labai labai aciu!!!!!!!
QUOTE(varna575 @ 2009 04 27, 18:53)
Man labai grazus modeliukas
jei akmenim neuzmetysit, tai pasakysiu: dar virsutini kampeli patampyt reiktu, kad vienodai kaklas sueitu..
QUOTE(prunskiene @ 2009 04 30, 18:11)
Man labai grazus modeliukas
jei akmenim neuzmetysit, tai pasakysiu: dar virsutini kampeli patampyt reiktu, kad vienodai kaklas sueitu..
Ačiū Išties tai nuotraukoj jis man visas toks pokreivis, reikėjo prieš tai pasitvarkyti O dėl viršutinio kampo - reikės sagą persiūti, nes ji čia viską iškraipo
QUOTE(winia @ 2009 05 01, 17:53)
Merginos, gal man padėtumėte suprasti, kaip megzti / , rodyklę į viršų ir v simbolius? kaip tik neišbandžiau, na niekaip nesigauna raštas
Trys sumegztos kartu, bent man taip atrodo
Rašo, kad dvi sumegti kartu iš kairės, vieną akį pertraukti per sumegztas.
QUOTE(varna575 @ 2009 04 30, 20:03)
Ačiū Išties tai nuotraukoj jis man visas toks pokreivis, reikėjo prieš tai pasitvarkyti O dėl viršutinio kampo - reikės sagą persiūti, nes ji čia viską iškraipo
Persiusi ir bus idealu. Man labai rastas ir spalva patinka.. na ir aisku, juoda po apacia spalva irgi savo grozio prideda- derinukas puikus iseina
QUOTE(zinulė @ 2009 05 01, 18:05)
Trys sumegztos kartu, bent man taip atrodo
Aš bandžiau būtent tas tris sumegzti, bet jau nuo antros rašto eilės nebeatitinka man akys turbūt teks mesti, nes niekaip nesuprantu rašto, o maniau moku megzti ir dar kaip tyčia vokiečių kalbos visai nesuprantu
QUOTE(winia @ 2009 05 01, 19:01)
Aš bandžiau būtent tas tris sumegzti, bet jau nuo antros rašto eilės nebeatitinka man akys turbūt teks mesti, nes niekaip nesuprantu rašto, o maniau moku megzti ir dar kaip tyčia vokiečių kalbos visai nesuprantu
O kaip pats raštas atrodo? Gal ką atrastume
QUOTE(zinulė @ 2009 05 01, 19:22)
O kaip pats raštas atrodo? Gal ką atrastume
va turiu šilkinių siūlų tokios pana6ios spalvos, man rodos taip gražu iš tų siūlų būtų
aš kažko iš esmės nesuprantu, nes man toj antroj rašto eilutėj jau iki tos rodyklės neatitinka raštas.
man atrodo, reikia nepaisyti tų juodų langelių kai jų nepaisau, tada atrodo atitinka raštas
QUOTE(winia @ 2009 05 01, 19:29)
man atrodo, reikia nepaisyti tų juodų langelių kai jų nepaisau, tada atrodo atitinka raštas
visgi ne, tada akių per mažai gaunasi