Įkraunama...
Įkraunama...

Krikščioniški filmai

QUOTE(irmaliet @ 2010 12 13, 23:09)
Suintrigavai... tik kur jį rasti sad.gif

Vis bandau googlinti... bet ...

http://www.filmai.in...a-z-y-2005.html 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 12 14, 00:34)

truputį nusivyliau... labai ištemptas
Atsakyti
QUOTE(irmaliet @ 2010 12 16, 12:15)
truputį nusivyliau... labai ištemptas

Na kaip kam 4u.gif Man tai buvo filmų filmas biggrin.gif Idėja, mintis (plius garso takelis tikrai nepaprastai geras). Be to, šis filmas buvo kažkurių metų "Kino pavasario" repertuare, tai ten rodomi šiek tiek neformatiniai, keistesni, meniškesni filmai. Neišprotėjusiems dėl meno, tokie filmai gali būti nuobodoki 4u.gif Na tikiuosi, kažkiek gerų emocijų vis tiek suteikė 4u.gif
Atsakyti
Kiekvienas filmas suteikia minčių ir emocijų...

tik ne visos būva

aš laukiau to BUM ir jo nesulaukiau. tiesa paskutinių 20 min jau nebežiūrėjau, gal praleidau g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaliet @ 2010 12 16, 16:02)
Kiekvienas filmas suteikia minčių ir emocijų...

tik ne visos būva

aš laukiau to BUM ir jo nesulaukiau. tiesa paskutinių 20 min jau nebežiūrėjau, gal praleidau  g.gif

Pavasaris, vasara, ruduo, žiema ir vėl pavasaris
Šitas tobulas, apie gyvenimą, kad viskas eina ratu, pažiūrėjus dar ilgai sukasi mintys paie viską. Tiesa, ne krikščioniškas, o budistinis, bet labai verta pamatyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 12 16, 18:55)
Pavasaris, vasara, ruduo, žiema ir vėl pavasaris
Šitas tobulas, apie gyvenimą, kad viskas eina ratu, pažiūrėjus dar ilgai sukasi mintys paie viską. Tiesa, ne krikščioniškas, o budistinis, bet labai verta pamatyti  wub.gif

Taip, šitas filmas man taip patiko, kad dar net dabar jį prisimenu, tikrai labai geras.
Panašios nuotaikos yra ir šitas http://my-hit.ru/film/5161/online tik anksčiau nedrįsau siūlyti, nes irgi nėra krikščioniškas ax.gif
Atsakyti
Visoms patariu pažiūrėti 'Elijo knyga'.
Tai protestantų filmas, tačiau tikrai vertas dėmesio ir krikščionims. Labai prikausto. Būtinai pažiūrėkit,po šio filmo įvyko daug atsivertimų, žmonės panoro gilintis ir skaityti Bibliją. Liuuux! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CuteButPsycho @ 2011 01 02, 22:59)
Visoms patariu pažiūrėti 'Elijo knyga'.
Tai protestantų filmas, tačiau tikrai vertas dėmesio ir krikščionims. Labai prikausto. Būtinai pažiūrėkit,po šio filmo įvyko daug atsivertimų, žmonės panoro gilintis ir skaityti Bibliją. Liuuux!  4u.gif

Gal ne taip supratau, bet protestantai ir yra krikscionys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2011 01 03, 04:03)
Gal ne taip supratau, bet protestantai ir yra krikscionys  4u.gif

turbūt ji turėjo omenyje, kad ne tik protestantams tinka pažiūrėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaliet @ 2011 01 03, 14:10)
turbūt ji turėjo omenyje, kad ne tik protestantams tinka pažiūrėt  mirksiukas.gif

Taip taip taip! Atsiprašau už netokį išsireiškimą ir ačiū irmaliet,kad mane pataiset. 4u.gif
Atsakyti
Gavau nuorodą pašu. Įgarsinimas neblizgantis, filmas neilgas ir dokumentinis, bet šiaip - nemažai dalykų paliečia.

Nuo guru iki Jėzaus.
Atsakyti
http://rutracker.org...c.php?t=1785098
Atsakyti