QUOTE(Gytr @ 2009 03 30, 21:49)
Sveikos, merginos Skaičiau, skaičiau aš čia, varvinau seiles į jūsų medučius žiūrėdama, kol nusprendžiau pati išsikepti medutį pagal Cipciuko receptą. Iškepiau lakštus - jaučiasi soda Juk nugesinau actu kaip priklauso, bet....Jau galvojau šveist šiukšlių kibiran, bet pagailėjau Susmulkinau kelis lakštus stambiais trupiniais, sumaišiau su išplaktąja grietinėle (ir dar truputį grietinės dėjau), sukrėčiau į formą ir palikau šaldytuve. Per naktį tie trupiniai išbrinko, tai visai valgomas tas mano "tipo tortas" O su kava užsigeriant ir sodos nesijaučia
O tuos likusius lakštus, kurių nekilo ranka išmesti, MB nukniaukė ir išsinešė į darbą (būčiau žinojusi, nebūčiau leidusi Gėda ). Sakė, darbe vyrukai per pietus prie arbatos pasičepsėdami sukramsnojo tuos mano nevykusius paplotėlius O MB man net pasigyrė, kad jo šiandien rėmuo nekankino Soda suveikė kaip Rennie
Be dabar bijau kepinių, kur soda dedama O kepimo miltelius vietoj sodos į medutį dėt galima?
O tuos likusius lakštus, kurių nekilo ranka išmesti, MB nukniaukė ir išsinešė į darbą (būčiau žinojusi, nebūčiau leidusi Gėda ). Sakė, darbe vyrukai per pietus prie arbatos pasičepsėdami sukramsnojo tuos mano nevykusius paplotėlius O MB man net pasigyrė, kad jo šiandien rėmuo nekankino Soda suveikė kaip Rennie
Be dabar bijau kepinių, kur soda dedama O kepimo miltelius vietoj sodos į medutį dėt galima?
Gal tu tieisog per daug idejai sodos man tai nieko nesijaucia... nes reikia tris NUBRAUKTUS saukstelius i visa norma uzpilt dviem dideliais saukstais acto... taip darei?