Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinis riebalų nusiurbimas

sveikos noreciau paklausti smile.gif kaune pas zvini daktara kokios kainos? ar jie skaito uz tam tikra kuno dali nusiurbimo kaina? dekui galima i az smile.gif
Atsakyti
ir po kiek laiko galima dirbti po sios lipolizes lazerines?
Atsakyti
QUOTE(ligitukas @ 2014 08 29, 20:42)
ir po kiek laiko  galima dirbti po sios lipolizes lazerines?

Priklauso kur daryta ir koks darbas smile.gif Man sakė,kad aktyviam fiziniam darbui 1,5mėn-2mėn. Bet pas mane klubai,šlaunys.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ligitukas @ 2014 08 29, 17:49)
sveikos noreciau paklausti  smile.gif kaune pas zvini daktara kokios kainos? ar jie skaito uz tam tikra kuno dali nusiurbimo kaina? dekui galima i az smile.gif

Na as pirma kart sumokejau virs 4000 Lt jei neklystu, antra kart siek tiek maziau, nes po pirmo karto jokio rezultato nebuvo (net blogiau skayciau ). Tai kaina kazkaip skaiciuoja jog pradeda nuo 2000 Lt, paskui uz delno dydzio ploto nusiurbima ima kazkas po 500 Lt, tai man susumavus ir gavos virs 4000 Lt.

Taciau kaip minejau nesiulau darytis sios proceduros:( Man asmeniskai nk nepadejo, tik pinigelius didelius isleidau ir tiek doh.gif

Beje as dariau pilvo sriciai, ir tai dariausi kauno dienos klinikoj ar kaip ji ten vadinas, josvainiu g, nes pati ne is Kauno tai nlb pamenu pavadinimo.

Kiek zinau privacioj klinikoj pas ji dvigubai brangiau!

Sekmes jei darysies, butu smagu isgirst kitu atsiliepimus, gal yra kam si procedura labai patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maivapamaiva: 30 rugpjūčio 2014 - 20:21
QUOTE(Maivapamaiva @ 2014 08 30, 21:20)
Na as pirma kart sumokejau virs 4000 Lt jei neklystu, antra kart siek tiek maziau, nes po pirmo karto jokio rezultato nebuvo (net blogiau skayciau ). Tai kaina kazkaip skaiciuoja jog pradeda nuo 2000 Lt, paskui uz delno dydzio ploto nusiurbima ima kazkas po 500 Lt, tai man susumavus ir gavos virs 4000 Lt.

Taciau kaip minejau nesiulau darytis sios proceduros:( Man asmeniskai nk nepadejo, tik pinigelius didelius isleidau ir tiek doh.gif

Beje as dariau pilvo sriciai, ir tai dariausi kauno dienos klinikoj ar kaip ji ten vadinas, josvainiu g, nes pati ne is Kauno tai nlb pamenu pavadinimo.

Kiek zinau privacioj klinikoj pas ji dvigubai brangiau!

Sekmes jei darysies, butu smagu isgirst kitu atsiliepimus, gal yra kam si procedura labai patiko smile.gif

as daryziuos jojiko kelnem is is vidines slaunu puses kad slaunikes nesitrintu.gal kas zada darytis tokia lipolize ar jau daresi butu malonu atsiliepimu.dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ligitukas @ 2014 08 31, 09:01)
as  daryziuos jojiko kelnem is is vidines slaunu puses kad slaunikes nesitrintu.gal kas zada darytis tokia lipolize ar jau daresi butu malonu atsiliepimu.dekui smile.gif

Kada darysit? Man labai idomu rezultatai jojiko kelniu...
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 08 31, 12:50)
Kada darysit? Man labai idomu rezultatai jojiko kelniu...

o gi tuos guziukus noriu nuimt,sonus vadinamus smile.gif nes anksciau budavo kai kustu sukusta ,na o dabar stovimas darbas atsikrauna i tas vietas matyt doh.gif .ir dar slaunys is vidines puses ,kad nesitrintu.va tai tiek. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ligitukas @ 2014 08 31, 12:18)
o gi tuos guziukus noriu nuimt,sonus vadinamus smile.gif nes anksciau budavo kai kustu sukusta ,na o dabar stovimas darbas atsikrauna i tas vietas matyt doh.gif .ir dar slaunys is vidines puses ,kad nesitrintu.va tai tiek. ax.gif

Idomu ne ka, o kada? Kada atsiliepimu galesim laukti, nes domina ir mane butent jojiko kelniu problema... Tai idomu ar verta ir kiek mazdaug kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 08 31, 18:11)
Idomu ne ka, o kada? Kada atsiliepimu galesim laukti, nes domina ir mane butent jojiko kelniu problema... Tai idomu ar verta ir kiek mazdaug kainuoja  g.gif

Nu dar greit nepatenkinsiu jusu smalsumo.nes zadu daryt tik apie gruodzio men.kazkur. smile.gif
Atsakyti
na nejau nieks daugiau nesigrazina? g.gif
Atsakyti
Gal kam teko darytis nusiurbima keliu srityje? Galvojau apie lazerini nusiurbima, nes sankaupu nera daug. Taciau uzmaciau Vitkaus klinikoje yra kazkoks naujas tradicinis nusiurbimas zemo daznio bangom. Siule pas Papecki konsultacijai uzsirasyt, bet po to pasiskaiciau atsiliepimus apie ji ir sudvejojau..gal vertetu kito chirurgo pasiieskot?
Atsakyti
Laba diena, planuoju darytis lazerinį nusiurbimą smile.gif po dviejų leliukų kaip riebalų maišelis jaučiuosi, nepadeda niekas nei mityba, nei sportas, nei masažai. Kūnas visas stangrus atrodo, o ant viršaus toks vaizdas, kad riebalų sluoksnis prilipdytas. Tai va po gilių apmąstymų nusprendžiau pasiryžti operacijai.
Skaitydama forumą supratau, kad daug kas rudenį ir žiemą planavo darytis, gal galite parašyti kaip sekėsi ir kaip dabar po kažkiek laiko laikotės ir kokie rezultatai tų merginų kurios dar seniau pasidarė 4u.gif
Atsakyti