Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai, planuojant vaikelį...

sveikos mergaitės, norėjau pasikonsultuoti su jumis gal yra irgi kam nors panašiai. Man jau kuris laikas toks baurus šleikštulys užeina, taip pasibjauriu maistu, tiesiog toks nemalonus pojūtis yra. Man jis ir anksčiau užeidavo kartais. Dabar galvoju kas gali jį sukelti. Man kilo mintis galbūt čia nuo vitaminų g.gif
Atsakyti
Tekantisaule, sveikinimai wub.gif wub.gif

QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 04 16, 12:09)
sveikos mergaitės, norėjau pasikonsultuoti su jumis gal yra irgi kam nors panašiai. Man jau kuris laikas toks baurus šleikštulys užeina, taip pasibjauriu maistu, tiesiog toks nemalonus pojūtis yra. Man jis ir anksčiau užeidavo kartais. Dabar galvoju kas gali jį sukelti. Man kilo mintis galbūt čia nuo vitaminų  g.gif

man užeina šleikštulys, iš pradžių klaidingai apsidžiaugiau, kad nestuke.gif , bet dabar jau manau, kad kažkaip organizmas reaguoja į folio rūgštį... unsure.gif o kiek laiko planuojat? gal jau nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2009 04 16, 15:23)
Tekantisaule, sveikinimai  wub.gif  wub.gif
man užeina šleikštulys, iš pradžių klaidingai apsidžiaugiau, kad  nestuke.gif , bet dabar jau manau, kad kažkaip organizmas reaguoja į folio rūgštį...  unsure.gif o kiek laiko planuojat? gal jau  nestuke.gif ?

neee, dar negaliu būti smile.gif dar tik organizmą valom ir vitaminus geriu, tai po mėn dviejų prasidės bandymų maratonas biggrin.gif tikiuosi greito rezultato.... tai noriu dabar, kad tas šleikštulys praeitų.
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 04 16, 15:05)
neee, dar negaliu būti smile.gif dar tik organizmą valom ir vitaminus geriu, tai po mėn dviejų prasidės bandymų maratonas biggrin.gif tikiuosi greito rezultato.... tai noriu dabar, kad tas šleikštulys praeitų.

būna, kad nuo vitaminų pykina g.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
Esu naujoke tiek siame internetiniame psl., tiek seimos planavime mirksiukas.gif
Noriu prisijungti prie jusu.
Nuo sios savaites nebevartoju KT - planuose leliukas nestuke.gif Ginekologes patarta vartoju foline rugsti. Keleta menesiu zadu aktyviai stebeti savo organizma rolleyes.gif tikiuosi mane aplenks bedos del isderinto ciklo, nes buvo vartojami KT... Nerimo atsirado nemazai perskaicius cia kelias temeles verysad.gif
Beje, namie turiu katineli - tikriausiai paciai reikia apie tai ginekol. pasakyti ir prasyti, kad padarytu tyrima del toksoplazmozes?
Atsakyti
QUOTE(LuckyOne @ 2009 04 17, 11:04)
Sveikos, mergaites  4u.gif
Esu naujoke tiek siame internetiniame psl., tiek seimos planavime  mirksiukas.gif
Noriu prisijungti prie jusu.
Nuo sios savaites nebevartoju KT - planuose leliukas  nestuke.gif  Ginekologes patarta vartoju foline rugsti. Keleta menesiu zadu aktyviai stebeti savo organizma rolleyes.gif  tikiuosi mane aplenks bedos del isderinto ciklo, nes buvo vartojami KT... Nerimo atsirado nemazai perskaicius cia kelias temeles  verysad.gif
Beje, namie turiu katineli - tikriausiai paciai reikia apie tai ginekol. pasakyti ir prasyti, kad padarytu tyrima del toksoplazmozes?

Sveikos 4u.gif

Man irgi butu idomu g.gif As neturiu, bet pas sese daznai pamyluoju katineli doh.gif nes taip as juos myliuuu wub.gif aisku rankas stengiuos plaut, bet kartais nepastebi, kai ka nustveri uzkast doh.gif . O ar kuo uzsikretus nuo katinu buna kokie nors pozymiai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2009 04 16, 16:23)
Tekantisaule, sveikinimai  wub.gif  wub.gif
man užeina šleikštulys, iš pradžių klaidingai apsidžiaugiau, kad  nestuke.gif , bet dabar jau manau, kad kažkaip organizmas reaguoja į folio rūgštį...  unsure.gif o kiek laiko planuojat? gal jau  nestuke.gif ?

Didelis aciu. biggrin.gif nestuke.gif

Imetu virusiuku ir Jums mielosios, kad kuo greiciau sulauktumete savo issvajotu leliuku. group.gif
Atsakyti
Labas mergaites.. 4u.gif
Na ka, ar priimsite dar viena planuotoja i savo buri? blush2.gif
Jau 4 men nebeklijuoju KP, stengiuosi valyti organizma, atsisakyti visokiu nesveiku valgiu, uz poros menesiu atsokam vestuves ir planuose LELIUKAS ! nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *aistutia*: 18 balandžio 2009 - 14:45
QUOTE(*aistutia* @ 2009 04 18, 15:44)
Labas mergaites.. 4u.gif
Na ka, ar priimsite dar viena planuotoja i savo buri? blush2.gif
Jau 4 men nebeklijuoju KP, stengiuosi valyti organizma, atsisakyti visokiu nesveiku valgiu, uz poros menesiu atsokam vestuves ir planuose LELIUKAS !  nestuke.gif

labas ponia, biggrin.gif malonu tave cia sutikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2009 04 18, 12:12)
Didelis aciu.  biggrin.gif  nestuke.gif

Imetu virusiuku ir Jums mielosios, kad kuo greiciau sulauktumete savo issvajotu leliuku.  group.gif

sveikinimai! wub.gif wub.gif labai smagu, kuo geriausio augimo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai tekančiai saulei ir kuo didžiausios sėkmės. thumbup.gif
Atsakyti
Nuosirdziai aciu Jums mergytes. group.gif Laikau uz Jus kumstukus, kad kuo greiciau pasisektu isvysti, tuos taip issvajotus ir lauktus II bruksniukus! yahoo.gif
Atsakyti