Įkraunama...
Įkraunama...

Krikščioniški filmai

sukuriau svetainę http://krikscionys.visiems.lt ir pradėjau rinkti ir dėti krikščioniškus filmus, bei idomius ir prasmingus... spausti nuorodą "Meniniai filmai"... mano svajonė kuo daugiau įdėti lietuviškai verstu filmų... rolleyes.gif
Atsakyti
Sitam puslapy radau krikscionisku filmu (daugiausia turbut rusu.k.) 4u.gif
Priebega
Atsakyti
Labai dėkui, kad pasidalinai. Žinau šitą žmogų internete, filmai turėtų būti rimti, jei jau jis sukėlęs smile.gif
Atsakyti
Iš minėto žmogaus sąrašo - Tiltas. Trumpas ir... na pamatysit kas nematėt. Jei taip galima išsireikšt - šiuolaikinė alegorija. Yra dar iki a la "treilerio" patrumpinta versija.

Nuo savęs dar "To save a life" galiu rekomenduoti. Tik čia tik treileris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 10 gruodžio 2011 - 18:42
QUOTE(be rėmų @ 2011 12 10, 17:40)
Labai dėkui, kad pasidalinai. Žinau šitą žmogų internete, filmai turėtų būti rimti, jei jau jis sukėlęs smile.gif

Ten ir jo paskaitu yra. Pritariu jo destomoms mintims, aiskinimams smile.gif
Papildyta:
smile.gif+2011 12 10, 18:26-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 12 10, 18:26)
Iš minėto žmogaus sąrašo - Tiltas. Trumpas ir... na pamatysit kas nematėt. Jei taip galima išsireikšt - šiuolaikinė alegorija. Yra dar iki a la "treilerio" patrumpinta versija.

Nuo savęs dar "To save a life" galiu rekomenduoti. Tik čia tik treileris.

"Tiltas" tai sukreciantis....

O "To save a life" labai patiko ziureti,bet pabaiga man tokia dviprasmiska su tuo vaiko atidavimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 12 10, 18:56)
O "To save a life" labai patiko ziureti,bet pabaiga man tokia dviprasmiska su tuo vaiko atidavimu ax.gif

man ji iš karto irgi pasirodė..."ė, be ryšiooo", bet paskui ėmiau sau galvot...
Na čia ne ta tema, kad apie tai diskutuot, bet tokia ta ir dviprasmybė, kad ji vietoj aborto... pas mus dauguma tam pasiryžtančios moterys tokio varianto apskritai nė nemato. Net kai apie jį sakai tiesiai "pagimdyk, užaugins kiti, jei pati negali ar nenori". Bet ne - "arba man arba niekam". O tai automatiškai reiškia "gyvensi arba mirsi" ir tik todėl, kad atsisakydamas auginti pats tos teisės netiduodu kitam, nes "kaip čia atrodys". O finalas dėl to koks...? Toks apskritai labai liūdnai nebedviprasmiškas...
Manyčiau, kad gerai toks variantas pamąstymui, nes apie tai, kad "ai visi pereinam, pereisi ir tu" ir taip "žinom". Bet kad ir kaip nemalonu pripažint yra kas nepereina. O kažkam tai reiškia gyvenimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 10 gruodžio 2011 - 19:45
smile.gif+2011 12 10, 19:31-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 12 10, 19:31)
man ji iš karto irgi pasirodė..."ė, be ryšiooo", bet paskui ėmiau sau galvot...
Na čia ne ta tema, kad apie tai diskutuot, bet tokia ta ir dviprasmybė, kad ji vietoj aborto... pas mus dauguma tam pasiryžtančios moterys tokio varianto apskritai nė nemato. Net kai apie jį sakai tiesiai "pagimdyk, užaugins kiti, jei pati negali ar nenori".  Bet ne - "arba man arba niekam". O tai automatiškai reiškia "gyvensi arba mirsi" ir tik todėl, kad atsisakydamas auginti pats tos teisės netiduodu kitam, nes "kaip čia atrodys". O finalas dėl to koks...? Toks apskritai labai liūdnai nebedviprasmiškas...
Manyčiau, kad gerai toks variantas pamąstymui, nes apie tai, kad "ai visi pereinam, pereisi ir tu" ir taip "žinom". Bet kad ir kaip nemalonu pripažint yra kas nepereina. O kažkam tai reiškia gyvenimą.

Kad filmas idomus su tokiu ivykiu pakrypimu,tai tikrai sutinku,ziurint buvo gana netiketas toks posukis, bet ar toks poelgis krikscioniskas,tai dar neradau sau atsakymo... Gal del to,kad man vaikai tokie brangus,tai viska per savo prizme vertinu 4u.gif Aisku, geriau taip negu abortas,tai cia vienareiksmiskai.
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 12 10, 20:08)
Aisku, geriau taip negu abortas,tai cia vienareiksmiskai.

Tai čia ir yra point'as. Aišku yra ir na sakykim tobulesnis variantas, bet tas netobulas irgi jau duoda labai daug. :] Pavadinimas ten apie gyvenimą, jis viso filmo ašis ir yra, o ne tik kad staiga visi tobulais krikščionimis patampa. Man gal irgi atrodo, kad aš taip negalėčiau, bet kitas yra kitas. Plius tas "open adoption", kuris minimas filme nėra taip, kad visiškai nebematysi augant. Na žodžiu jau nuklydau į lankas :], tai baigiu. Mane jis užkabino. O kad savo vertybes-nevertybes persikratai, kad filmas skatina mąstyti taigi gerai.

Dar man "Nutapyta" gražus. Nežinau ar minėta. Ne apie "sterilius" žmones, bet apie tai kaip gyja tai, kas mūsų visuomenėj, kai sužeidžiama, dažniausiai atrodo nebepagydoma - santuokinis ryšys.

Ir šis, "Muzika suradusi mus", manyčiau jau irgi žinomas, gal ir nėra "krikščioniškas", bet vertas dėmesio, o jei atidžia žiūrėsi gali ir įdomių paralelių pamatyt. :]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 10 gruodžio 2011 - 22:17
smile.gif+2011 12 10, 21:49-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 12 10, 21:49)
kad filmas skatina mąstyti taigi gerai.

Butent drinks_cheers.gif
O kur galima paziureti tavo nurodytus filmus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 10 gruodžio 2011 - 23:09
Na "Nutapyta" tai išleistam dvd mačiau (buvau pasiskolinus), tik nepamenu kokia kalba, "Muzika suradusi mus" gal irgi kur pardavime yra, nes mačiau su lietuvišku vertimu, ne tik titrais. Kažkodėl manau, kad ir TV rodė. "Neitin legalių" versijų plaukioja internete.

Angliškai online (aišku kokybė "atatinkama"):

Painted Veil

August Rush (Muzika suradusi mus).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 11 gruodžio 2011 - 00:36
smile.gif+2011 12 11, 00:23-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 12 11, 00:23)
Na "Nutapyta" tai išleistam dvd mačiau (buvau pasiskolinus), tik nepamenu kokia kalba, "Muzika suradusi mus" gal irgi kur pardavime yra, nes mačiau su lietuvišku vertimu, ne tik titrais. Kažkodėl manau, kad ir TV rodė. "Neitin legalių" versijų plaukioja internete.

Angliškai online (aišku kokybė "atatinkama"):

Painted Veil

August Rush (Muzika suradusi mus).

Aciu aciuks.gif
Atsakyti
Beje, puslapis per berods kurį (nors nesu tikra) radau ir čia jau aptarinėtą "to save a life". Christian Film database. Gal bus vertingas ir jums.
Atsakyti