Užsienietiškuose portaluose skaičiau kai kurių gydytojų nuomonę (remiasi statistiniais stebėjimais), kad riebalų (t.t lazeriu) nusiurbimas duoda trumpalaikį efektą, t.y. susidaro toks įspūdis, kad kūnas "įsimena" savo riebalų masę ir ją 1-2 metų bėgyje ataugina vėl. Nusiurbtos riebalų ląstelės neatsistato, bet užtat padidėja kitos.
Dėl šios priežasties riebalų nusiurbimas rekomenduojamas tik liekniems žmonėms, turintiems probleminę zoną, pvz. taip vadinamas "jojiko kelnes". Riebalai atauga, tačiau pasiskirsto visame kūne tolygiai. Taip išeitų, kad nusiurbus keletą zonų iš karto rezultatas bus trumpalaikis, nevertas rizikos ir pinigų. Ir niekas nežino, kurioje vietoje tie riebalai ataugs, kaip pasikeis kūno kontūrai.
Jei tai tiesa, panašu, kad tai eilinis plastikos chirurgų biznis?
Labai norėtųsi sulaukti komentarų iš tų merginų/moterų, kurios lazerinį riebalų nusiurbimą darėsi prieš 1-2 metus. Kokie rezultatai po ilgesnio laiko, ar kartotumėte operaciją ir pan.
Ačiū iš anksto
QUOTE(FLAMEA @ 2009 04 07, 21:34)
Nors pries 3 metus uz jojiko kelniu nusiurbima sumokejau 3000lt
Klausimas po gero laiko tarpo : kaip pavyko? Ar patenkinta rezultatu? Ar neataugo vėl riebalai ir ar neliko suguzėjimų?
As sita procedura dariau pries 9menesius, kolkas esu labai patenkinta ir tikrai nesigailiu, o kas bus toliau, pamatysiu dar po metu, bet kazkaip netikiu, kad galetu ataugti tas ka nusiurbe, juk nusiurbia ne virssvori, o tik neproporcinga pertekliu. Dabar jei svoris kinta, tai ir formos atitinkamai kinta, bet proporcingai labai tikiuosi, kad niekas ir nepasikeis nei po metu, nei po 10
Papildyta:
Kumpiai tik 2000 kainuoja bmp klinikoj, del ju labiausia ir dziaugiuosi, pilva atrodo galejo ir daugiau nusiurbti, bet juk nusiurbia tik pertekliu, visa kita jau reikia mesti savom jegom nuo viso kuno proporcingai
Papildyta:
Ai, o korseta tai apie 3savaites nesiojau, bet man su juo netgi patogiau buvo, kazkaip drasiau
Papildyta:
Maniskiai nepastebejo, nes cia gal daugiau del saves viskas, juk savo trukumus visos ryskiau matom o del tu nerealiu pokyciu, tai.... Visos kudos butu jei uz tuos kelis tukstancius butu galima visa svori nusiurbti
Papildyta:
QUOTE(azija4 @ 2009 04 09, 14:21)
Na o man visai patiko tos nuotraukos nezinau kaip jus, bet as visur iziuriu, kad buvo kazkas daryta.
As pati labai noreciau sia vasara kuria nors viena vieta pabandyti nusisiurbti, arba kojas arba "kumpius" dar nenusprendziau kuria
Bet kaina irgi gasdina, bijau net uzsiiminti vyrui, tai jei per pora trejeta menesiuku nepavyks nusukt tu 6000 tukstanteliu, tai nezinau kaip bus
tiesa, kai skambinau telefonu ir teiravausi, kiek laiko po proceduros reik nesioti korseta, sake tik tris dienas, o vat internete buvau kazkur radusi, kad dvi savaites kazkaip per didele paklaida
As pati labai noreciau sia vasara kuria nors viena vieta pabandyti nusisiurbti, arba kojas arba "kumpius" dar nenusprendziau kuria
Bet kaina irgi gasdina, bijau net uzsiiminti vyrui, tai jei per pora trejeta menesiuku nepavyks nusukt tu 6000 tukstanteliu, tai nezinau kaip bus
tiesa, kai skambinau telefonu ir teiravausi, kiek laiko po proceduros reik nesioti korseta, sake tik tris dienas, o vat internete buvau kazkur radusi, kad dvi savaites kazkaip per didele paklaida
Kumpiai tik 2000 kainuoja bmp klinikoj, del ju labiausia ir dziaugiuosi, pilva atrodo galejo ir daugiau nusiurbti, bet juk nusiurbia tik pertekliu, visa kita jau reikia mesti savom jegom nuo viso kuno proporcingai
Papildyta:
QUOTE(Shakyra;) @ 2012 08 06, 22:52)
As sita procedura dariau pries 9menesius, kolkas esu labai patenkinta ir tikrai nesigailiu, o kas bus toliau, pamatysiu dar po metu, bet kazkaip netikiu, kad galetu ataugti tas ka nusiurbe, juk nusiurbia ne virssvori, o tik neproporcinga pertekliu. Dabar jei svoris kinta, tai ir formos atitinkamai kinta, bet proporcingai labai tikiuosi, kad niekas ir nepasikeis nei po metu, nei po 10
Papildyta:
Papildyta:
Ai, o korseta tai apie 3savaites nesiojau, bet man su juo netgi patogiau buvo, kazkaip drasiau
Papildyta:
QUOTE(Vi-Vian @ 2009 04 09, 16:55)
nu vat tas man ir nepatinka kad reikia "iziureti"
as manau, uz tokius pinigus figura turi buti zymiai grazesne visais atvejais, o ne kaip kuriais siek tiek lygesnis konturas. bent jau as tiek sumokejus noreciau matyti konkretu, rysku pokyti
kertu lazybu, kad kai kuriu moteru is foto namiskiai ir draugai net nepastebejo pokyciu
as manau, uz tokius pinigus figura turi buti zymiai grazesne visais atvejais, o ne kaip kuriais siek tiek lygesnis konturas. bent jau as tiek sumokejus noreciau matyti konkretu, rysku pokyti
kertu lazybu, kad kai kuriu moteru is foto namiskiai ir draugai net nepastebejo pokyciu
Maniskiai nepastebejo, nes cia gal daugiau del saves viskas, juk savo trukumus visos ryskiau matom o del tu nerealiu pokyciu, tai.... Visos kudos butu jei uz tuos kelis tukstancius butu galima visa svori nusiurbti
QUOTE(Shakyra;) @ 2012 08 06, 22:58)
..., juk nusiurbia ne virssvori, o tik neproporcinga pertekliu. Dabar jei svoris kinta, tai ir formos atitinkamai kinta, bet proporcingai labai tikiuosi, kad niekas ir nepasikeis nei po metu, nei po 10
Manau, kad svoris krinta proporcingai tada, kai jis proporcingai yra pasiskirstęs ant kūno. O mano figūros tipas - pats blogiausias, obuolio . Kojos kūdos, užpakalis irgi, klubai - vieni kaulai, o visas viršsvoris- ant talijos iš visų pusių ir viršutinės rankų dalies. O jei pradeda kristi svoris, tai jis krenta visų pirma nuo apatinės dalies, nors jo ten tiek ir tėra . Turėčiau būti tikra džiūsna, kad kūnas būtų proporcingas .
Kai paskaičiau, kad svoris grįžta į kitas kūno vietas, tai susinervinau, kad gali riebalai ataugti netinkamoje vietoje, pvz. ant pečių, kurie ir taip platūs. Atrodyčiau kaip Švarcnegeris Jei augtų ant klubų, užpakalio ir šlaunų, tai tik apsidžiaugčiau, bet jis ten nelinkęs augti.
Reikia konsultuotis su gydytojais, tik nežinau, kiek jie tos tiesos sako, kai finansiškai taip suinteresuoti...
QUOTE(Shakyra;) @ 2012 08 06, 22:58)
Jūms lazeriniu būdu mažino klubų apimtį? Ar turėjot 'jojiko' kelnes, ar tiesiog jie proporcingai per dideli buvo? Kaip oda atrodo, ar stangri tose vietose, kur siurbė?
Dėkoju, jei atsakysit
Sveikos,
Mano kojos linkusios kaupti riebalus didejant svoriui ir keliai tokie storoki man atrode, tad susigundziau as mazdaug pries 1.5 metu pasidaryti abieju keliu riebalu nusiurbima lazeriu pas gyd. Maslauska grozio chirugijoj Kaune.
Pamenu abu keliai kainavo 1500 taip sutarem konsultacios diena, padare keleta fotografiju, pasake kaip vyks operacija. Apziurejes kuno apatine dali siule ir chirurgine sedmenu riebalu, vadinamuju jojiko kelniu operacija atlikti prie to pacio. Sakiau kad sportuoju, bet sita vieta pas mane visad liks problemine. Atsisakiau. Tiesa, gydytojas, aiskiai pasake, kad rezultas bus matomas tik po kokiu 4 mėn. mazdaug ant vasaros, bet po operacijos ka valgai reiks vistiek prisisziuret. Nereiskia, kad viska valgysiu, o riebalai ant keliu nebesikaups.
Atvykus sutarta lazerines operacijos diena, paaiskejo, kad turesiu moket 2000, pasakiau gyd kad taremes uz mazesne kaina, jis bande aiskinti kad taip pasizymejo, bet galu gale sutiko uz ta pacia 1500 kaina. Tas truputi sunervino, nes galu gale buvo prirasyta ir chirurgine jojiko kelniu operacija, ka atsisakiau daryt konsultacijos diena. Nu zodziu.
Man dare pilna narkoze, nes atsibudau tik palatoje, kurioje praleidau nakti. Ryte gavau pusrycius ir isvaziavau. Galima buvo be nakvynes, bet as apskritai pirma kart gyvenime dariausi kazkokia operacija, tad del viso pikto pasilikau. Ryte dar apziurejo ir pleistrais sutvarste, liepe 2 savaites kompresines kelnes devet, vartoti mazai riebalu turinti maista, vengti fizinio kruvio. Po dvieju savaiciu atvykti apziurai.Visa ta laika vaiksciojau su taips paciais kompresinais pleistrais. Kojas maude, tempe gal tik dvi dienas. Israsytu nuskausminamuju neprireike. Po dvieju savaiciu istrauke siulus, nujime pleistrus, tepiau geli nuo sumusimo. Nuo lazerio adatu (ar kanuliu kaip jos vadinamos) buvo matomos keturios duriu zymes ir aisku dideles melynes. Melynes praejo, duriu zymes dar gerus puse metu buvo ryskesnes. Dabar tik as pati zinau kuriose vietose. Gal padejo tepamas tepalas nuo randu. Tiesa, gyd. pasiule darytis limfodrenazini(vakumini) masaza pas juos klinikoje po to kai isnyks melynes. As susiradau kitur ir saziningai dariausi 10 proceduru. Kaip iprastai lankiau aerobika, kartais lauko tenisa, puse metu vengiau akivaizdziai riebaluose gaminto maisto, bandeliu, neatsisakiau tik sokolado. Del efekto, butu idomu sulyginti tada darytas nuotraukas pries ir po operacijos, nes kojos lyg dailesnes vizualiai, pilnu keliu lyg nera, nors valgau viska ir sportuoju kaip iprastai, tiesa numeciau ir svorio.
Visgi, kaip gydytojas sake ir pati matau didesnis efektas butu jei chirurgini nusiurbima buciau darius. Nes tikejausi kad nuo keliu virsaus riebalus pasalins, bet neva daryt negali, tad padailino tik sonus.
Mano kojos linkusios kaupti riebalus didejant svoriui ir keliai tokie storoki man atrode, tad susigundziau as mazdaug pries 1.5 metu pasidaryti abieju keliu riebalu nusiurbima lazeriu pas gyd. Maslauska grozio chirugijoj Kaune.
Pamenu abu keliai kainavo 1500 taip sutarem konsultacios diena, padare keleta fotografiju, pasake kaip vyks operacija. Apziurejes kuno apatine dali siule ir chirurgine sedmenu riebalu, vadinamuju jojiko kelniu operacija atlikti prie to pacio. Sakiau kad sportuoju, bet sita vieta pas mane visad liks problemine. Atsisakiau. Tiesa, gydytojas, aiskiai pasake, kad rezultas bus matomas tik po kokiu 4 mėn. mazdaug ant vasaros, bet po operacijos ka valgai reiks vistiek prisisziuret. Nereiskia, kad viska valgysiu, o riebalai ant keliu nebesikaups.
Atvykus sutarta lazerines operacijos diena, paaiskejo, kad turesiu moket 2000, pasakiau gyd kad taremes uz mazesne kaina, jis bande aiskinti kad taip pasizymejo, bet galu gale sutiko uz ta pacia 1500 kaina. Tas truputi sunervino, nes galu gale buvo prirasyta ir chirurgine jojiko kelniu operacija, ka atsisakiau daryt konsultacijos diena. Nu zodziu.
Man dare pilna narkoze, nes atsibudau tik palatoje, kurioje praleidau nakti. Ryte gavau pusrycius ir isvaziavau. Galima buvo be nakvynes, bet as apskritai pirma kart gyvenime dariausi kazkokia operacija, tad del viso pikto pasilikau. Ryte dar apziurejo ir pleistrais sutvarste, liepe 2 savaites kompresines kelnes devet, vartoti mazai riebalu turinti maista, vengti fizinio kruvio. Po dvieju savaiciu atvykti apziurai.Visa ta laika vaiksciojau su taips paciais kompresinais pleistrais. Kojas maude, tempe gal tik dvi dienas. Israsytu nuskausminamuju neprireike. Po dvieju savaiciu istrauke siulus, nujime pleistrus, tepiau geli nuo sumusimo. Nuo lazerio adatu (ar kanuliu kaip jos vadinamos) buvo matomos keturios duriu zymes ir aisku dideles melynes. Melynes praejo, duriu zymes dar gerus puse metu buvo ryskesnes. Dabar tik as pati zinau kuriose vietose. Gal padejo tepamas tepalas nuo randu. Tiesa, gyd. pasiule darytis limfodrenazini(vakumini) masaza pas juos klinikoje po to kai isnyks melynes. As susiradau kitur ir saziningai dariausi 10 proceduru. Kaip iprastai lankiau aerobika, kartais lauko tenisa, puse metu vengiau akivaizdziai riebaluose gaminto maisto, bandeliu, neatsisakiau tik sokolado. Del efekto, butu idomu sulyginti tada darytas nuotraukas pries ir po operacijos, nes kojos lyg dailesnes vizualiai, pilnu keliu lyg nera, nors valgau viska ir sportuoju kaip iprastai, tiesa numeciau ir svorio.
Visgi, kaip gydytojas sake ir pati matau didesnis efektas butu jei chirurgini nusiurbima buciau darius. Nes tikejausi kad nuo keliu virsaus riebalus pasalins, bet neva daryt negali, tad padailino tik sonus.
QUOTE(sesolvita @ 2012 08 07, 13:47)
Sveikos,
Keista, kad darė pilną narkozę . Visur pabrėžiama, kad pilna narkozė nereikalinga, o pacientas po lazerinio nusiurbimo iš karto važiuoja namo. Dar keisčiau, kad kažką siuvo (minėjot, kad traukė siūlus) Peržiūrėjau daug Europos klinikų svetainių, kai kur rašo, kad iš viso siūti nereikia, likę apie siūles neužsimena. Man čia labiau primena paprastą riebalų nusiurbimą, o ne taip vadinamą smart liposuction.
As dariausi sia procedura (lazerine lipolize be nusiurbimo) pries kokius 1,5 metus GK klinikoje, man rodos rasiau kazkurioj temoj, gal ir sioj.. Man asmeniskai butu labai idomu suzinoti apie teigiamus rezultatus is "lieknu" merginu (neisizeiskit nesilaikancios saves tokiomis), t.y. is tu kurio visiskai neniskundzia del apimciu ar virssvorio, bet tik del lokaliu riebalu sankaupu, kurios gadina konturus. Esme tame, kad jei yra virssvoris ir prie riebalu lipolizes gydytojas duoda tokius patarimus kaip vakuuminis masazas, valgyti maziau riebalu bulkuciu daugiau sporto - galite net nesidaryti sios lipolizes, tiesiog pradekit daugiau sportuot, maziau valgyt ir tikrai suliekniesit be jokiu operaciju. Labai didele tikimybe kad paskutinio komentaro autore del to ir sulieknejo, o ne del lipolizes. O vat ka daryt jei lieknet jau nera kur? Gyvent trukdo tik lokalios sankaupos, gadinancios konturus, kurios po lipolizes taip niekur ir nenuejo? As asmeniskai noriu bylinetis su ta klinika, kad grazintu visus pinigus, nes skaitau kad mane tiesiog apgavo. Konsultacijos metu mane visiskai itikino, kad negali taip buti, kad rezultatu nebus, o as to klausiau, nes turejau itarimu. Taigi - rezultatu nera. Buvau nuejus i klinika, pradejau uzdavinet klausimus - o man pradejo aiskinti kad rezultatas tikrai yra, tik as jo nematau. Atsiprasau, koks zmogus sutiks moketi beprocius tukstancius litu uz nematoma rezultata? Argi ne matomumo siekiant moterys ryztasi operacijoms? As ir nuotraukas dariausi ir apimtys matavausi pries ir po - rezultato tikrai nera.
QUOTE(Satty @ 2012 08 08, 04:28)
As dariausi sia procedura (lazerine lipolize be nusiurbimo) pries kokius 1,5 metus GK klinikoje, ...
Nuoširdžiai patariu nesibylinėti. Nebent pati turite teisininko išsilavinimą, ar nemokamą teisininką pašonėje. Ir degate kerštu. Bet bylą laimėti šansų nėra, nebent patampyti klinikos savininkus po teismus. Patirsite dar daugiau išlaidų. Gali tekti apmokėti ir kitos pusės advokatus...
Tai, kad pati žinote, kad operacija nepadėjo, dar nereiškia, kad tai įrodysite. Ar matuojant apimtis tai buvo kažkur užfiksuota, kad būtų klinikos atstovo parašas? Ar įrodysite, kad po operacijos sportavote lygiai tiek pat, kiek prieš operaciją, valgėte tiek pat ir tokį patį maistą? Kokią sutartį/sutikimą pasirašėte prieš operaciją, gal ten paminėta, kad pokyčiai gali būti minimalūs?... Nes teisme Jums reikės įrodyti, kad Jus apgavo, o ne jiems įrodyti, kad jie neapgaudinėjo. Tai skirtingi dalykai.
Šiaip jau ši Jūsų antireklama šiai klinikai nemažai nuostolių atneš...
Aišku,galima bandyti su klinika tartis, kad jie antrą operaciją pabandytų atlikti nemokamai, gal pirma buvo atlikta nekokybiškai, pvz. blogai buvo nustatyta aparatūra.
QUOTE(Satty @ 2012 08 08, 03:28)
As dariausi sia procedura (lazerine lipolize be nusiurbimo) pries kokius 1,5 metus GK klinikoje, man rodos rasiau kazkurioj temoj, gal ir sioj.. Man asmeniskai butu labai idomu suzinoti apie teigiamus rezultatus is "lieknu" merginu (neisizeiskit nesilaikancios saves tokiomis), t.y. is tu kurio visiskai neniskundzia del apimciu ar virssvorio, bet tik del lokaliu riebalu sankaupu, kurios gadina konturus. Esme tame, kad jei yra virssvoris ir prie riebalu lipolizes gydytojas duoda tokius patarimus kaip vakuuminis masazas, valgyti maziau riebalu bulkuciu daugiau sporto - galite net nesidaryti sios lipolizes, tiesiog pradekit daugiau sportuot, maziau valgyt ir tikrai suliekniesit be jokiu operaciju. Labai didele tikimybe kad paskutinio komentaro autore del to ir sulieknejo, o ne del lipolizes. O vat ka daryt jei lieknet jau nera kur? Gyvent trukdo tik lokalios sankaupos, gadinancios konturus, kurios po lipolizes taip niekur ir nenuejo? As asmeniskai noriu bylinetis su ta klinika, kad grazintu visus pinigus, nes skaitau kad mane tiesiog apgavo. Konsultacijos metu mane visiskai itikino, kad negali taip buti, kad rezultatu nebus, o as to klausiau, nes turejau itarimu. Taigi - rezultatu nera. Buvau nuejus i klinika, pradejau uzdavinet klausimus - o man pradejo aiskinti kad rezultatas tikrai yra, tik as jo nematau. Atsiprasau, koks zmogus sutiks moketi beprocius tukstancius litu uz nematoma rezultata? Argi ne matomumo siekiant moterys ryztasi operacijoms? As ir nuotraukas dariausi ir apimtys matavausi pries ir po - rezultato tikrai nera.
As laikau save liekna, tik dabar dar labiau svoris nukrito:) Kaip minejau, kad dariausi keliu riebalu salinima lazeriu butent del riebalu sankaupu ties keliais. Butent per konsultacija gydytojas pabreze, kad gryzta neva nepatenkintu "damu" kurios savo gyvenimo bude nieko nepakeite, toliau nesportuoja ir valgo maisto neziuredamos, tad joms rezultatu ir nebuna. Tad ir mane tuo paciu perspejo, kad tuos kelis menesius visgi maista paziuret kad nebutu daug riebalu. Del vakuminio masazo, tai aiskino kad taip greiciau issivaiksto sunaikinti riebalai ir greiciau buna matomas rezultatas, o siulai buvo perverti per tas mazas skylutes kurios liko po lazerio. O del narkozes, tai kaip sake dazniausiai taiko vietine nejautra, bet gali buti taikoma ir bendroji. Del man taikytos narkozes, tai gerai nepamenu kokia taike, bet faktas kad operacineje uzmigau ir nubudau jau palatoje:)
Atsakant del efekto, tai pati nesu tikra ar jis yra, gaila, kad as nepasimatavau pries ir po. Viena zinau, kad bent keliams tokios operacijos nesirinkciau.
QUOTE(gyvenkim linksmiau @ 2012 08 08, 08:16)
Nuoširdžiai patariu nesibylinėti. Nebent pati turite teisininko išsilavinimą, ar nemokamą teisininką pašonėje. Ir degate kerštu. Bet bylą laimėti šansų nėra, nebent patampyti klinikos savininkus po teismus. Patirsite dar daugiau išlaidų. Gali tekti apmokėti ir kitos pusės advokatus...
Tai, kad pati žinote, kad operacija nepadėjo, dar nereiškia, kad tai įrodysite. Ar matuojant apimtis tai buvo kažkur užfiksuota, kad būtų klinikos atstovo parašas? Ar įrodysite, kad po operacijos sportavote lygiai tiek pat, kiek prieš operaciją, valgėte tiek pat ir tokį patį maistą? Kokią sutartį/sutikimą pasirašėte prieš operaciją, gal ten paminėta, kad pokyčiai gali būti minimalūs?... Nes teisme Jums reikės įrodyti, kad Jus apgavo, o ne jiems įrodyti, kad jie neapgaudinėjo. Tai skirtingi dalykai.
Aišku,galima bandyti su klinika tartis, kad jie antrą operaciją pabandytų atlikti nemokamai, gal pirma buvo atlikta nekokybiškai, pvz. blogai buvo nustatyta aparatūra.
Aciu uz nuomone!
Matavimai buvo atliekami, tik labai "protingai", ne su paprastu centrimetru, o tokiu specialiu prietaisu kurio paprastas zmogus nesupranta - su tuo prietaisu atseit rezultatas buvo. Tuos rezultatus galima lengvai padirbti, nes jie sutartyje nefiguruoja. De facto turiu tik sutarti ir klinikoje darytas nuotraukas iki ir po puses metu - is kuriu matosi, kad rezultato nera. Ir siaip jei pamatytumet gyvai mano kelius tikrai nepatiketumet kad buvo kazkas gero padaryta - kaip tik patartumet ka nors pasidaryti.
Per konsultacija kai tik mane daktare pamate is kart pasake kad su svoriu cia problemu nera ir abejoniu nekyla del sveiko gyvenimo budo, kad cia greiciausiai genetiska problema, bet ja galima istaisyti.
Degu ne tiek kerstu, kiek noru susigrazinti pinigus, nes sumokejau tikrai labai daug. Buciau likus patenkinta, jei butu bent minimalus rezultatas, bet jis visiskai nulinis.
Kai atejau deretis del pinigu grazinimo, pasakiau kad likciau patenkinta atgavus 85% sumos . Jie pradejo siulyti daryti pakartotine operacija uz mazesnius pinigus (na ir naglumas), atsisakiau, tada pasiule nemokamai - irgi atsisakiau, nes kam traumuot save jei metodas akyvaizdziai neveikia. Tada daktare pasiule daryt lipolize su nusiurbimu, bet kad surinks visus popierius kad as veliau neturesiu pretenziju del pakritusios odos. Aisku, atsisakiau. Kai manes paprase palikti rastiska pretenzija, atsiunte registruota atsakyma su juokinga atsisakymo grazinti pinigus priezastimi: daktare buvo rekomendavusi atlikti 4 vakuuminio masazo seansus, kuriu as a-lia nebuvau atlikus, todel jie skaito kad as neivykdziau nurodymu ir jie neprisiima atsakomybes. O dabar juokingiausiai momentas - proceduras as buvau atlikus, ir ne 4 o 10 - cekius turiu, tik ne ju klinikoje, o pas konkurentus, nes dvigubai pigiau! Jiem aisku nepatiko, nes papildomi pinigai nuplauke.
Jeigu daktarai yra apgauliai, jie turi buti teisiami, jeigu jie patys nezino ko tiketis ir siaip praktikuojasi - turi arba daryti operacijas nemokamai, arba uz simbolines kainas, arba praktikuotis ant kiaulienos. Jeigu nemoka nustatyti aparaturos - tokia klinika isvis turi buti uzdaryta, nes neteisingas aparaturos nustatymas gali baigtis baisiais nudegimais, as maciau internete pavyzdzius - priesui nepalinkesi.
Bylos dar nepradejau. Turiu ir drauga-teisininka. Panorejus, galima ir didesni skandala pakelt negu forumo puslapiuose - tam ir skirta mass media, klinikai tas tikrai pakenktu. Be to noriu ir jums atnest naudos, pasidalinus patirtimi.
Satty, gal galite įdėti kelių nuotraukas prieš ir po?