Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinis riebalų nusiurbimas

QUOTE(kamputyje @ 2012 08 09, 10:12)
Satty, gal galite įdėti kelių nuotraukas prieš ir po?

Kol kas negaliu. Galiu parodyt kitu merginu su tokiom pat problemom is interneto
Atsakyti
QUOTE(Satty @ 2012 08 09, 06:31)

Suprantu Jūsų pyktį ir ačiū, kad dalinatės informacija 4u.gif
Manau, Jūsų vietoje būčiau sutikusi su nemokama operacija. Vien tai, kad jie ją siūlo, rodo, kad jie supranta, jog tą operaciją galima padaryti gerai.
Atsakyti
Labas,
Klubų ( gusaro kelnių ) ir kelių lazerinę lipolizę dariausi prieš kalėdas. Rezultatas - fantastiškas smile.gif
man nebereikia galvoti, kokias kelnes, kokį sijoną pirktis smile.gif Nemoku čia patalpinti foto - specialiai su tom pačiom treninginėm kelnėm nusifotogafavau prieš ir dabar - plika akimi matyti skirtumas. Turiu parduoti kompresines kelnes - jut tik dvi savaites dėvėjau rasaamanda@gmail.com 861137236.
Atsakyti
QUOTE(icequeen @ 2012 08 16, 20:15)
Labas,
Klubų ( gusaro kelnių ) ir kelių lazerinę lipolizę dariausi prieš kalėdas. Rezultatas - fantastiškas  smile.gif
man nebereikia galvoti, kokias kelnes, kokį sijoną pirktis smile.gif Nemoku čia patalpinti foto - specialiai su tom pačiom treninginėm kelnėm nusifotogafavau prieš ir dabar - plika akimi matyti skirtumas. Turiu parduoti kompresines kelnes - jut tik dvi savaites dėvėjau rasaamanda@gmail.com 861137236.

Džiaugiuosi už Jus thumbup.gif
Kur ir pas kokį gydytoją darėtės?
Atsakyti
Dariausi pas daktarą Žvinį BMP klinikoje Kaune.
Atsakyti
QUOTE(icequeen @ 2012 08 16, 20:15)
Labas,
Klubų ( gusaro kelnių ) ir kelių lazerinę lipolizę dariausi prieš kalėdas. Rezultatas - fantastiškas  smile.gif

Smagu girdėti, kad rezultatas geras. O foto pabandykit įkelti, visiems čia labai smalsu ax.gif yra forumo konsultacijos, kaip tą padaryti. Jei ne paslaptis, kokia kaina?
Atsakyti
icequeen, po kiek laiko matėsi galutinis rezultatas? Kiek laiko nešiojote kompresines kelnes? Su kokia nejautra darė? Buvo kokių nors mėlynių po procedūros? Po kiek laiko išleido namo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(icequeen @ 2012 08 16, 19:15)
Labas,

O lipolize daretes su nusiurbimu ar be? O keliu lipolize daretes is vidaus ar priekio?
Atsakyti
QUOTE(Satty @ 2012 08 21, 01:52)
O lipolize daretes su nusiurbimu ar be? O keliu lipolize daretes is vidaus ar priekio?

Kainavo 2500 klubai bei 2000 kelių vidinė pusė su nusiurbimu. Nejautra - vietinė. Net nepamenu, ar siųlė pilną narkozę, bet buvau prasitarusi gydytojui, kad esu nusistačiusi prieš tokią. Išvažiavau po operacijos po kelių valandu savu automobiliuku namo iš Kauno į Vilnių. Rezultatą mačiau jau tos pacios dienos vakąrą. Nors vakare ir gerokai patino ir po poros dienų atsirado isūdingos mėlynės, jas tepiau Lioton ir dar kažkokiu panašiu tepalu, tai gan greitai išsivaikščiojo. Kompersines kelnes dėvėjau 2 savaites.
Atsakyti
QUOTE(icequeen @ 2012 08 22, 09:58)
Kainavo 2500 klubai bei 2000 kelių vidinė pusė su nusiurbimu. Nejautra - vietinė. Net nepamenu, ar siųlė pilną narkozę, bet buvau prasitarusi gydytojui, kad esu nusistačiusi prieš tokią. Išvažiavau po operacijos po kelių valandu savu automobiliuku namo iš Kauno į Vilnių. Rezultatą mačiau jau tos pacios dienos vakąrą. Nors vakare ir gerokai patino ir po poros dienų atsirado isūdingos mėlynės, jas tepiau Lioton ir dar kažkokiu panašiu tepalu, tai gan greitai išsivaikščiojo. Kompersines kelnes dėvėjau 2 savaites.

O kaip odos perteklius? Juk netekus dalies riebalų, oda tai lieka, ypač ties keliais? Kaip smalsu pamatyt rezultatus blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Na, jei kelis kilogramus nuo kelių šalinčiau, gal ir būtų odos perteklius. Bet nuo kelių šimtų gramų - iškar po operacijos buvo padribę, bet greitai išsilygino.
Foto pataplinsiu, jei kas mane pamokins.
Atsakyti
sveikos visos.noreciau suzinoti kur geriausia atlikti lazerine riebalu nusiurbimo operacija kaune be narkozes klubu sriciai,kokia tai kaina butu siai dienai dekoju bigsmile.gif
Atsakyti