QUOTE(inesasim @ 2009 04 07, 21:18)
dabar kita darbeli užbaiginėju ir tada jau griebsiu
pats raštas tikrai nesudėtingas: geros/blogos, sumezgimai ir užmetimai...
daugiausiai nerimo kelia tie užmetimai, tad jei kas laisvalaikiu užsimanys iššukio - maloniai prašom - išbandykit ir tada pasidalinkit
o mezgasi vertikaliai
Papildyta:
čia dar pamąstymui... rašo, jog blogąsias eiles megzti pagal raštą, o užmetimus išv. a. o aš galvojau kad jas reiks kažkaip nuleidinėt vienu žodžiu... nepabandysiu nesužinosiu ačiū kad išklausėt
pats raštas tikrai nesudėtingas: geros/blogos, sumezgimai ir užmetimai...
daugiausiai nerimo kelia tie užmetimai, tad jei kas laisvalaikiu užsimanys iššukio - maloniai prašom - išbandykit ir tada pasidalinkit
o mezgasi vertikaliai
Papildyta:
čia dar pamąstymui... rašo, jog blogąsias eiles megzti pagal raštą, o užmetimus išv. a. o aš galvojau kad jas reiks kažkaip nuleidinėt vienu žodžiu... nepabandysiu nesužinosiu ačiū kad išklausėt
Taigi, reikia bandyti Mano pirma mintis irgi buvo, kad reikės akis nuleisti, kad gautusi takelis Man tik įdomu, ar tuos du užmetimus reikėtų išmegzti kaip dvi akis, ar kaip vieną Bet greičiausiai dvi, nes tada akių pritruktų Kuo toliau, tuo mažiau man tas raštas atrodo paprastas Bet kaip sako liaudies išmintis: akys - baimininkės, rankos - darbininkės Sėkmės ir laukiu rezultato