Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinis riebalų nusiurbimas

QUOTE(laurashine @ 2013 10 27, 15:32)
Labai idomu kaip sekasi po tradicinio nusiurbimo, ar ilgai reikia vaikscioti su tampremis?

pas mane nugara pasiurbta ir šonai. kojos - lazeriu. galiu pasakyt, kad po vakuuminio man greičiau sugijo (gal dėl to kad skirias lokacijos, skirtingai gijo), korsetą vienodai maždaug reikėjo laikyt - apie 1-2 mėn. po lazerio buvo efektas bet dabar siurbčiau vakuumu - tiek dėl kainos, tiek dėl rezultato. O ir noriu siurbt kojas pakartotinai paprastai. Su lazeriu grynai tik sankaupos siurbiamos - jei guziukas tai guziukas, netarkuoja visos kojos... tai gavos tokiom juostom nusiurbta - juosta be riebalo, o kai koją lovoj gulint sulenkiu, aplink tą juostą jaučiu kur nesiurbta.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas1 @ 2014 01 21, 21:18)
Merginos, jei planuojate kreiptis pas plastinį chirurgą Saulių Vikšraitį (operuoja Kaune, konsultuoja Kaune ir Vilniuje) - parašykite man į AZ - turiu info kaip gauti nuolaidą  4u.gif

Ši informacija galioja, jei kreiptumėtės pas Saulių Vikšraitį pirmą kartą.
Atsakyti
Pasiskaičiau apie lazerinį nusiurbima ir vis tik manau kad geriau tas traadicinis.
Norėčiau pabandyti 2klinikineje ligonineje.
gal kuri daretes? butu įdomu sužinoti jųsų nuomone. mane domina pilvo ir juosmens sritis.
Atsakyti
QUOTE(simkalinimka @ 2014 03 01, 13:12)
Pasiskaičiau apie lazerinį nusiurbima ir vis tik manau kad geriau tas traadicinis.
Norėčiau pabandyti 2klinikineje ligonineje.
gal kuri daretes? butu įdomu sužinoti jųsų nuomone. mane domina pilvo ir juosmens sritis.

vat as irgi skaitinejau, domejausi, o dar va pries tai parasytos mergaites komentaras, kad tas lazerinis kazkaip ne taip issiurbia, tad irgi nusprendziau darytis tradicini, bet pries tai bandziau patekti pas Zviny konsultacijai 2 ligoninej...nepavyko, nes daktaro nebuvo, ir pasak, kazkokios bobeles (gal registratores) neaisku kada bus, bet mazdaug atvaziuokit gal rasit... blink.gif o tas aparatas, su kuriuo daro lazerini nusiurbimas sugedes nuo gruodzio men blink.gif ...skambinausi kazkur sausio pab.

tad tradicini nusiurbima (sedmenu ir uzpakalio) pasidariau pas Viksraiti, esu l. patenkinta, daug laiko nepraejo, ir dar esu siek tiek patinus, bet jau dabar neatsidziaugiu ka nusiurbe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rokce @ 2014 03 01, 13:39)
vat as irgi skaitinejau, domejausi, o dar va pries tai parasytos mergaites komentaras, kad tas lazerinis kazkaip ne taip issiurbia, tad irgi nusprendziau darytis tradicini, bet pries tai bandziau patekti pas Zviny  konsultacijai 2 ligoninej...nepavyko, nes daktaro nebuvo, ir pasak, kazkokios bobeles (gal registratores) neaisku kada bus, bet mazdaug atvaziuokit gal rasit... blink.gif o tas aparatas, su kuriuo daro lazerini nusiurbimas sugedes nuo gruodzio men blink.gif ...skambinausi kazkur sausio pab.

tad tradicini nusiurbima (sedmenu ir uzpakalio) pasidariau pas Viksraiti, esu l. patenkinta, daug laiko nepraejo, ir dar esu siek tiek patinus, bet jau dabar neatsidziaugiu ka nusiurbe  biggrin.gif

O kur jus cia daretes Kaune?
Atsakyti
QUOTE(simkalinimka @ 2014 03 01, 18:31)
O kur jus cia daretes Kaune?

parasiau juk, kad pas Viksraiti 4u.gif

http://www.viksraitis.com/
Atsakyti
Sveikos, merginos,
papasakokite, kaip sekėsi po pagurklio nusiurbimo? ar patinimas ilgai laikosi? neliko rando? važiuosiu pas Žvinį į konsultaciją, noriu ir pasirankioti info ir iš šono. šiaip ar taip juk veidelis, taip lengvai nepaslėpsi.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif

As tai tiesa pasakius bijau su tais atsiurbimais, juolab kai pas mane ir celiulitas yra. Girdejau, kad atsirado nauja procedura lietuvoj, korekcijos su Proshock ICE aparatu.

Cia siek tiek info apie ja :Kriolipolizės ir smūginių bangų sinergijos terapija, yra naujausia neinvazinė procedūra, skirta sumažinti poodinį kūno riebalų sluoksnį ir pluoštinį celiulitą tose vietose, kur daugiausia jie kaupiasi( pilvas, šlaunys, sėdmenys, rankos, nugara, blauzdos, pasmakrė ). Proshock Ice aparatas naudoja akustinių bangų ir kriolipolizės derinį. Kriolipolizė yra neinvazinis metodas, naudojamas pašalinti riebalines ląsteles, nesukeliant žalos kitiems audiniams. Akustinės (smūginės ) bangos yra naudojamos riebalinių ląstelių skaldymui bei sutelkia dėmesį į kolageninių sutrikimų struktūrą.
! Garantuotas apčiuopiamas rezultatas po pirmosios procedūros, apimtys sumažėja 1 - 4 centimetrais, tačiau galutinis rezultatas pasimato per 15-30 dienų.

Galvoju reikia pabandyti, uzsirasiau kitai savaitei, snekejau su klinikoj dirbanciom merginom, sake rezultatas matosi iskart. thumbup.gif
Atsakyti
kaip kainos?
pasidalinkit patirtimi po proceduru.
Atsakyti
Mergaites, as padariau atradima!!!!!

Pasidariau procedura ir likau tikrai apstulbusi ir maloniai nustebinta! Riebaliukai tirpsta valandom, o celiulitas praktiskai isnyko, liko dar vos vos! Po proceduros apimtys sumazejo iki sios dienos 4 cm ir 3 cm!!! o praejo laikas vos kelios dienos! nerealu clap.gif
Atsakyti
dziugu girdeti, kaip pati prcedura praejo? kiek kastavo?
pasidalinkit daugiau
Atsakyti
nepasimaukit, - Ajurveida - tiesiog reklamuotoja, visur tą patį rašo.... 4u.gif
Atsakyti