Įkraunama...
Įkraunama...

Medaus tortas

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 04 09, 23:38)
meduti puosti beze tikrai galima,o vat pertepti manau kad ne,beze apdziuva ir yra sausa,nuo ko sudreks laksteliai g.gif

Pertept ir negalvojau, tik buvau išsigandus, kad dėl grietinėlės puošt negalima unsure.gif palengvėjo rolleyes.gif dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikucce: 09 balandžio 2009 - 23:12
QUOTE(Vikucce @ 2009 04 09, 22:11)
Pertept ir negalvojau, tik buvau išsigandus, kad dėl grietinėlės puošt negalima unsure.gif palengvėjo rolleyes.gif dėkui 4u.gif

tik grietieles nedatepk iki krastu,ir virsaus netepk grietinele,taip rekomenduoja cypsiukas.
nors as kai dariau,virsu buvau plonai aptepusi grietinele,viskas buvo ok.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 04 10, 00:18)
tik grietieles nedatepk iki krastu,ir virsaus netepk grietinele,taip rekomenduoja cypsiukas.
nors as kai dariau,virsu buvau plonai aptepusi grietinele,viskas buvo ok.

As irgi ir virsu plonuciu sluoksniu patepu grietineleir lakstus iki galo sutepu, ir sonus palyginu su ja. Paskui leidziu pastoveti bent pusdieni, kad susigertu ir tada ant virsaus dedu beze. Viskas kuo puikiausiai. Nenubega, laikosi gerai.
Atsakyti
Dėkui, Inočka, JOLKA aciuks.gif bandysiu 4u.gif
Atsakyti
Dariau vakar tešlą medučiui ir atsitiko man toks įdomus dalykas. Pripyliau puoda vandens, įstačiau bliudą, nu viską ten maišiau, kaitinau ir dabar neišsiima bliudas iš puodo, galvojau atauš viskas tada išsiims, bet ne, susidarė kažkoks vakuumas gal, bandžiau peilį užkišti, nu bet nei per kur. Nejaugi teks atsisveikinti su bliūdu ir puodu? Medutį gaminu jau trečią kart, pirmus kartus taip nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(kvanksht @ 2009 04 10, 09:10)
Dariau vakar tešlą medučiui ir atsitiko man toks įdomus dalykas. Pripyliau puoda vandens, įstačiau bliudą, nu viską ten maišiau, kaitinau ir dabar neišsiima bliudas iš puodo, galvojau atauš viskas tada išsiims, bet ne, susidarė kažkoks vakuumas gal, bandžiau peilį užkišti, nu bet nei per kur. Nejaugi teks atsisveikinti su bliūdu ir puodu? Medutį gaminu jau trečią kart, pirmus kartus taip nebuvo.

apvertus bandei pakratyt? biggrin.gif
Atsakyti
bandziau, kraciau, lupau, peilius uzkisinejau, nieko... matyt reikes arba bliuda dauzyt arba puoda su konservu atidarytuvu gadint.
Atsakyti
QUOTE(kvanksht @ 2009 04 10, 09:10)

nu ir ko tik neatsitinka doh.gif bandyt reikėjo dėti miltus ir taip maišyt
Atsakyti
tai viskas ok, tesla uzmaisiau ir lakstus issikepiau, bet kaip atgauti puoda;)) cia kazkas su fizika susije, kazin kas butu jei pavirinciau ta vandeni vakuume, gal susprogtu... ale bliudas tai storas, grudinto stiklo, paprastai nesudauzysi.
Atsakyti
Nu kaip sudėtinga rasti grietinėlės 36 proc doh.gif
Radau, bet galioja iki 11 d., o jei aš tortą tepsiu 11 d.? O jei valgysim 12 d., nieko?
Atsakyti
QUOTE(kvanksht @ 2009 04 10, 09:59)
tai viskas ok, tesla uzmaisiau ir lakstus issikepiau, bet kaip atgauti puoda;)) cia kazkas su fizika susije, kazin kas butu jei pavirinciau ta vandeni vakuume, gal susprogtu... ale bliudas tai storas, grudinto stiklo, paprastai nesudauzysi.

da ir taip būna blink.gif užsikonscervavo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kvanksht @ 2009 04 10, 08:59)

as tai pabandyciau puoda istatyti i verdanti vandeni, o i bliuda leduku primesti... tai pgl fizika turetu puodas plestis, o bliudas trauktis ir gal atiduotu tau tas puodas bliuda g.gif
Atsakyti