negi busiu pirma
teko man darytis sita procedura
praeita vasara.. norejau pasitvarkyti net nemoku paaiskint ka
ant slaunu is sonu buvo tokios riebalu sankaupos, bet nedideli pakilimai, dar ir vidines puses tvarke. is pradziu buvau pas grigonyte babajan konsultacijoje, o po poros savaiciu pasigrazinau
kaip man aiskino per konsultacija, sita procedura labiau tinkama nedidelem korekcijoms.. kaina per konsultacija pasake apytiksliai, galutine kaina gavos vos ne dvigubai
siaip brangus dalykas.. o viskas vyko taip - pries procedura prileido antibiotiku.. persirengiau ir i operacine, ant stalo.. ten nuskausminamuosius leidzia vietiskai, man tiesiai i kojas leido.. tada po oda kisa tokia ilga plona kaip adata, kaniule lyg tai vadinasi, ir vedzioja ja ten.. nelabai eina suprast ka ten daro, kartais jautesi toks kaip dilgciojimas.. uztruko viskas apie 1,5 valandos.. uzklijavo tokius didelius pleistrus, su jais reikejo buti 3 dienas, negalima ju slapinti. Ir viskas, paleido namo. Klausiau, kada reikia laukt rezultato, tai sake, kad per 2-3 men pasimato, nes per tiek pasisalina riebalai. Galima po sitos proceduros dar papildomai darytis tokia syneron procedura su aparatu, tada viskas vyksta greiciau. Dariausi as visa kursa - 10 proceduru, po ju is tikro labai pagrazejo kojos
tose vietose kur kiso kaniule yra like randeliai, tokie taskai (is viso 4).. po proceduros reikejo gerti antibiotikus infekcijos profilaktikai. ir po jos iskart buvo labai sutine kojos
syneron procedura dariausi klaipedoje gk klinikoje, tai masaziste nebuvo girdejusi apie tokia lazerine procedura, bet pasake, kad kaip po nusiurbimo labai gerai atrodo, atseit, kad kiek yra maciusi po iprastinio nusiurbimo, tai pas daug ka buna sukietejimai, guzai atsiranda, reikia labai daug masazu darytis..
as rinkausi sita varianta vien del to, kad be narkozes... padare ir paleido namo..
tik vat kad labai brangiai gavosi