Migle,gelytemis ir as susizavejau,greit pasakoji kaip gaminti?
nu mergicos, tortai šaunuma ir papuošimai naujoviški
Labas rytas, merginos,
Dai'na teisingai nurodė saitą apie marmeladines rožes.
Padaryti jas labai lengva: plonai supjaustom marmeladą, ir sukam rožytes. Vienintelė problema - marmeladas labai limpa prie rankų, todėl aš, darydama gėlytes, nuolat plaudavau rankas, kad nuimčiau tą lipnumą.
Dai'na teisingai nurodė saitą apie marmeladines rožes.
Padaryti jas labai lengva: plonai supjaustom marmeladą, ir sukam rožytes. Vienintelė problema - marmeladas labai limpa prie rankų, todėl aš, darydama gėlytes, nuolat plaudavau rankas, kad nuimčiau tą lipnumą.
QUOTE(Migle79 @ 2009 05 12, 10:53)
Labas rytas, merginos,
Dai'na teisingai nurodė saitą apie marmeladines rožes.
Padaryti jas labai lengva: plonai supjaustom marmeladą, ir sukam rožytes. Vienintelė problema - marmeladas labai limpa prie rankų, todėl aš, darydama gėlytes, nuolat plaudavau rankas, kad nuimčiau tą lipnumą.
Dai'na teisingai nurodė saitą apie marmeladines rožes.
Padaryti jas labai lengva: plonai supjaustom marmeladą, ir sukam rožytes. Vienintelė problema - marmeladas labai limpa prie rankų, todėl aš, darydama gėlytes, nuolat plaudavau rankas, kad nuimčiau tą lipnumą.
O kur jus pirkot situs marmeladinius saldainius?
Marmeladas yra IKI parduotuvėje, saldainių skyriuje. Jis yra trijų spalvų: žalios, geltonos ir raudonos.
Oranžinės spalvos marmeladą man atvežė iš Rusijos
Oranžinės spalvos marmeladą man atvežė iš Rusijos
na ka reiks isbandyt tas marmaledines rozes
sveikos mergaites.kaip cia pas jus graziai ir skaniai atrodo visi tortukai.
as irgi dariau meduti labai skanus gavosi bet jau man taip sunkiai kociojosi,visos rankos delnai buvo raudoni,po to taip skaudejo,gal as miltu per daug pridejau?bet dejau pagal Cipciuko recepta,pas mane stikline tai 250ml.o pas jus kaip?
as irgi dariau meduti labai skanus gavosi bet jau man taip sunkiai kociojosi,visos rankos delnai buvo raudoni,po to taip skaudejo,gal as miltu per daug pridejau?bet dejau pagal Cipciuko recepta,pas mane stikline tai 250ml.o pas jus kaip?
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 05 16, 18:06)
sveikos mergaites.kaip cia pas jus graziai ir skaniai atrodo visi tortukai.
as irgi dariau meduti labai skanus gavosi bet jau man taip sunkiai kociojosi,visos rankos delnai buvo raudoni,po to taip skaudejo,gal as miltu per daug pridejau?bet dejau pagal Cipciuko recepta,pas mane stikline tai 250ml.o pas jus kaip?
as irgi dariau meduti labai skanus gavosi bet jau man taip sunkiai kociojosi,visos rankos delnai buvo raudoni,po to taip skaudejo,gal as miltu per daug pridejau?bet dejau pagal Cipciuko recepta,pas mane stikline tai 250ml.o pas jus kaip?
Pas mane 200ml, bet niekada nežiūriu į tas stiklines, nes gi vistiek ir kiaušiniai visų nevienodi, medaus šakštai - taip pat...
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 05 16, 18:06)
sveikos mergaites.kaip cia pas jus graziai ir skaniai atrodo visi tortukai.
as irgi dariau meduti labai skanus gavosi bet jau man taip sunkiai kociojosi,visos rankos delnai buvo raudoni,po to taip skaudejo,gal as miltu per daug pridejau?bet dejau pagal Cipciuko recepta,pas mane stikline tai 250ml.o pas jus kaip?
as irgi dariau meduti labai skanus gavosi bet jau man taip sunkiai kociojosi,visos rankos delnai buvo raudoni,po to taip skaudejo,gal as miltu per daug pridejau?bet dejau pagal Cipciuko recepta,pas mane stikline tai 250ml.o pas jus kaip?
o miltus kokius dėjai???? miltai daug ką reiškia, tešlos iškaitinimas
o miltus tai pacius paprasciausiu dejau Plain flour.Gal reikia kur brangesnius pirkti?as kazkaip niekada nekreipiau demesio kokie ten miltai pas mus parduotuveje yra,jamu neziuredama
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 05 16, 22:26)
o miltus tai pacius paprasciausiu dejau Plain flour.Gal reikia kur brangesnius pirkti?as kazkaip niekada nekreipiau demesio kokie ten miltai pas mus parduotuveje yra,jamu neziuredama
ant miltų būna parašyta, nors gal tik LT turi tokį žymėjimą 405 D arba 550 D, tai vat reikia 405 D miltų