Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinis riebalų nusiurbimas

QUOTE(InRed @ 2014 04 03, 16:34)
nepasimaukit, - Ajurveida - tiesiog reklamuotoja, visur tą patį rašo.... 4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif nes jau bent tas sakinys 'Riebaliukai tirpsta valandom, o celiulitas praktiskai isnyko" nuskambejo siek tiek kaip is fantastikos srities biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, gal kuri nors isbandete sita lazeri? Man reiktu nedaug tu riebaliuku padauzyti nuo pilvo ir nugaros. Galvoju gal sita pabandyti g.gif
O dar tos ,kurios daretes vakuumini nusiurbima,kaip su odos pertekliumi. Nelieka kabantys maisai unsure.gif ?

http://www.lazerinis...turu-formavimas
Atsakyti
QUOTE(Ledo karalienė @ 2014 05 09, 00:37)
Noriu paklausti, gal kuri nors isbandete sita lazeri? Man reiktu nedaug tu riebaliuku padauzyti nuo pilvo ir nugaros. Galvoju gal sita pabandyti g.gif
O dar tos ,kurios daretes vakuumini nusiurbima,kaip su odos pertekliumi. Nelieka kabantys maisai  unsure.gif ?

http://www.lazerinis...turu-formavimas

Sveika, as esu bandzius lazerine lipolize, pilvui ir siek tiek nugaros dalei! Esme, kad tik pinigu svaistymas!!! Dariau net 2 k., nes po pirmo, pilvas dar labiau padidejo:( Dariaus Kaune, gyd. Vardo nenoriu minet, nes nesvarbu pas ka darysit netikiu, kad duos rezultatu! Zodziu pinigus sumokejo didziausius, iskenciau skausmus ir dar paliko blogiau nei iki tol!:( dabar daug sportuoju, bet ta riebaliuka kuris ataugo dar sunkiau nusportuot!
Jei idomu figura mano normali, buvo problematine tiesiog vieta pilvukas, maniau pasieksiu geru rezultatu daug nevargdama, taciau gavos priesingai! Merginos nesiviliokt siomis proceduromis!:(
Papildyta:
QUOTE(Stalkers @ 2011 05 20, 19:12)
Sveikos, esu 2 dienos po lazerinio riebalu nusiurbimo pilvo ir klubu srityje, operacija dare gyd. Zvinys 2 kauno ligonineje.. pirma diena vakar dar vis tekejo riebaliukai pro visus pjuviukus, taciau dabar jau ne, ir skauda siandien zymiai maziau, melynes tik kelios ir tai nedideles, rezultato kol kas nematau, bet sake po 4 menesiu, nors gal vizualiai ir kiek plonesne atrodau, pilvas kaip istampytas.atrodo jei dirza nusiimciau tai ir nukristu viskas. bet jei apskritai man patinka, tikiuosi bus geras rezultatas ir oda sustangres. be to i darba ejau ta pacia diena po nusiurbimo.ir nieko....... gal tik kad tvarsciai vis suslapdavo tai vis keiciau. .. butinai darysiuos ir slaunu nusiurbima pas ta pati gydytoja, tikrai ji rekomenduoju, ... viska padare puikiai, ir sesutes malonios  thumbup.gif  skausmas pakenciamas, kenteti galima

Stalkers, o kaip tau dabar po sios proceduros? Nes as jau 2 k dariau, bet man visai nepatinka rezultatai:(
Atsakyti
QUOTE(Ajurveida @ 2014 03 21, 09:52)
Sveikos mergaites smile.gif

As tai tiesa pasakius bijau su tais atsiurbimais, juolab kai pas mane ir celiulitas yra. Girdejau, kad atsirado nauja procedura lietuvoj, korekcijos su Proshock ICE aparatu.

Cia siek tiek info apie ja :Kriolipolizės ir smūginių bangų sinergijos terapija, yra naujausia  neinvazinė procedūra, skirta sumažinti poodinį kūno riebalų sluoksnį  ir pluoštinį celiulitą tose vietose, kur daugiausia jie kaupiasi( pilvas, šlaunys, sėdmenys, rankos, nugara, blauzdos, pasmakrė ). Proshock Ice aparatas naudoja akustinių bangų ir kriolipolizės derinį. Kriolipolizė yra neinvazinis metodas, naudojamas pašalinti riebalines ląsteles, nesukeliant  žalos kitiems audiniams. Akustinės (smūginės ) bangos yra naudojamos riebalinių ląstelių skaldymui bei sutelkia dėmesį į kolageninių sutrikimų struktūrą.
! Garantuotas apčiuopiamas rezultatas po pirmosios procedūros, apimtys sumažėja 1 - 4 centimetrais, tačiau galutinis rezultatas pasimato per 15-30 dienų.

Galvoju reikia pabandyti, uzsirasiau kitai savaitei, snekejau su klinikoj dirbanciom merginom, sake rezultatas matosi iskart. thumbup.gif

kur darete sia procedura ? kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2014 06 28, 22:44)
kur darete sia procedura ? kokia kaina?

as dariausi sia procedura vilniuje, s.zukausko g. 21, masazo klinikoj. tiesa pasakius, dariausi as procedura kojoms jau 4 kartus, ir per pilva ir sedmenis 3 kartus. rezultatais labai patenkinta. celiulitas zenkliai sumazejo, kojos daug daug stangresnes, apimtys sumazejo 7 cm per kojas ir 9 per sedmenis ir pilva. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Pasidalinsiu savo patirtimi - pries 9 metus nusisiurbiau tradiciniu budu "jojiko kelnias", buvau ir esu liekna, turejau tik si nepatoguma, tai galiu pasakyti, kad iki siol negaliu tuo atsidziaugti thumbup.gif , o kas liecia del riebalu ataugimo kitose vietose, niekur jie neataugo, bijojau kaip bus po nestumo, bet viskas puiku. Per tuos 9 metus priaugau siek tiek svorio, taciau visur jis pasiskirste tolygiai, neatsirado jokiu duobiu ar iskilimu, gal kad buvo gerai pati operacija atlikta ir pas gera daktara ax.gif
O dabar labai noriu atsikratyti celiulito, nes jis mane zudo lotuliukas.gif labai noretusi daugiau info, gal kas jau turi rezultatus. Rudeni butinai bandysiu patekti pas Zvini bent jau konsultacijai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Norėjau paklausti (jei nepastebėjau tokios temos, gal galėtumėt nurodyti). Norėčiau šiek tiek nusisiurbti riebalų nuo pagurklio. Šiaip jau esu liekno sudėjimo, bet paveldėjau riebaliukus pasmakrėj, o taip prie to liekno kūno norisi grakštaus kaklo.

Gal kuri esate bandžiusi šią procedūrą?

Pas kokį gydytoją, ir kiek maždaug kainavo? smile.gif

Būčiau labai dėkinga už komentarus smile.gif
Atsakyti
Žadu darytis šlaunų ir šiek tiek jojiko kelnių lipolizę rugsėjo gale 4u.gif Galėsiu plačiau papasakoti jei ką domins.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SensualitY @ 2014 08 12, 11:29)
Žadu darytis šlaunų ir šiek tiek jojiko kelnių lipolizę rugsėjo gale 4u.gif  Galėsiu plačiau papasakoti jei ką domins.. 4u.gif

Dominač kur nedominsč ir net labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(icequeen @ 2012 08 16, 20:15)
Labas,
Klubų ( gusaro kelnių ) ir kelių lazerinę lipolizę dariausi prieš kalėdas. Rezultatas - fantastiškas  smile.gif
man nebereikia galvoti, kokias kelnes, kokį sijoną pirktis smile.gif Nemoku čia patalpinti foto - specialiai su tom pačiom treninginėm kelnėm nusifotogafavau prieš ir dabar - plika akimi matyti skirtumas. Turiu parduoti kompresines kelnes - jut tik dvi savaites dėvėjau rasaamanda@gmail.com 861137236.

Kaip rezultatai po ilgesnio laiko tarpo?
Atsakyti
Sveikos, mane irgi labai domina klubu (jojiko kelniu) korekcija... Tad labai idomu isgirsti visus pastebejimus. Beja kokios mazdaug kainos svyruoja? Kur geriausia darytis?
Atsakyti
Deja,kol kas nepakomentuosiu. Man lazeriu reikia labai minimaliai,daugiau vakumu..bet problema maža,kol kas nesiryžtu.. Gijimas apie 1-2 mėnesius. Neturiu galimybės tiek ilsėtis kol kas...
Atsakyti