Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(mazuliux @ 2009 05 28, 15:46)
Rugiagele, as jau parasiau Inockai visa info ka suzinojau i az. Galiu ir tau persiusti  mirksiukas.gif

Persiusk ax.gif
Atsakyti
Pasirodau ir as savo meduti blush2.gif ,skonis man,kaip tik,seimyna sake,jiems stipriai per saldus,nors ir taip jauciau,kad per daug cukraus i grietinele sliukstelejau blush2.gif ,tik islindo viena problema,jis toks patizes gavosi,net sunku atpjovus ideti,nes visas leidziasi,i viena sluoksni dejau vaisiu is skardines,bet kad ir kiti sluoksniai tokie patize,skaniausias sluoksnis buvo patas virsutinis,tiksliau papuosimo,mama sako,per storai grietinele tepiau g.gif (grietinele 35 %)issiplake tikrai standziai .
user posted image
Atsakyti
atrodo tikrai skaniai,bet pagal laksteliu stori grietineles tikrai perdaug.
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2009 06 07, 16:42)
mama sako,per storai grietinele tepiau  g.gif (grietinele 35 %)issiplake tikrai standziai .

man irgi taip atrodo ax.gif
Atsakyti
Pasirodau ir as savo meduti blush2.gif

jo, tiek grietinėlės tik dideliem smaližiam gali tikt tongue.gif truputį padauginai, bet pvz, mano mamai patinka kuo daugiau grietinėlės tai jai tavasis būtų svajonių tortas lotuliukas.gif

Kad būtų idealus skonis visiems aš tepu grietinėlės tokio storio koks yra tešlos lakštas mirksiukas.gif tada gaunasi ne per saldus ne per riebus, ne per sausas ir ne per drėgnas thumbup.gif
Atsakyti
Pasirodau ir as savo meduti blush2.gif ,skonis man,kaip tik,seimyna sake,jiems stipriai per saldus,nors ir taip jauciau,kad per daug cukraus i grietinele sliukstelejau  blush2.gif ,tik islindo viena problema,jis toks patizes gavosi,net sunku atpjovus ideti,nes visas leidziasi,i viena sluoksni dejau vaisiu is skardines,bet kad ir kiti sluoksniai tokie patize,skaniausias sluoksnis buvo patas virsutinis,tiksliau papuosimo,mama sako,per storai grietinele tepiau  g.gif (grietinele 35 %)issiplake tikrai standziai .

Jeigu tikrai grietinėlę standžiai išplakei tai tikrai neturėjo gautis patižęs, aš irgi nededu daug lakštelių, daugiau grietinėlės būna, nes visas iš grieitinėlės išsiskyręs nereikalingas skystis į lakštelius susigeria ir gaunasi kuo puikiausiai smile.gif Čia gal tie vaisiai truputį kalti, nors jeigu tik vienam sluoksnyje tai irgi neturėtų būti didelė problema g.gif Vistiek aš manau, kad grietinėlė nepakankamai išplakta rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena, norėjau paklausti: ruošiuosi vestuvėm daryti medutį, kiek laiko jis suteptas gali stovėti? Ar galiu pagaminti kokias tris dienas prieš šventę?
Atsakyti
QUOTE(Art Deco Lady @ 2009 06 07, 18:37)
Laba diena, norėjau paklausti: ruošiuosi vestuvėm daryti medutį, kiek laiko jis suteptas gali stovėti? Ar galiu pagaminti kokias tris dienas prieš šventę?

Laisvai mirksiukas.gif kuo ilgiau stovi perteptas,tuo skanesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Art Deco Lady @ 2009 06 07, 18:37)

į trečią dieną jis ir yra skaniausias thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus,pasieigiau,ne kaip suvalkiete su ta grietinele lotuliukas.gif ,kita karta pasitaisysiu ir butinai jums parodysiu blush2.gif ,dar norejau paklausti,kokiu galima vaisiu imaisyti,kad giretinele neististu ar geriau deti zele gabaliuku?
Atsakyti
Pasirodau ir as savo meduti blush2.gif ,skonis man,kaip tik,seimyna sake,jiems stipriai per saldus,nors ir taip jauciau,kad per daug cukraus i grietinele sliukstelejau  blush2.gif ,tik islindo viena problema,jis toks patizes gavosi,net sunku atpjovus ideti,nes visas leidziasi,i viena sluoksni dejau vaisiu is skardines,bet kad ir kiti sluoksniai tokie patize,skaniausias sluoksnis buvo patas virsutinis,tiksliau papuosimo,mama sako,per storai grietinele tepiau  g.gif (grietinele 35 %)issiplake tikrai standziai .
user posted image

Sesuo darydama medaus torta y grietine kad nepatiztu visada perka standiklio tai gaunasi super thumbup.gif tortciukas tikrai skaniai gavosi wub.gif
Atsakyti