Ašarėle,labai gražus tavo darbelis.
Rodau ir aš savo paskutinį,jau tikrai paskutinį šiltą šį sezoną
mergaitės,
žiūrėjau antradienį gyvenimą pagal moteris ir ten buvo ponia su gražiu nertu megztukėliu ir gėlių. Mačiau čia kažkur aprašymą kaip nerti, bet kaip tyčia, nerandu, gal pagelbėsit
žiūrėjau antradienį gyvenimą pagal moteris ir ten buvo ponia su gražiu nertu megztukėliu ir gėlių. Mačiau čia kažkur aprašymą kaip nerti, bet kaip tyčia, nerandu, gal pagelbėsit
QUOTE(jurginėlis @ 2009 04 23, 18:49)
mergaitės,
Tikriausiai ta ponia tai L.Mertinienė.. ir jeigu mano atmintis manęs nepaveda, nes tik anonsą mačiau, tai ji ten buvo su nertiniu iš airiškų nėrinių.. Oi kaip aš čia sudėtingai parašiau..
Siūlau kreiptis į La Perlą, ji kuria tokius grožius ...
QUOTE(Viliuteee @ 2009 04 23, 18:38)
Ašarėle,labai gražus tavo darbelis.
Ačiū
Gražus mezginukas kaip ir visi kiti Labai jau gražus pynių pynimas
Viliuteee, labbai daili liemene
Rodausi ir as dar vienu, kad ir ne dabar darytu
Rodausi ir as dar vienu, kad ir ne dabar darytu
Na ką rodytis, tai rodytis
Čia jau demonstruotas mamos megztinukas:
O čia dukrytės megztinukas
QUOTE(Viliuteee @ 2009 04 25, 20:29)
labai gražus megztukas,ir dukrytė mėlynakė labai graži
Labai malonu . Manekenė buvo nusiteikus, tai pozavo , o mama vos spėjo pozas gaudyt
QUOTE(Ašarėlė @ 2009 04 25, 21:03)
Na ką rodytis, tai rodytis
Ir mama, ir dukra gražiai pasipuošusios Labai gražūs darbeliai Ir manekenė labai žaismingai nusiteikus