dviems indeliams dideliems grietinėlės imu 0,5 arbatinio šaukštelio rūgštelės ir cukraus visada pagal skonį dedu
QUOTE(Olesta @ 2009 04 09, 19:32)
dviems indeliams dideliems grietinėlės imu 0,5 arbatinio šaukštelio rūgštelės ir cukraus visada pagal skonį dedu
Vadinasi bus gerai jei ant 4 desiu sauksteli druskeles.
o del cukraus juk galesiu plakant dar iberti,ane
Labai dekoju uz patarimus ir rytoj pasirodysiu ta savo pirma blyna
QUOTE(aura klp @ 2009 04 09, 18:36)
Vadinasi bus gerai jei ant 4 desiu sauksteli druskeles.
Tu tik neplak is kart 4 indeliu. As is vis po viena plaku, man tada geriausiai issiplaka, viena kart ipyliau du, tai paskui gaudziua , kaip lipo is puodo, nebent reikia puoda dideli imt
QUOTE(uzniukas @ 2009 04 09, 16:48)
* aš darau su plombyro skonio varške (kur pakelis būna) ir plakta grietinėle - 3 pakiai varškės, 600 ml grietinėlės ... megstu kai daug kremo gaunas toks gan lengvas, nepersaldus, gal ir tiktų medučio lakštams
** pritepi gerai kremu ir plačiu peiliu klijuoju ant šonų tuos trupinius, nu labai lengvai klijuojas
** pritepi gerai kremu ir plačiu peiliu klijuoju ant šonų tuos trupinius, nu labai lengvai klijuojas
*Aciu uz varskes kremo receptuka Bandysim ieskot plombyro skonio varskes...ale kai pagalvoji, kokio tik bieso neprigamina siais laikais
** Ale paciai nedasuto su peiliu lipdyt
Ir su sauja reix bandyt lipdyt Tik kaip cia to torto neismetus is lekstes besistengiant
[quote=Inočka,2009 04 09, 19:55]
Tu tik neplak is kart 4 indeliu. As is vis po viena plaku, man tada geriausiai issiplaka, viena kart ipyliau du, tai paskui gaudziua , kaip lipo is puodo, nebent reikia puoda dideli imt
O as jau buvau pasiruosusi visus 4 plakti
O as jau buvau pasiruosusi visus 4 plakti
QUOTE(Inočka @ 2009 04 09, 17:55)
arba mikserio dugnas jau pradeda remtis i grietinele...
sveikos kepėjėlės
susigundžiau ir aš medaus tortu...jau sugaminau tešlą(pagal receptą 1 psl.) ...tik dabar klausimas: tešlą atšaldyti kambario temp., ar dėti į šaldytuvą?
kolkas laikau bliūde ant stalo...
susigundžiau ir aš medaus tortu...jau sugaminau tešlą(pagal receptą 1 psl.) ...tik dabar klausimas: tešlą atšaldyti kambario temp., ar dėti į šaldytuvą?
QUOTE(gutukas @ 2009 04 09, 20:57)
sveikos kepėjėlės
tai kad ja silta kocioti reikia
Papildyta:
kiek suprantu dabar pasidarei tesla eik greiciau kociot ir kept. silta ji gerai kociojasi, su atvesusia jau reikes jegos
dar tik dabar sudėjau kepti nes ėjau mažių maudyti, tai ir palikau vėsti tešlą ant stalo...gerai kad į šaldytuvą neįkišau nes kočioti tikrai sunku buvo
na žiūrėsim kas čia man gausis nes pirmą kartą gyvenime tortą darau
QUOTE(gutukas @ 2009 04 09, 22:11)
dar tik dabar sudėjau kepti nes ėjau mažių maudyti, tai ir palikau vėsti tešlą ant stalo...gerai kad į šaldytuvą neįkišau nes kočioti tikrai sunku buvo
jei ne is pirmo, tai is antro karto tikrai iseis labai gerai
Mergaitės, o niekaip neįmanoma medučio beze būtų papuošt? O jei ne grietinėle pertept?
QUOTE(Vikucce @ 2009 04 09, 20:47)
Mergaitės, o niekaip neįmanoma medučio beze būtų papuošt? O jei ne grietinėle pertept?
meduti puosti beze tikrai galima,o vat pertepti manau kad ne,beze apdziuva ir yra sausa,nuo ko sudreks laksteliai