As irgi noreciau dezuciu... kazi pastu jas persiusti normaliai gautusi gal atveza i vieta netycia pagal uzsakyma..?
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 27, 15:26)
As irgi noreciau dezuciu... kazi pastu jas persiusti normaliai gautusi gal atveza i vieta netycia pagal uzsakyma..?
į namus gal ir neatveš, nes kaip man paaiškino važiuoja didelė mašina pagal maršrutą, bet labai maloniai galima susitart kad kur pakeliui pasiimt, ar kuriam artiniausiam mieste jei pro šalį važiuoja, žodžiu , susišnekėt galima
QUOTE(uzniukas @ 2009 05 27, 15:33)
į namus gal ir neatveš, nes kaip man paaiškino važiuoja didelė mašina pagal maršrutą, bet labai maloniai galima susitart kad kur pakeliui pasiimt, ar kuriam artiniausiam mieste jei pro šalį važiuoja, žodžiu , susišnekėt galima
Ech, tie druskininkai visai nepakeliui... o kazin jei siust pastu, tai ten aisku neblogai svert turetu ir gabaritu nemazu
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 27, 16:37)
Ech, tie druskininkai visai nepakeliui... o kazin jei siust pastu, tai ten aisku neblogai svert turetu ir gabaritu nemazu
siūlyčiau per autobusų stoties siuntas pasiaiškint. Bent Kaune tai maloniai ir greitai priima siuntinius ir atiduoda...
Mažuose miesteliuose, jeigu nėra saugojimo terminalų, tai reikia pasitikti autobusą ir pasiimti iškart jam atvykus.
Aišku, viskas dabar nuo gamintojo geranoriškumo priklauso.. ir reikia surasti tiesioginį reisą iš Šiaulių į Druskininkus.. realu?
Kas liečia Panevėžį,tai Eglėje kardoninės dėžės po 2 lt,galima ir po vieną pirkt.mačiau ir peršviečiamų vienkartinių ,bet kainos nepamenu
nu vieną dar parduos, o 50 100 lt už dėžes, per Šiaulius pigiau, vienkartinės po 2,30 perku
Matau apie dezutes kalbat Man irgi aktuali problema. Mano mylimoje parduotuveje yra geru dezuciu, bet popierines irgi tik supakuotas po 100 pardavineja. bet kaina jei gerai atsimenu apie 1.5 lt Tai kaip ir pigiausiai. Gal kas nori kooperuotis, nes man max 50 kol kas reiketu manau o tos plastmasines, persvieciamos, tai 28 cm kainuoja kazkur 2.5. Mazesnes maziau, didesnes truputi daugiau. Bet sitos man nelabai patinka, nes musu saldytuvas toks durnas, dregme kaupiasi, ir jei uzdarai torta dezeje ir i saldytuva, viduje dezes daug dregmes susikaupia. Tad pvz. torta puosta beze issaugot sveika beveik nera sansu Manau popierines siuo atzvilgiu turetu buti pranasesnes, nes pats popierius sugertu dali dregmes, ir siaip manau taip nesikauptu ta dregme tada
Olesta, as kazkaip nepagaunu, kaip 2.3 gali buti pigiau uz 2.00? Ar cia kazkaip tavo minti ne taip supratau
Olesta, as kazkaip nepagaunu, kaip 2.3 gali buti pigiau uz 2.00? Ar cia kazkaip tavo minti ne taip supratau
O as tai torta saldytuve laikau be dezes
Kaip man gaut dezuciu... nu velniava sitie Druskininkai... Turiu popieriaus storesnio, ale neiseina graziai dezuciu padaryt... galetu kas nors fotosesija ideti
Kaip man gaut dezuciu... nu velniava sitie Druskininkai... Turiu popieriaus storesnio, ale neiseina graziai dezuciu padaryt... galetu kas nors fotosesija ideti
mazuliux
As noreciau kooperuotis. O kokio dydzio tos dezutes. Man, aisku, ir 50 vnt yra per daug, bet gal tada Rugiagelei persiusciau i Druskininkus, nes kartais ten ir pati nuvaziuoju
As noreciau kooperuotis. O kokio dydzio tos dezutes. Man, aisku, ir 50 vnt yra per daug, bet gal tada Rugiagelei persiusciau i Druskininkus, nes kartais ten ir pati nuvaziuoju
[/quote]
matai tos popierinės tai kaip ir po 1,60 šnekėjo jau su PVM, tai man mokėti 1,60 maloniau nei 2,30 už dėžę, kuri dar ir neaišku kada suirs, ir man didieji forminiai tortais amžiais netelpa tenai per 2 mm, tai man reikia normalių didelių popierinių greitai gamtoje yrančių dėžių, kad ir man gerai, ir klientui pigiau
[/quote]
matai tos popierinės tai kaip ir po 1,60 šnekėjo jau su PVM, tai man mokėti 1,60 maloniau nei 2,30 už dėžę, kuri dar ir neaišku kada suirs, ir man didieji forminiai tortais amžiais netelpa tenai per 2 mm, tai man reikia normalių didelių popierinių greitai gamtoje yrančių dėžių, kad ir man gerai, ir klientui pigiau
QUOTE(Inočka @ 2009 05 28, 13:14)
mazuliux
Rugiagele, as jau parasiau Inockai visa info ka suzinojau i az. Galiu ir tau persiusti