Įkraunama...
Įkraunama...

Krikščioniški filmai

Dar begalvodama prisiminiau gerą, susimastyti verčiantį filmą: Tuesdays with Morrie (Antradieniai su Morėjumi - nežinau tikslaus vertimo į lietuvių kalbą). ax.gif
Atsakyti
na, filme "Šeši" labai aiškiai atskleista ir parodyta ta mintis, kaip bus atskirti vieni į kairę kiti į dešinę. Neliks nė vieno 'drungno' tikejime ar kt. sakant tvirtai neapsisprendusio. Nezinau, man patiko, nes aiskiai supratau, kad negali gyvent abiejose barikadu pusėse. taip sakant trečio kelio nėra. Paprasta ir aisku ax.gif
"Saloje" (Oстров) esu maciusi biggrin.gif Neblogas, bet pradzia labai ilga, maniau galo nesulauksiu, po to kur kas idomiau, vos ne komedija thumbup.gif Manau, kad tai tikra istorija.
dar neseniai ziurejom "left behind" (berods 2000- ųjų filmas) yra internete rusiskai. irgi is laiku pabaigos tematikos, pagal Apreiškim Jonui. yra trys dalys is viso neatsimenu, kaip kitos dvi vadinasi, bet man jis toks daugaiu kovinis, nors pradzia visai paprasta, kaip eilinio filmo. reiktu dar karta paziuret orginalo kalba, nes kai sneka dviem kalbom tai sunkiai orientuojuosi.
Daug idomiau žiurėt kai prieš tai esi perskaites paskutiniąją ŠR knyga mirksiukas.gif (t.y Apireiškima Jonui) wub.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau ir aš filmą "ATSPARUS UGNIAI". Man iš pirmo žvilgsnio pasirodė serealo tipo: dialogai paprasti, vaidyba šiaip sau. Tačiau pati mintis patiko. Verkiau kartu su filmo herojais... Kažkaip pabaiga labai jau man graudi 4u.gif Bet čia juk laimės ašaros ax.gif
Suintrigavot mane ir su filmu SIX. Tačiau niekur jo nerandu parsisiųsti verysad.gif Turbūt ir man reiks kada pažiūrėti online, birutuko nurodytame tinklapyje. g.gif
birutukas, gal dar ką gali rekomenduot? 4u.gif
Atsakyti
Radau filma apie "Sventaja Teresele" lietuviu kalba http://joga.365.lt/f...entoji-Teresele pati kol kas neziurejau,bet gal kam bus idomu pasiziureti smile.gif
Atsakyti
Kątik pažiūrėjau SIX. Kokybė prasta, tačiau mintis aiški. Patiko.
O gal kas turite filmą, kurio ieškau ir nerandu, apie motiną Teresę iš Kalkutos?
Žinau, kad jį rodė per tv, nemačiau. Ten meninis filmas, atkartojantis/vaizduojantis jos darbus, pasiaukojimą žmonijai, sergantiems.
Apie šventąją Teresėle irgi mielai pažiūrėsiu 4u.gif
Atsakyti
gretalda , dėkui už nuorodą. Pažiūrėjau. Tai daugiau dokumentinė medžiaga apie šventąją Teresėlę. Įdomu bent krašteliu prisiliesti prie jos gyvenimo pažinimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutakiss @ 2009 04 10, 18:06)
gretalda , dėkui už nuorodą. Pažiūrėjau. Tai daugiau dokumentinė medžiaga apie šventąją Teresėlę. Įdomu bent krašteliu prisiliesti prie jos gyvenimo pažinimo  4u.gif

DZIAUGIUOS KAD PATIKO 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šiandien gavau laišką ir tokią informaciją, kad balandžio 26-oji d. - Pasaulinė gyvybės diena. Ir štai tokią programą:
12:30 šv. Mišios Arkikatedroje Bazilikoje
15:00 Filmas "Bela" Visų Šventųjų parapijos namuose (buvusiame "Aušros" kino teatre), Pylimo g. 50. Po kino seanso bus filmo aptarimas ir pasidalinimas: "Kokios vertybės yra svarbiausios mano gyvenime?" Filmą pristatys krikščioniško kino klubo (KKK) vadovas Ramūnas Aušrotas.

Tai štai, manau, reiks ir man pažiūrėt filmą "Belą". ax.gif Gal kas jau matė?
Atsakyti
Pati pareklamavau filmą "Belą", pati ir pažiūrėjau smile.gif Gal kiek monotoniškas filmukas, tačiau kalbama apie gyvybės išsaugojimą, apie tikrąsias vertybes.
Elementarus pavyzdys: jauna vieniša moteris pastoja. Gal ką sudomins. ax.gif
Atsakyti
O, kokia idomi temuke 4u.gif Aciu Birutukui, kad uzvede ''ant kelio''.
Jau senai girdziu gerus atsiliepimus apie filma ''Sala'', gal kas zinote, kaip ji galima paziureti internete?
Ir dar kazkada LT kino teatre net rode filma apie kartuzus, berods ''Didzioji tyla'' - draugai buvo labai paliesti, bet as nemaciau - gal kas irgi kokia nuoroda zinote?
Po kol kas tik klausimai biggrin.gif , bet reiks pamastyti, kad patiko ir parasyti geru filmu pavadinimus. Ateisiu dar.
Atsakyti
labai gera ir teisinga tema. biggrin.gif . man atrodo, kad V. Bortko "Meistras ir Margarita" yra genialus filmas.
Atsakyti
QUOTE(rutakiss @ 2009 04 19, 23:13)
Elementarus pavyzdys: jauna vieniša moteris pastoja. Gal ką sudomins.  ax.gif

nu nezinau,ar dar galima ka tuo sudominti.. mastau.gif
Atsakyti