Įkraunama...
Įkraunama...

Krikščioniški filmai

QUOTE(irmaliet @ 2011 12 16, 20:57)
Šiaip ar nemanote, kad truputį ne į temą rašote?
O dėl sukurto filmo apie KB?
Pirma - pavadinimas visai ne toks, antra - šia liga serga ne tik KB kunigai, bet ir kt. žmonės, tad nelabai teisinga būtų tik tokia prizme žiūrėti...
Visur yra problemų. Ir parodykite, kas iš mūsų toks šventas?

Cia yra,deja, didesne problema negu tiesiog pavieniai pedofilai,nes celibatas ikalina vyra su jo potraukiais kune, jam iteigiama,kad bet kokie intymus santykiai yra vienodai blogi - ar su moterim, ar vyru, ar vaiku, dauguma turbut dar seminarijoj yra prievartaujami ju paciu destytoju, nes gi reikia kazkur islieti vyriskus hormonus, daug istoja ir tiesiog nusivylusiu gyvenimu... Ir katalikiskose mokyklose destantys kunigai gali issikviesti vaika pas save i kabineta pamoku metu ir daryti ka nori. O tomis mokyklomis juk pasitikima kaip jokia kita...
Be to, ne kiekvienu zmogumi tiek pasitikes vaikas ir jo tevai,kaip kunigu. Todel vaika su kunigu palieka ramia sirdim.
Trecia, baisiausia,kad eilini pedofila pagave uzdarytu i kalejima ar psichiatrine ar kitaip izoliuotu,o kunigus pedofilus dangsto virsuneles,net Vatikanas,o su Vatikanu niekas pyktis nesinori,tai ir valstybiu vadovai i tai uzmerkia akis. O pagauti nusikaltimo vietoje kunigai tiesiog perkeliami i kita parapija,kur irgi yra vaiku ir patikliu tevu....
Gaila,kad Vatikanas slepia,nes tada seselis krenta ant visu kunigu,o juk tikrai yra nuostabiu,pasisventusiu zmoniu! Jei butu ivardinti nusikalte,tai kiti liktu svarus,isteisinti. O dabar tai bijociau savo vaika leisti i katalikiska mokykla...
Zinau,kad tiesa skaudi,bet deja,tai yra tiesa... galima uzsimerkti,jei taip lengviau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaliet @ 2011 12 16, 20:57)
*Šiaip ar nemanote, kad truputį ne į temą rašote?
** Ir parodykite, kas iš mūsų toks šventas?

* viskas čia į temą. Ir net gi labai į temą. Ar krikščioniška bažnyčia su krikščionybe nepakeliui?
**ką reiškia šventas? Ar kunigui galima,nes jis kunigas?? Taip,daugelis net bijo pagalvoji apie kunigą blogai,nes dažniausiai jis yra sutapatinamas su Dievo tarnu,skelbiančio Dievo žodį, o kaip galima apie kunigą galvoti blogai...juk tai taip šventvagiška, oi...Dievas nubaus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*Gaja* @ 2011 12 16, 21:13)
,o juk tikrai yra nuostabiu,pasisventusiu zmoniu!

pasirašau po kiekvienu žodžiu smile.gif
O kunigų tikrai yra gerų,tik šešėlis krenta ant visų. Apskritai,laikas būtų katalikų kunigams atsisakyti celibato.
Atsakyti
QUOTE(sostine_ @ 2011 12 15, 23:42)
Šlykštu, ilgiau 9min. nepažiūrėjau. Kuri pabaigs, parašykite, kokia šios "sąžiningiausios išpažinties" esmė  blink.gif

Kaip tik norėjau šį filmą rekomenduoti. Super.
Sosotine, o jūs visada norite matyti tik tai, kas gera ir gražu ir nusisukate nuo skriaudžiamų, sergančių ir t.t.? Ar kaip filme sakoma, kad kunigai yra Dievo pašaukti, užtai jie yra geresni nei vaikai?
Nu mažų maziausiai keisti tokie žmonės, kurie nenori matyti akivaizdžių nusikaltimų. Ką sakytumėt, jei su jūsų vaikais taip būtų atsitikę?
Atsakyti
QUOTE(Taboo @ 2011 12 17, 12:04)
Kaip tik norėjau šį filmą rekomenduoti. Super.
Sosotine, o jūs visada norite matyti tik tai, kas gera ir gražu ir nusisukate nuo skriaudžiamų, sergančių ir t.t.? Ar kaip filme sakoma, kad kunigai yra Dievo pašaukti, užtai jie yra geresni nei vaikai?
Nu mažų maziausiai keisti tokie žmonės, kurie nenori matyti akivaizdžių nusikaltimų. Ką sakytumėt, jei su jūsų vaikais taip būtų atsitikę?

Čia ne tame, kam nenorime matyti ar nežinome.

Visur yra problemų, nes mes nei vienas nesame šventas.
Šventi tik tuo esame, kad sukurti Dievo ir mumyse Dievas keičia...

Tačiau žiūrėti ir po to "kaifuoti" nuo tokių filmų man nemalonu, nes tuomet ir peršasi nuomonė, kad visur viskas blogai.
Taip, yra dalelė kunigų, policininkų, politikų, gydytojų ir t.t. kurie elgiasi nemoraliai, bet tai nereiškia, kad viskas yra blogai.
Be to turėtume labai atsargiai reikšti savo nuomonę apie kunigų seksualumą, nes mes nesame vienodi
Atsakyti
QUOTE(irmaliet @ 2011 12 17, 12:55)
Čia ne tame, kam nenorime matyti ar nežinome.

Visur yra problemų, nes mes nei vienas nesame šventas.
Šventi tik tuo esame, kad sukurti Dievo ir mumyse Dievas keičia...

Tačiau žiūrėti ir po to "kaifuoti" nuo tokių filmų man nemalonu, nes tuomet ir peršasi nuomonė, kad visur viskas blogai.
Taip, yra dalelė kunigų, policininkų, politikų, gydytojų ir t.t. kurie elgiasi nemoraliai, bet tai nereiškia, kad viskas yra blogai.
Be to turėtume labai atsargiai reikšti savo nuomonę apie kunigų seksualumą, nes mes nesame vienodi

Kur čia įžvelgiate kaifavimą, man tai yra siaubas, tuo labziau, kad tai yra ne meninis filmas, o dokumentinis. Paskutinio sakinio išvis nesupratau. Ar čia buvo apie tai, kad kunigai aukštesnės butybės?
Atsakyti
QUOTE(Taboo @ 2011 12 17, 14:00)
Kur čia įžvelgiate kaifavimą, man tai yra siaubas, tuo labziau, kad tai yra ne meninis filmas, o dokumentinis. Paskutinio sakinio išvis nesupratau. Ar čia buvo apie tai, kad kunigai aukštesnės butybės?

Jūs mane ne taip supratote. "Kaifavimą" aš parašiau kabutėse - turėdama omenyje, kad ši tema nuolat gvildenama ir gvildenama. Tačiau - pedofilai yra ne tik kunigai ir abejoju, kad jie sudarytų didelį proc. Tik žinoma, tai labai bado akis visiems ir tuomet atrodo, kad tik jie tokie yra.
dėl paskutinio sakinio - Jūs vėl mane ne taip supratote - yra žmonių, kuriems seksualumas yra tik pripažinimas, kad aš esu vyras arba moteris, bet jie nenaudoja jo malonumui. Savo jėgas ir talentą ir pan. jie atiduoda įv. visuomenine veikla: kūryba, socialinėje arba religinėje srityse patarnavimu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(irmaliet @ 2011 12 17, 12:55)
Taip, yra dalelė kunigų kurie elgiasi nemoraliai, bet tai nereiškia, kad viskas yra blogai.

kunigas tai ne politikas. Kunigas yra visai kas kita.

QUOTE(irmaliet @ 2011 12 17, 14:25)
*nuolat gvildenama ir gvildenama. Tačiau - pedofilai yra ne tik kunigai ir abejoju, kad jie sudarytų didelį proc.
** kad aš esu vyras arba moteris, bet jie nenaudoja jo malonumui.

* šią temą reikia gvildenti ir gvildenti! Apie ta reikia kalbėti.IR GARSIAI.
**Teisingai,pagal savo seksualumą jie renkasi vaiką,nes moters jie bijo...
Atsakyti
QUOTE(irmaliet @ 2011 12 17, 14:25)
Jūs mane ne taip supratote. "Kaifavimą" aš parašiau kabutėse - turėdama omenyje, kad ši tema nuolat gvildenama ir gvildenama. Tačiau - pedofilai yra ne tik kunigai ir abejoju, kad jie sudarytų didelį proc. Tik žinoma, tai labai bado akis visiems ir tuomet atrodo, kad tik jie tokie yra.
dėl paskutinio sakinio - Jūs vėl mane ne taip supratote - yra žmonių, kuriems seksualumas yra tik pripažinimas, kad aš esu vyras arba moteris, bet jie nenaudoja jo malonumui. Savo jėgas ir talentą ir pan. jie atiduoda įv. visuomenine veikla: kūryba, socialinėje arba religinėje srityse patarnavimu ir pan.

deja deja, turiu pazystamų kunigų, kurie labai sėkmingai tą savo energiją naudoja pagal paskirtį...
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2011 12 17, 15:51)
kunigas tai ne politikas. Kunigas yra visai kas kita.
* šią temą reikia gvildenti ir gvildenti! Apie ta reikia kalbėti.IR GARSIAI.

Bet ne čia.
Čia aš ateinu pasižiūrėti rekomendacijas apie gerus filmus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaliet @ 2011 12 17, 17:52)
Bet ne čia.
Čia aš ateinu pasižiūrėti rekomendacijas apie gerus filmus  mirksiukas.gif

tada siūlau kurti atskirą temą tik geriems filmams.Nes šios temos pavadinimas: Krikščioniški filmai
apie šiuolaikinį žmonių gyvenimą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safyrinė: 17 gruodžio 2011 - 18:39
Nesipykim 4u.gif Reikia visokiu filmu ir graziu,ir apie skaudzia tiesa. Svarbu,kad butu susije su krikscionybe.
Gal turit dar kas ka pasiulyti? smile.gif
Papildyta:

Rekomenduoju 4u.gif
Front of the class
Amish grace
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 17 gruodžio 2011 - 20:40
QUOTE(Safyrinė @ 2011 12 17, 19:37)
tada siūlau kurti atskirą temą tik geriems filmams.Nes šios temos pavadinimas: Krikščioniški filmai 
apie šiuolaikinį žmonių gyvenimą

Aš siūliau čia per daug nediskutuoti, o rekomenduoti....
Atsakyti