Jovela....aš be žodžių...kokia graži , o atnara ir su rankom megzta ar su mašina, nu nerealus kruopštumas
Naiste777 juodukė gražuolė
QUOTE(Karusia @ 2009 06 03, 16:33)
priminkit kiek amžių egzistuoja parakas ir kiek amžių gyvavo lazdos ir kardai?
beje - kūdikį visvien glaudžiame prie kairės pusė, nes jis greičiau nurimsta, girdėdamas mamos širdį tas pat su sveikinusi - kodėl tiesiame dešinę ranką? tam, kad parodytume, jog esame neginkluoti. iš amžių glūdumos atėjusi tradicija
beje - kūdikį visvien glaudžiame prie kairės pusė, nes jis greičiau nurimsta, girdėdamas mamos širdį tas pat su sveikinusi - kodėl tiesiame dešinę ranką? tam, kad parodytume, jog esame neginkluoti. iš amžių glūdumos atėjusi tradicija
Taip ir nesupratau, palaidinės užkeitimą reikia daryti į kairę (ar dešinę) dėl kardo, ar dėl kūdikio?
QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 03, 16:29)
Taip ir nesupratau, palaidinės užkeitimą reikia daryti į kairę (ar dešinę) dėl kardo, ar dėl kūdikio?
QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 03, 17:29)
dėl smegeninės
[quote=nuosirdi,2009 06 03, 18:02]
Jovela....aš be žodžių...kokia graži , o atnara ir su rankom megzta ar su mašina, nu nerealus kruopštumas
Aciu uz grazius pagyrimus, ji nerta rankomis, mano pacios O as ir nezinojau kad yra nerimo masina?
Aciu uz grazius pagyrimus, ji nerta rankomis, mano pacios O as ir nezinojau kad yra nerimo masina?
QUOTE(Jovela @ 2009 06 03, 20:01)
sorry, kad paklausiau
[quote=Jovela,2009 06 03, 09:08]
Sveikutes, stai ir as baigiau savo darbeli.
Nuostabiai atrodo
Nuostabiai atrodo
[quote=Zuzanėlė,2009 06 04, 11:23]
Nuostabiai atrodo
[/quote]
Ačiū jums
Papildyta:
Tikrai nepykstu, cia man komplimentas
Nuostabiai atrodo
[/quote]
Ačiū jums
Papildyta:
QUOTE(nuosirdi @ 2009 06 03, 22:51)
sorry, kad paklausiau
Tikrai nepykstu, cia man komplimentas
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2009 05 07, 18:39)
mergaites gal galetumet paaiskiti kaip nerti si stebukla, koks rastelis ir nuo ko pradeti, dar tik pradedancioji esu bet jau zadu ne nuo serveteliu pradeti
paaiskinkite zioplai mergaitei