 dideli saukstai medaus ,
100 g . margarino EVE ( ne sviesto ) ,
1 stikline cukraus ,
3 mazi sauksteliai sodos (ne kepimo milteliai ) nugesintos !!!
ir apie 5 stiklines miltu (gali ir pritrukti saujeles kitos )
Kremui
4 indeliai grietineles po 450 ml. 36 proc. Riebumo
Cukrus pagal skoni
Citrinos sulciu
kepejeles sakykit kaip jums is sitos normos gaunasi du tortai??? man isejo vienas ir tai labiau panasus y pyragely
Papildyta:
na sonu nuotraukytes neturiu,tai nesimato kokio jis aukscio bet tikrai neaukstas ir mazas ka as cia ne taip padariau ?
Papildyta:
vajezau kokia nuotrauka ykeliau nepatikslinau jos dudzio...labai nepykit gal istrins kas nors
Papildyta:
[URL=http://www.part.lt/perziura/5d1575f97d1eccb6858471c204da38c821.jpg][IMG]http://www.part.lt/img/5d1575f97d1eccb6858471c204da38c821.jpg[/IMGnu va dabar normalaus dydzio turetu buti
Papildyta:
ne jau niekas nesigauna susigedau ir nemoku net nuotraukos ykelt normalios
2 tema
3 tema
Populiariausio Cipciuko medaus torto receptas
Migle79
Inočka
Is sitos normos iseina du normalaus dydzio tortai po 5 blynukus ,arba vienas gigantas.
Teslai
3kiausiniai ,
3 dideli saukstai medaus ,
100 g . margarino EVE ( ne sviesto ) ,
1 stikline cukraus ,
3 mazi sauksteliai sodos (ne kepimo milteliai ) nugesintos !!!
ir apie 5 stiklines miltu (gali ir pritrukti saujeles kitos )
Kremui
4 indeliai grietineles po 450 ml. 36 proc. Riebumo
Cukrus pagal skoni
Citrinos sulciu
kepejeles sakykit kaip jums is sitos normos gaunasi du tortai??? man isejo vienas ir tai labiau panasus y pyragely
Papildyta:
na sonu nuotraukytes neturiu,tai nesimato kokio jis aukscio bet tikrai neaukstas ir mazas ka as cia ne taip padariau ?
Papildyta:
vajezau kokia nuotrauka ykeliau nepatikslinau jos dudzio...labai nepykit gal istrins kas nors
Papildyta:
[URL=http://www.part.lt/perziura/5d1575f97d1eccb6858471c204da38c821.jpg][IMG]http://www.part.lt/img/5d1575f97d1eccb6858471c204da38c821.jpg[/IMGnu va dabar normalaus dydzio turetu buti
Papildyta:
ne jau niekas nesigauna susigedau ir nemoku net nuotraukos ykelt normalios