Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinis riebalų nusiurbimas

QUOTE(Kita @ 2009 04 08, 21:55)
Kam idomu Before and after
Dar vadinama Smart Lipo, kiek skaiciau gali prireikti keliu proceduru, nepalieka randu arba labai mazus  bigsmile.gif , o rezultatai buna kaip ir chirurginiu budu, needi, prisiziuri, neatauga.
Va visa Procedura

aciu 4u.gif
pavaciau foto pries ir po ir nusprendziau, kad nelabai apsimoka kazka daryti, jei problema nera didele g.gif kai kuriuose nuotraukose ziurejau ir galvojau, tai ka jai cia padare ??
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2009 04 09, 06:17)
aciu  4u.gif
pavaciau foto pries ir po ir nusprendziau, kad nelabai apsimoka kazka daryti, jei problema nera didele  g.gif  kai kuriuose nuotraukose ziurejau ir galvojau, tai ka jai cia padare ??

Tai va kad nlb...ir nedaro tiems kuriu KMI < 30
Na siaip kokiam veidui ( smakrui) tai gal ir neblogai, randu nelieka
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 04 09, 13:48)
Tai va kad nlb...ir nedaro tiems kuriu KMI < 30
Na siaip kokiam veidui ( smakrui) tai gal ir neblogai, randu nelieka

Na o man visai patiko tos nuotraukos g.gif nezinau kaip jus, bet as visur iziuriu, kad buvo kazkas daryta. mirksiukas.gif

As pati labai noreciau sia vasara kuria nors viena vieta pabandyti nusisiurbti, arba kojas arba "kumpius" lotuliukas.gif dar nenusprendziau kuria lotuliukas.gif
Bet kaina irgi gasdina, bijau net uzsiiminti vyrui, tai jei per pora trejeta menesiuku nepavyks nusukt tu 6000 tukstanteliu, tai nezinau kaip bus doh.gif tongue.gif
tiesa, kai skambinau telefonu ir teiravausi, kiek laiko po proceduros reik nesioti korseta, sake tik tris dienas, o vat internete buvau kazkur radusi, kad dvi savaites unsure.gif kazkaip per didele paklaida g.gif
Atsakyti
QUOTE(azija4 @ 2009 04 09, 14:21)
Na o man visai patiko tos nuotraukos  g.gif nezinau kaip jus, bet as visur iziuriu, kad buvo kazkas daryta.  mirksiukas.gif

nu vat tas man ir nepatinka kad reikia "iziureti" smile.gif
as manau, uz tokius pinigus figura turi buti zymiai grazesne visais atvejais, o ne kaip kuriais siek tiek lygesnis konturas. bent jau as tiek sumokejus noreciau matyti konkretu, rysku pokyti
kertu lazybu, kad kai kuriu moteru is foto namiskiai ir draugai net nepastebejo pokyciu smile.gif
Atsakyti
Sestadienio ryte, per Baltijos TV kalbejo apie lazerini riebalu salinima lazeriu, kur kartu patempia ir oda. si procedura nauja lietuvoja, ji daroma kol kas "GK klinikoje". gal kas nors turite daugiau informacijos, kainos ir t.t
Atsakyti
QUOTE(aureku @ 2009 04 16, 16:50)
Sestadienio ryte, per Baltijos TV kalbejo apie lazerini riebalu salinima lazeriu, kur kartu patempia ir oda. si procedura nauja lietuvoja, ji daroma kol kas "GK klinikoje". gal kas nors turite daugiau informacijos, kainos ir t.t

snekam apie ta pati - ir laida, ir procedura, ir GK klinika
tad paskaitykite auksciau smile.gif tiek kiek perskaitysite, tiek ziniu ir turime
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2009 04 16, 19:54)
snekam apie ta pati - ir laida, ir procedura, ir GK klinika
tad paskaitykite auksciau smile.gif tiek kiek perskaitysite, tiek ziniu ir turime

pati temos pradzioje paminejai Laba ryta unsure.gif , tai ir pagalvojau, kad kita laida. ax.gif
Atsakyti
nagi nagi, gal jau kas nors isbande? atsiliepkit, parasykit, kokie rezultatai 4u.gif
as siandien labai labai uzsinorejau... noriu pagrazinti savo kojas, ypac kelius ir tas nelemtas 'jojiko kelnes'... pagalvojau ir nusprendziau - kas tie 6000lt, jei po to visa likusi gyvenima galesiu nesiot kokius noriu sijonus ir kelnes nusipirkt nebus problemos ax.gif
Atsakyti
negi busiu pirma blush2.gif teko man darytis sita procedura ax.gif praeita vasara.. norejau pasitvarkyti net nemoku paaiskint ka doh.gif ant slaunu is sonu buvo tokios riebalu sankaupos, bet nedideli pakilimai, dar ir vidines puses tvarke. is pradziu buvau pas grigonyte babajan konsultacijoje, o po poros savaiciu pasigrazinau smile.gif kaip man aiskino per konsultacija, sita procedura labiau tinkama nedidelem korekcijoms.. kaina per konsultacija pasake apytiksliai, galutine kaina gavos vos ne dvigubai doh.gif siaip brangus dalykas.. o viskas vyko taip - pries procedura prileido antibiotiku.. persirengiau ir i operacine, ant stalo.. ten nuskausminamuosius leidzia vietiskai, man tiesiai i kojas leido.. tada po oda kisa tokia ilga plona kaip adata, kaniule lyg tai vadinasi, ir vedzioja ja ten.. nelabai eina suprast ka ten daro, kartais jautesi toks kaip dilgciojimas.. uztruko viskas apie 1,5 valandos.. uzklijavo tokius didelius pleistrus, su jais reikejo buti 3 dienas, negalima ju slapinti. Ir viskas, paleido namo. Klausiau, kada reikia laukt rezultato, tai sake, kad per 2-3 men pasimato, nes per tiek pasisalina riebalai. Galima po sitos proceduros dar papildomai darytis tokia syneron procedura su aparatu, tada viskas vyksta greiciau. Dariausi as visa kursa - 10 proceduru, po ju is tikro labai pagrazejo kojos ax.gif tose vietose kur kiso kaniule yra like randeliai, tokie taskai (is viso 4).. po proceduros reikejo gerti antibiotikus infekcijos profilaktikai. ir po jos iskart buvo labai sutine kojos doh.gif syneron procedura dariausi klaipedoje gk klinikoje, tai masaziste nebuvo girdejusi apie tokia lazerine procedura, bet pasake, kad kaip po nusiurbimo labai gerai atrodo, atseit, kad kiek yra maciusi po iprastinio nusiurbimo, tai pas daug ka buna sukietejimai, guzai atsiranda, reikia labai daug masazu darytis..
as rinkausi sita varianta vien del to, kad be narkozes... padare ir paleido namo..
tik vat kad labai brangiai gavosi doh.gif
Atsakyti
Labutis, tai MAGNETISM parasykite kiek jums kainavo tas malonumas. Mane labai domina. Galit ir i AZ. Ir gal geriau rudeniui tai daryti, per ziema ir susitvarkai palengva? g.gif
Atsakyti
MAGNETISM, man irgi idomu, kiek kainavo, jei ne paslaptis ax.gif
Atsakyti
Sveikos!
Keliu tema smile.gif
Gal kuri daretes kokia operacija? Labai jau truksta informacijos ;/// pasidalinkit patirtim ar naujesnem ziniom apie lazerini nusiurbima smile.gif
Atsakyti