Sveikos,
kepu blynelius.. gaunasi tokie šviesūs ir pūslėti.. kur klaida?
Papildyta:
QUOTE(Inočka @ 2009 05 07, 00:49)
O as saukstu neskaiciuoju. Nes buna taip, kad ant pirmo 6, ant antro 6, o treciam pritruksta kremo.
Tai darau taip: Visada padedu ant stalo visus lakstus ir padalinu krema takim ant kiekvieno po du, ziuriu, kad dar liko kremo, vel po sauksta padedu ir taip kol kremo nelieka. Aisku ant paskutinio nededu, o palieku jam kremo atskirai, ir sonams aptept palieku, jei tepu tokiu pat kremu. Man taip ir kremo visada uztenka visiems lakstams, ir sluoksniai visada buna vienodi ir lygus.
tikrai geras patarimas, ačiū. Taip ir darysiu, nors stalas tai mažokas visiems sluoksniams išdėlioti..
dar vakar pailsau grietinėlės ieškodama. Šių dienų deficitas, pasirodo.
Papildyta:
nu dar aš čia..
taigi kaip apsispręsti, kada jau gana kepti tą blyną
sudegint nesinori, o ir "žalio" nereik... dar tos pūslės
tokie futuristiniai mano torto blynai
Pastovėję tie blyneliai kietoki, o ir tos pūslės kietos pasidaro
nebus lygūs sluoksniai
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...