QUOTE(Ledo karalienė @ 2014 05 09, 00:37)
Noriu paklausti, gal kuri nors isbandete sita lazeri? Man reiktu nedaug tu riebaliuku padauzyti nuo pilvo ir nugaros. Galvoju gal sita pabandyti
O dar tos ,kurios daretes vakuumini nusiurbima,kaip su odos pertekliumi. Nelieka kabantys maisai
?
http://www.lazerinis...turu-formavimas
Sveika, as esu bandzius lazerine lipolize, pilvui ir siek tiek nugaros dalei! Esme, kad tik pinigu svaistymas!!! Dariau net 2 k., nes po pirmo, pilvas dar labiau padidejo:( Dariaus Kaune, gyd. Vardo nenoriu minet, nes nesvarbu pas ka darysit netikiu, kad duos rezultatu! Zodziu pinigus sumokejo didziausius, iskenciau skausmus ir dar paliko blogiau nei iki tol!
dabar daug sportuoju, bet ta riebaliuka kuris ataugo dar sunkiau nusportuot!
Jei idomu figura mano normali, buvo problematine tiesiog vieta pilvukas, maniau pasieksiu geru rezultatu daug nevargdama, taciau gavos priesingai! Merginos nesiviliokt siomis proceduromis!
Papildyta:
QUOTE(Stalkers @ 2011 05 20, 19:12)
Sveikos, esu 2 dienos po lazerinio riebalu nusiurbimo pilvo ir klubu srityje, operacija dare gyd. Zvinys 2 kauno ligonineje.. pirma diena vakar dar vis tekejo riebaliukai pro visus pjuviukus, taciau dabar jau ne, ir skauda siandien zymiai maziau, melynes tik kelios ir tai nedideles, rezultato kol kas nematau, bet sake po 4 menesiu, nors gal vizualiai ir kiek plonesne atrodau, pilvas kaip istampytas.atrodo jei dirza nusiimciau tai ir nukristu viskas. bet jei apskritai man patinka, tikiuosi bus geras rezultatas ir oda sustangres. be to i darba ejau ta pacia diena po nusiurbimo.ir nieko....... gal tik kad tvarsciai vis suslapdavo tai vis keiciau. .. butinai darysiuos ir slaunu nusiurbima pas ta pati gydytoja, tikrai ji rekomenduoju, ... viska padare puikiai, ir sesutes malonios
skausmas pakenciamas, kenteti galima
Stalkers, o kaip tau dabar po sios proceduros? Nes as jau 2 k dariau, bet man visai nepatinka rezultatai:(