Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinis riebalų nusiurbimas

QUOTE(moteris-ne-indaplove @ 2010 04 16, 14:06)
MAGNETISM, man irgi idomu, kiek kainavo, jei ne paslaptis ax.gif

Ir man blush2.gif
Atsakyti
Sveikos!

Buvau nuvykus į Kauną pas dr. Kaikarį konsultacijai, bet atsisakiau operacijos. Mane išgasdino tai kas buvo parodyta nuotraukose ir pasiūlyta man asmeniškai. Viskas prieštaravo tam, ką aš žinau apie šį metodą ir ką norėjau gauti rezultate, o norėjau aš labai nedau - sumažinti ir išlyginti vidines šlaunų ir kelių puses (viršsvorio neturiu visai). Susidarė įspūdis, kad daktaras turi labai nedaug patirties ir naudoja šį metodą vos ne kaip priedą odos patempimui vietomis po įprastinės liposakcijos, ko man visiškai nereikia, nes daugiausia aš bijau nelygumų. Kiti prieštaravimai: 1 - kažkodėl turi būti daroma bent epidūrinė narkozė, kas šiaip nėra būtina lazerinei lipo; 2 - kompresine medžiagą tektų nešioti 4 savaites vietoj 3-7 dienų; 3 - rezultatas pasimatytų tik po 4-5 mėnesių; 4 - atmintinėje, kuri man buvo duota prieš operaciją, buvo surašyta viskas kaip įprastinei lipo, pvz galimas kraujo perliejimas dėl kraujo netekimo operacijos metu, stiprus skausmas, negalėjimas jūdėti kitą dieną ir pan. Žodžiu visą tai nėra tikroji lazerinė lipo, todėl išsigandau ir atsisakiau, bandau dabar atsikratyt savo problemos i-Lipo procedūrom, jei nepavyks, grišiu prie lazerinės lipo minties. Gal kas dar turit kokios patirties?
Atsakyti
Sveikos,negi niekas per tiek laiko nėra bandę šio metodo...mane ypač domintų pilvo srityje...?
Atsakyti
Maciau lazerine lipolize atlieka ir Kauno II ligoninej, ir kaina tokia sakyciau nebloga, idomu ar kas daresi ten?
Va, tik 800lt
Atsakyti
Sveikos, esu 2 dienos po lazerinio riebalu nusiurbimo pilvo ir klubu srityje, operacija dare gyd. Zvinys 2 kauno ligonineje.. pirma diena vakar dar vis tekejo riebaliukai pro visus pjuviukus, taciau dabar jau ne, ir skauda siandien zymiai maziau, melynes tik kelios ir tai nedideles, rezultato kol kas nematau, bet sake po 4 menesiu, nors gal vizualiai ir kiek plonesne atrodau, pilvas kaip istampytas.atrodo jei dirza nusiimciau tai ir nukristu viskas. bet jei apskritai man patinka, tikiuosi bus geras rezultatas ir oda sustangres. be to i darba ejau ta pacia diena po nusiurbimo.ir nieko....... gal tik kad tvarsciai vis suslapdavo tai vis keiciau. .. butinai darysiuos ir slaunu nusiurbima pas ta pati gydytoja, tikrai ji rekomenduoju, ... viska padare puikiai, ir sesutes malonios thumbup.gif skausmas pakenciamas, kenteti galima
Atsakyti
QUOTE(Stalkers @ 2011 05 20, 20:12)
Sveikos, esu 2 dienos po lazerinio riebalu nusiurbimo pilvo ir klubu srityje, operacija dare gyd. Zvinys 2 kauno ligonineje.. pirma diena vakar dar vis tekejo riebaliukai pro visus pjuviukus, taciau dabar jau ne, ir skauda siandien zymiai maziau, melynes tik kelios ir tai nedideles, rezultato kol kas nematau, bet sake po 4 menesiu, nors gal vizualiai ir kiek plonesne atrodau, pilvas kaip istampytas.atrodo jei dirza nusiimciau tai ir nukristu viskas. bet jei apskritai man patinka, tikiuosi bus geras rezultatas ir oda sustangres. be to i darba ejau ta pacia diena po nusiurbimo.ir nieko....... gal tik kad tvarsciai vis suslapdavo tai vis keiciau. .. butinai darysiuos ir slaunu nusiurbima pas ta pati gydytoja, tikrai ji rekomenduoju, ... viska padare puikiai, ir sesutes malonios  thumbup.gif  skausmas pakenciamas, kenteti galima

O o kiek kainavo? wink.gif
Atsakyti
Aha idomu ir man kiek kainavo, taip noris ta pilvuka pasigrazint lotuliukas.gif Bet kai skaitau tirpsta rankos ir kojos, baisu lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal jau atsiras kas dares sia procedura? Ar teks burt toliau is kavos tirsciu? doh.gif

As ryt einu i konsultacija pas Zvini. Labiausiai noriu pilva tvarkyt, bet ir leskos nepakenktu lotuliukas.gif o ir nugara, sonai... Zodziu, na svarbu pilvas ax.gif
Zesiu ka apie kainas ir galimybes papasakos daktarelis ax.gif nors nujauciu kad neoperuos jis manes, nes randa turiu, tai nenores jo palikt... O as jo operuot nenoriu, tik riebalus doh.gif
Zodziu, ryt galesiu papasakot kazka...
Aj, va dar.
As maitinu sesiu men vaika... Vat del sito dalyko klausimas, ar reiks laukt kol baigsiu maitint g.gif
Atsakyti
Pilvas visas 3000 lt.
Koju vidine puse 1000 isorine 1500. Cia abi kojos.
Zodziu, brangu vistiek, bet pigiau nei privacioj, plius zyyymiai lengviau nei nusiurbimas ax.gif
Pilva darysiuos tikrai kazkada, kai tik pinigu bus, o kojas... Svajosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady-G* @ 2011 04 29, 15:24)
Maciau lazerine lipolize atlieka ir Kauno II ligoninej, ir kaina tokia sakyciau nebloga, idomu ar kas daresi ten?
Va, tik 800lt

O cia nebus tokia akcija, uz kuria veliau reikes primoketi desimteriopai?
Atsakyti
Kita savaite vaziuoju i Grozio chirurgija konsultacijai del pagurklio srities lazerinio riebalu tirpdymo. Kai turesiu naujausiu ziniu - parasysiu smile.gif
GK klinikoje buvau, bet ten ziauriai brangu.
Atsakyti