Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinis riebalų nusiurbimas

Gal kuri bandet spresti celiulito bedas lazeriniu nusiurbimu? As turiu celiulita kiek save pamenu. Buvo visokiu periodu gyvenime ir aktyvaus sporto ir minimalaus tuo pat metu svorio, bet cl buvo. Ko tik nebandziau, kremai, kavitacijos, ivyniojimai, limfodrenaziniai masazai, sportas + vakuminiai masazai, keli kursai po 10 vnt. Zodziu viska manau isbandziau. Dabar po visu gimdymu noreciau uztikrinto rezultato ir investiciju jam (nes jei suskaiciuoti kiek jau isleidau pinigu visoms proceduroms g.gif doh.gif ). O tada jau galima formos palaikymui visas minetas proceduras. Buciau labai dekinga uz pasisakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

As taip pat nekantriai laukciau pasisakymu visu, kurios bande naikinti celiulita lipolizes budu. Ar padeda?? Nebegaliu pernesti sio kuno bjaurojancio defekto verysad.gif verysad.gif as irgi isbandziau viska - vakuminius masazus, kavitacija, ozono injekcijas, limfodrenazini masaza, roll shaper aparata...velasmooth aparata...sportavau...esu liekna, sveikai maitinuosi, bet tos duobes ant koju ir sedmenu, klaiku sad.gif ir vis daugeja...gileja... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

dariausi lazerini nusiurbima pagurklio srityje, jei kas noretu daugiau info-pm arba parasykit i el.pasta m.meskyte@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 06 12, 18:23)
O sakykit iki operacijos jūs sportavot, maistą kažkiek žiūrėjot? Jeigu tarkim ne ir galvojat, kad dabar nereikia, tai tada taip ir yra. Nes esmė yra ta, kad lipoksija padeda pasiekti rezultatų greitai, bet kad juos išlaikyti reikia labai daug pastangų. Vos atsipalaiduoji ir iš karto nusiurbtas vietas išmeta duobėmis ir guzais. Tai pirmas ženklas, kad reikia koreguoti mitybą, mažinti porcijas. Turit visiškai atsisakyti riebių padažų, cukraus, bulkų, viso nesveiko maisto ir žinoma sportuoti. Nors mankštą namuose - pritūpimai, pratimai su guma.
Tiesa, o vakuuminį masažą ir limfodrenažą po operacijos darėtės? Šiaip jau reikia sueiti kursą 4u.gif  4u.gif  4u.gif

atsakysiu kitaip - po operacijos neėdžiau ir netukau. ne dėl storumo mano bėdos o būtent dėl sankaupų. kurias nusiurbus aplink baisus kraštas ir duobės..
kažkiek aišku matos, nes guzai nusiemė dideli tikrai. tačiau nėr gražu ir lygu..
kmi mano normalus, nesidariau op kad kūdintis ir nereiktų maisto žiūrėtis wink.gif
Atsakyti
Gal kas neseniai darėtės sėdmėnų, šlaunų srities lazerinę lipolizę? 4u.gif Taip norėtųsi dar daugiau nuomonių išgirsti..
Atsakyti
Sveiki,o gal kas yra pasidare riebalu nusiubima pilvelio ,smagkro bet ne lazerini o ta tradicini,berots vakumoni. :)Labai idomu kaip sekes..
Atsakyti
Labai idomu kaip sekasi po tradicinio nusiurbimo, ar ilgai reikia vaikscioti su tampremis?
Atsakyti
labas mergaites....turiu klausimuka, gal atsilieps,kurios operavosi pas Žvini, ar jis ir atlieka chirurgini nusiurbima?nes mane sis lazerinis visai nesuzavejo, juolab, kad prisiskaiciau, kad butent, chirurginis (vakuuminis) riebalų nusiurbimas yra veiksmingiausias ir efektyviausias norint pasalinti didesni riebabalinio audinio kieki 4u.gif
beje radau straipsni apie zviny ir jo kantaktus, gal kam pravers

http://kauno.diena.l...-visiems-414945
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2013 11 16, 18:30)
labas mergaites....turiu klausimuka, gal atsilieps,kurios operavosi pas Žvini, ar  jis ir atlieka chirurgini nusiurbima?nes mane sis lazerinis visai nesuzavejo, juolab, kad prisiskaiciau, kad butent,  chirurginis (vakuuminis) riebalų nusiurbimas yra veiksmingiausias ir efektyviausias  norint pasalinti didesni riebabalinio audinio kieki 4u.gif
beje radau straipsni apie zviny ir jo kantaktus, gal kam pravers

http://kauno.diena.l...-visiems-414945

jei vis dar aktualu brukstelkit i az.
Atsakyti
kas nors gal GK daretes lazerine lipolize?
Atsakyti
QUOTE(ilmaroman @ 2014 01 05, 16:30)
kas nors gal GK daretes lazerine lipolize?

As dariausi GK. Paskaityk mano postus. Visiskas pinigu praradimas - o kainavo brangiai, vienintele priezastis kodel nejau i teisma tai kad is Lietuvos isvaziavau
Atsakyti
Merginos, jei planuojate kreiptis pas plastinį chirurgą Saulių Vikšraitį (operuoja Kaune, konsultuoja Kaune ir Vilniuje) - parašykite man į AZ - turiu info kaip gauti nuolaidą 4u.gif
Atsakyti