čia ne aš taip mėgstu, čia receptai tokie išbandysiu tuojaus pat pavyzdžiui į juodojo miško tortą pagal receptūrą 450 g grietinėlės + 250 g cukraus pudros, tai aš tiek ir dedu nu pertepimui jinai labai tinkama ir skani, papuošimams užsimušdama nepadaryčiau nieko
Povila$ lenkiu kaktą prie grindų ir dėkoju už paprotinimą kelios minutės ir šedevras gatavas
paskutinis durnas klausimas: tai pertepimui irgi tokio standumo turi būti ar čia tik papuošimų proporcijos nes vadovaujuosi visada receptais
paskutinis durnas klausimas: tai pertepimui irgi tokio standumo turi būti ar čia tik papuošimų proporcijos nes vadovaujuosi visada receptais
As paskutiniu metu i viena dideli indeli grietineles dedu mazdaug puse stiklines cukraus, ir puse nubraukto saukstelio citrinos rugsties. Bet visad pamaisius paragauju. Ko truksta - pridedu.
QUOTE(Olesta @ 2009 04 12, 21:43)
Povila$ lenkiu kaktą prie grindų ir dėkoju už paprotinimą kelios minutės ir šedevras gatavas
Oi kaip gerai, kad gavosi, nes baiminausi, jog vėl kažkas bus blogai Pertepimams gali daryt kaip nori, nes paprastai į biskvitą susigeria dalis drėgmės ir grietinėlė dar labiau sustandėja, o papuošimui tai tada reikėtų atskirai plakti
negaliu patikėti, dzibai kaip kareivukai, nu kokia būsiu dabar gudri, ačiū labai, o tai man jau ėmė neviltis, kad niekada nesusidraugausiu su jos plakimu. Turėjau dar medučio lakštelių, tai kad pridzibdziojau rytoj prie kavos turėsiu ką paskanauti nu Jūs čia man Velykinę dovaną užtaisėt.
Pasiūlymas Inočkos sukurtai temai: įdėkim ten papuošimai grietinėle ir parašykim šitas šaunias Povila$ proporcijas puošimui nes tokioms kaip aš nedaeina, kad kremas pertepimui netinka puošimui
Pasiūlymas Inočkos sukurtai temai: įdėkim ten papuošimai grietinėle ir parašykim šitas šaunias Povila$ proporcijas puošimui nes tokioms kaip aš nedaeina, kad kremas pertepimui netinka puošimui
QUOTE(Olesta @ 2009 04 12, 22:27)
Supratau
grazus medutis.
QUOTE(eglejk @ 2009 04 14, 15:50)
grazus medutis
o tos gelytes, kaip supratau pirktines (kauflande tokiu maciau), sakykit, kaip ju skonis, ar jos nelabai trapios?
o tos gelytes, kaip supratau pirktines (kauflande tokiu maciau), sakykit, kaip ju skonis, ar jos nelabai trapios?
Pirktines ,netrapios,kaip plotkeles
QUOTE(April-Aries @ 2009 04 14, 17:25)
Pirktines ,netrapios,kaip plotkeles
reikes kita karta nusipirkti ir man
o kokiu kremu "sudziubavot" tortuka?